Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@11:44:49 GMT

سیل با مدارس پلدختر چه کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۱۹۰۶

سیل با مدارس پلدختر چه کرد؟

خبرگزاری تسنیم: مهرالله رخشانی مه درباره بازدید از مدارس سیل‌زده استان لرستان و شهر پلدختر اظهار کرد: بخشی از شهر پلدختر که در حاشیه رودخانه واقع شده است دچار آبگرفتگی شده و خانه‌های مردم تا زیر سقف در گل‌ولای هستند؛ همچنین ارتفاع گل‌ولای در مدارس بسیار بالاست و گاه تا بیش از یک متر می‌رسد.

میز و نیمکت‌ها زیر گل‌ولای دفن شد

وی افزود: میز نیمکت‌هایی که فرصت جمع‌آوری آن‌ها فراهم نبود زیر گل و لای دفن شده‌اند، اما مدرسه نوسازی که در اثر سیل تخریب شده باشد، نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: مدارس قدیمی و خشت و گلی که در مناطق روستایی قرار دارند بر اثر سیل تخریب شده‌اند و دیوار برخی مدارس که از گذشته در لیست تخریب و بازسازی بودند، ریخته است.

آسیب سیل به ۵۰۰ مدرسه

رخشانی مهر ادامه داد: براساس دسته بندی که از مدارس سیل زده استان لرستان انجام دادیم، برخی مدارس تخریبی هستند که باید مجدد ساخته شوند برخی نیاز به تعمیرات اساسی و گروه دیگر نیاز به تعمیرات جزئی دارند و در مجموع بیش از ۵۰۰ مدرسه آسیب دیده‌اند.

وی درباره لایروبی گل‌ولای از مدارس عنوان‌کرد: مدارسی که عمق گل‌ولای در آن کم بود، نظافت شده‌اند، ولی لایروبی مدارسی که ارتفاع گل‌ولای در آن‌ها بالاست با نفرات کم و وسایل معمولی امکان‌پذیر نیست و نیاز به حضور گروه‌های جهادی است البته با نیرو‌های بسیج و سپاه صحبت کرده‌ایم، اما اولویت نخست آن‌ها لایروبی خانه‌های مردم است و پس از آن به سراغ مدارس می‌آیند.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: ارتفاع گل‌ولای در ۱۰ مدرسه بالاست و باید سریع‌تر برای پاکسازی آن‌ها دست به کار شویم.

 

رخشانی مهر گفت: حدود ۱۰۰ کانکس در مناطق سیل‌زده استان لرستان نیاز است که تا پایان هفته آن‌ها را تحویل می‌دهیم همچنین ۵ هزار میز و نیمکت نیز ارسال می‌شود و ۵ میلیارد تومان برای انجام تعمیرات اساسی سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی آسیب‌دیده مدارس اختصاص یافته است.

وی با اشاره به حضور گروهی از خیران مدرسه‌ساز در استان لرستان افزود: هر کدام از این افراد تعهداتی را برای ساخت مدرسه پذیرفته‌اند به عنوان مثال علی اکبر ابراهیمی که تاکنون بیش از ۲۰۰ مدرسه در کشور ساخته است متعهد شد که ۸ مدرسه در مناطق سیل‌زده استان لرستان بسازد و احتمالا هفته آینده نیز جلسه‌ای را با خیران مدرسه‌ساز برگزار خواهیم کرد تا آن‌ها را به سمت مدرسه‌سازی در مناطق سیل‌زده استان لرستان سوق دهیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: مدارس پلدختر سیل گل و لای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۱۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟

احمد محمود زاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که الگو شهریه مدارس بر اساس قانون  باید در شورای نظارت مرکزی تعیین می‌شد؛ گفت: الگوی شهریه مدارس غیردولتی تعیین و به استان‌ها ارسال شده است.

وی  با بیان این که تعیین شهریه مدارس غیردولتی در مقایسه با سال گذشته تغییر کرده، افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می‌یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

او ادامه داد: اواخر اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی استانی ابلاغ می‌شود و در صورت اعتراض مدارس ما پاسخگو خواهیم بود.

وی افزود: براساس ماده ۱۵ و ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی، دوره تحصیلی، کیفیت آموزشی و پرورشی، فضا، امکانات و تجهیزات آموزشی، فوق برنامه‌ها، تورم و آمایش منطقه به ازای هر مدرسه افراد عضو کارگروه شهریه هر منطقه که شامل رئیس منطقه، معاونین تخصصی، نمایندگان موسسان مراکز و مدارس، انجمن اولیا و مربیان مدیر مشارکت‌های منطقه و استان براساس الگو ارسال شده‌ مبلغی را به عنوان شهریه انتخاب کرده و به مراکز  ارسال می‌شود.

محمود زاده ادامه داد: پس از ارسال و تایید شهریه، مبلغ مورد نظر در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود. بر این اساس ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

او با بیان این که به مدارسی که کف شهریه را دارند کمک می‌شود تا مشکلی نداشته باشند؛ تصریح کرد: شهریه برخی از مناطق مناسب نیست. بر این اساس، ما توازن و متناسب سازی شهریه میان سقف و کف را دنبال کرده و شهریه بالای مدارس را نیز دنبال می‌کنیم.

محمود زاده با بیان این که مدارس هیئت امنایی شهریه ندارند؛ اظهار کرد: این مدارس در صورت برگزاری کلاس‌های فوق برنامه از والدین شهریه دریافت می‌کنند و برای دروس اصلی( کتب درسی) هیچ شهریه‌ای از اولیا گرفته نمی‌شود.

او ادامه داد: دانش‌آموزان در صورت علاقه و به صورت اختیاری می‌‌توانند در کلاس فوق برنامه درسی شرکت کنند. شهریه کلاس‌های فوق‌ برنامه مدارس هیئت امنایی براساس بخشنامه ثبت‌نام در کمیته‌ها تعیین ‌می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان