Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-04@21:31:20 GMT

کلیه های سالم در گرو این ترفندهای سلامت

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۲۲۱۰

کلیه های سالم در گرو این ترفندهای سلامت

رکنا: در بیماری کلیوی، کلیه‌ها دچار آسیب می‌شوند که همین مسئله بر قلب فشار می‌آورد.

درحالیکه قلب خون را به سراسر بدن پمپاژ می‌کند، کلیه‌ها آن را تصفیه و تمیز می‌کنند. کلیه‌ها مواد زائد خون را دفع می‌کنند، به حفظ فشارخون کمک کرده و تضمین می‌کنند که خون حاوی میزان مناسب مواد مغذی اصلی بدن است. سلامت کلیه‌ها ارتباط مستقیمی با سلامت قلب و همچنین بالعکس دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحالیکه قلب خون را به سراسر بدن پمپاژ می‌کند، کلیه‌ها آن را تصفیه و تمیز می‌کنند. کلیه‌ها مواد زائد خون را دفع می‌کنند، به حفظ فشارخون کمک کرده و تضمین می‌کنند که خون حاوی میزان مناسب مواد مغذی اصلی بدن است.

در بیماری کلیوی، کلیه‌ها دچار آسیب می‌شوند که همین مسئله بر قلب فشار می‌آورد.

افراد مبتلا به دیابت و فشارخون بالا در معرض ریسک بالا ابتلا به بیماری کلیوی هستند.

موسسه پیشگیری و کنترل بیماری آمریکا توصیه‌های زیر را برای کاهش ابتلا به بیماری کلیوی مطرح می‌کند:

- حفظ فشارخون در سطح سالم.

- تغذیه سالم، پرهیز از مصرف چربی‌های اشباع شده، نمک و قند. مصرف بیشتر میوه، سبزیجات و غلات کامل توصیه می‌شود.

- سیگار نشکیدن.

- ورزش منظم.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت قلب مواد آسیب بیماری عکس فیلم سیل زن زندگی خوزستان تصاویر جوان پلیس شهرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۲۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: کارشناسان شبکه دامپزشکی به صورت مستمر، از کارخانجات شیر، مراکز جمع آوری شیر و گاوداری‌ها بازرسی و نظارت داشته و نمونه‌های اخذ شده از این مراکز برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه مرجع استان ارجاع داده می‌شود.


محمود زین الدینی گفت: فسادپذیری سریع شیر رعایت اصول بهداشتی در تمام مراحل زنجیره تولید تا عرضه شیر ضروری و قابل اهمیت است.


وی افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور تضمین امنیت غذایی مردم جامعه است که پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک انسان و دام در زمره این وظایف است.
وی تصریح کرد: مصرف شیر غیر پاستوریزه زنگ خطری برای سلامت عمومی جامعه است و احتمال انتقال بیماری تب مالت را بالا می‌برد.


زین الدینی افزود: بیماری تب مالت به دلیل بروز سقط در دام سبب کاهش جمعیت دامی و بروز خسارات اقتصادی فراوانی به دامداران و جامعه می‌شود.


وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های انتقال بیماری تب مالت استفاده از شیر خام می‌باشد گفت: بهتر است شیر بصورت بسته بندی شده و پاستوریزه مصرف شود و در غیر اینصورت شیر خام را بایستی حداقل به مدت ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده شود.


رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به نقش دامپزشکی در تامین سلامت شیر بیان کرد: دامپزشکی به عنوان یکی از متولیان بهداشت و سلامت جامعه در راستای تامین بهداشت شیر اقداماتی از جمله کنترل گاوداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی از نظر بیماری‌های عفونی دام و مشترک بین انسان و دام، برگزاری کلاس‌های آموزشی، ترویجی برای آشنایی روستاییان و دامداران و کنترل گاوداری‌های سنتی را از طریق واکسیناسیون علیه بیماری بروسلوز انجام می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • علائم فشار خون بالا
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟