Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان،حسین فرخنده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌شمالی در نشست صمیمانه با کارکنان ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان اظهار کرد: تنها سرمایه کانون‌ها، مدیران آنان هستند، بنابراین توانمند سازی و انگیزه بخشی به آنها باید در رأس برنامه‌ها قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان حلقه وصل با عموم مردم نام برد، گفت: بی شک هر اندازه که به مردم وصل شویم اتفاق‌های سازنده و ارزشمندتری می‌افتد و سبب جریان سازی موثر فرهنگی خواهد شد که این موضوع به اعتماد بیشتر به مدیران کانون‌ها نیاز دارد.
فرخنده افزود: به فعالان کانون‌های مساجد اعتماد کنیم و از آنها بخواهیم طرح‌ها و ایده‌های خود را در قالب برنامه‌های اثرگذار ارائه دهند تا زمینه رونق بیشتر مساجد فراهم شود.
وی درخشش روستاهای بزنج، ارکان، اسفیدان، قلعه خان، طبر از توابع شهرستان‌های استان در جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب ایران را که به همت مدیران و فعالان کانون‌های مساجد روستاهای نامبرده محقق شد را حاصل اعتماد به مدیر کانون و اعضای آن معرفی کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌شمالی ایجاد بانک ایده و تدوین طرح، برگزاری جلسات بحث و گفتگو با هنرمندان انجمن‌های هنری و دعوت از اساتید هنرمند این عرصه‌ها برای آموزش مدیران کانون‌ها را پیشنهاد داد.
هاشم شیرازیان، رییس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان‌شمالی نیز در این نشست از فعالیت ٣٧٢ باب کانون در استان خبر داد و ضمن ارائه اهم برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت در نظر گرفته ویژه سال جاری از اجرای طرح سنجش عملکرد کانون‌های مساجد استان در قالب بازدید هدفمند از کانون‌ها و برگزاری نشست‌های آموزشی تخصصی ویژه مدیران و توجیه فعالیت‌ها و برنامه‌ها به طور مجزا در شهرستان‌ها خبر داد.
وی همچنین از تعیین کانون معین در هر شهرستان برای تبیین هر چه بیشتر کار تشکیلاتی و عملیاتی در کانون‌های استان خبر داد.
شیرازیان ساماندهی کتابخانه‌های کانون‌ها با راه اندازی کتابخانه مرکزی در محل ستاد استانی و طراحی و پیاده سازی اپیلیکیشنی در این خصوص و اتصال شبکه ای این کتابخانه‌ها را نیز ار دیگر برنامه‌های سال جاری نام برد، گفت: این کتابخانه با همکاری تعدادی از اعضای کانون‌های شهر بجنورد راه اندازی شده و موضوع اپلیکیشن درمرحله طراحی و اجرا قرار دارد.
وی برگزاری جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر، برگزاری دوره آموزشی ویژه خبرنگاران کانون‌ها، برگزاری دوره آموزشی مختص رابطان و مدیران کانون‌ها، تلاش برای رونق هنر و تربیت هنرمند مسجدی و ارتقاء گروه های سرود و تاتر را به دیگر برنامه‌های مدنظر در کانون‌ها افزود و خواستار حمایت از این فعالیت‌ها شد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن توانمندسازی کانون های مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۲۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگذشت یک هنرمند موسیقی مقامی/سالاری: «عیسی قلی پور» بازمانده موسیقی خراسان شمالی بود

 به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عیسی قلی پور هنرمند پیشکسوت موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج خراسان شمالی درگذشت.
به گزارش شهرآرانیوز، استاد عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان جمعه- ۱۴ اردیبهشت‌ماه- پس از تحمل یک دوره بیماری سرطان در بجنورد دارفانی را وداع گفت.

عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی، خواننده و نوازنده دوتار و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان، ۱۱ آبان سال ۱۳۲۱ در روستای سلاخی بجنورد در خانواده‌ای هنرمند متولد شد، او در کنار پدرش (سلیمان) که یکی از بخشی‌های قدیمی و دوتارنواز بوده است، پرورش یافت، سپس نزد حسن یزدانی مشهور به حسن بخشی، یادگیری‌های خود را در زمینه موسیقی نواحی خراسان کامل کرد.

قلی پور خواننده گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی، بیش از شصت سال خنیاگر نغمه‌های مختلف خراسانی و آیین‌های مذهبی منطقه شمال خراسان بود. وی در جشنواره‌های متعددی شرکت کرد و کسب مدال و دیپلم افتخار در چهارمین جشنواره موسیقی فجر با گویش کرمانجی از افتخارات این هنرمند فقید است. این هنرمند گواهینامه درجه یک هنری را سال ۱۳۹۵ از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی دریافت کرد و سال ۱۳۹۸ اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان شمالی نخستین کاشی ماندگار در بجنورد را بر سردر منزل عیسی قلی پور نصب کرد.

محمود سالاری معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت مرحوم استاد عیسی قلی پور هنرمند پیشکسوت موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج خراسان شمالی را تسلیت گفت. متن پیام وی به این شرح است: «إنا لله و إنا الیه راجعون، گان موسیقی مقامی در این خاک پهناور هر کدام سرمایه ای سترگ اند که مانندشان یافت نمی شود و باید آنان را کیمیاهای فرهنگ و هنر ایران اسلامی خواند. درگذشت استاد عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی که از ناموران موسیقی خراسان شمالی بود و به گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی مسلط و سالیانی را خنیاگر نغمات مذهبی و آیینی بود از همین سنخ است.

  درگذشت این استاد نامی را به همه هنردوستان و اصحاب فرهنگ و هنر ایران اسلامی تسلیت عرض می‌کنم.

 

رفتن او سنگین و ثلمه ای است بر پیکر موسیقی خراسان شمالی.

روح مطهرش غرق در رحمت الهی باد.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تشییع پیکر عیسی قلی‌پور، آخرین بخشی خراسان شمالی
  • وداع مردم خراسان شمالی با عیسی بخشی هنرمند موسیقی مقامی
  • درگذشت یک هنرمند موسیقی مقامی/ سالاری: «عیسی قلی پور» بازمانده موسیقی خراسان شمالی بود
  • درگذشت یک هنرمند موسیقی مقامی/سالاری: «عیسی قلی پور» بازمانده موسیقی خراسان شمالی بود
  • نوای موسیقی خراسان خاموش شد
  • پیشکسوت موسیقی مقامی در خراسان شمالی درگذشت
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • اقدام زیبای بچه مسجدی‌های قم به مناسبت روز معلم