Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@19:35:00 GMT

کشف نقش چشمگیر جلبک‌ها در حفظ سلامت انسان

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۲۷۶۲

کشف نقش چشمگیر جلبک‌ها در حفظ سلامت انسان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این محصولات شیمیایی که به مواد شیمیایی اخلال گر در غدد درون ریز یا ای دی سی‌ها مشهور شده اند، به سلامت و بهداشت انسان به طور جدی لطمه می‌زنند.

تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد که جلبک‌ها می‌توانند چنین موادی را در صورت وجود در فاضلاب از بین ببرند و لذا تلاش برای استفاده از آنها برای پاکسازی و بهینه سازی دیگر تولیدات آلوده به ای دی سی نیز آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ای دی سی‌ها می‌توانند از طریق غذا، گرد و خاک و آب و نیز استنشاق گازها و ذرات معلق در هوا وارد بدن انسان شوند و حتی تماس پوستی نیز آنها را به درون بدن منتقل می‌کند. این موارد کارکرد هورمون‌های بدن را مختل کرده و موجب ناباروری، ابتلاء به سرطان، به عقب افتادن تکامل شبکه عصبی کودکان و انبوهی از بیماری‌های هورمونی در افراد می‌شوند.

یکی از عوامل انتقال ای دی سی‌ها به بدن آب آلوده یا فاضلاب است و محققان آمریکایی از نوعی جلبک موجود در آب‌های تمیز موسوم به Nannochloris برای پاکسازی ای دی سی‌ها بهره گرفته اند. در جریان یک بررسی آزمایشگاهی جلبک یادشده توانست ۶۰ درصد از ای دی سی های موجود در فاضلاب را در عرض هفت روز از بین ببرد و محققان در تلاش برای تسریع این فرایند هستند.

کد خبر 4586630

منبع: مهر

کلیدواژه: آزمایشگاه فاضلاب بهداشت محیط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۲۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خورشید را هرگز از این زاویه ندیده‌اید/ فیلم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شما می‌توانید ساختارهای پردار و مو مانند ساخته شده از پلاسما را ببینید که خطوط میدان مغناطیسی را در جو پایین‌تر خورشید دنبال می‌کنند و به تاج بیرونی بسیار داغ‌تر تبدیل می‌شوند. این ویدئو از حدود یک سوم فاصله زمین و خورشید گرفته شده است.

ویدیوی زیر را ببینید که ویژگی‌های غیرعادی خورشید از جمله خزه‌های تاجی، اسپیکول‌ها و باران تاجی را نشان می‌دهد. مدارگرد خورشیدی این ویدئو را در 27 سپتامبر 2023 با استفاده از ابزار تصویربرداری فرابنفش شدید (EUI) خود ضبط کرد.

ESA گفت دمای روشن‌ترین مناطق حدود یک میلیون درجه سانتیگراد است، در حالی که نقاط سردتر تیره‌تر به نظر می‌رسند، زیرا تابش را جذب می‌کنند.

خزه تاج چیست؟

چیزی است که در اینجا به خورشید ظاهر کرکی می‌دهد. این ساختارهای عجیب و غریب روی خورشید شبیه خزه‌هایی هستند که ما در زمین می‌یابیم، زیرا به نظر می‌رسد ویژگی‌های ظریف و توری دارند.

اما در خورشید، آنها را معمولا می‌توان در اطراف مرکز گروه‌های لکه‌های خورشیدی یافت، جایی که شرایط مغناطیسی قوی است و حلقه‌های تاجی بزرگی در حال تشکیل هستند. خزه آنقدر داغ است که اکثر ابزارها نمی‌توانند آنها را تشخیص دهند. خزه دو لایه اتمسفر، کروموسفر و تاج را می‌پوشاند.

اسپیکول‌ها، همانطور که از نامشان پیداست، مناره‌های بلند گازی هستند که در افق خورشیدی دیده می‌شوند و از کروموسفر خورشید به بالا می‌رسند. اینها می‌توانند تا ارتفاع 10000 کیلومتر برسند.

در زمان 30 ثانیه این ویدئو، باران تاجی را خواهید دید. این ماده سردتر از بقیه سطح خورشید است. باران از توده‌های پلاسما با چگالی بالاتر تشکیل شده است که تحت تأثیر گرانش به سمت خورشید می‌بارد.

مأموریت‌هایی مانند مدارگرد خورشیدی، کاوشگر خورشیدی پارکر و رصدخانه دینامیک خورشیدی به ما مناظر بی‌سابقه‌ای از خورشید می‌دهند و به اخترشناسان کمک می‌کنند تا درباره توپ گازی دینامیکی که کل منظومه شمسی ما را تامین می‌کند بیشتر بیاموزند.

منبع: SCIENCE ALERT

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902390

دیگر خبرها

  • خورشید را هرگز از این زاویه ندیده‌اید/ فیلم
  • آیا فرشتگان می توانند کاری غیر از عبادت را در پیش گیرند؟
  • کتاب‌هایی که می توانند سمی باشند | چیزی که درباره کتاب ها نمی دانید
  • رشد چشمگیر احداث نیروگاه های خورشیدی در استان سمنان
  • جهش چشمگیر ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • چرا ارتش‌ها نمی‌توانند به هوش مصنوعی اعتماد کند؟
  • چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات شرکت کنند؟
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • این افراد می‌‎توانند رایگان از اماکن تاریخی کرمانشاه بازدید کنند
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز