Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ملایر در مجلس گفت: در مجموع هفت نفر از هم‌استانی‌ها و همشهری‌هایمان را در سیلاب نوروزی از دست دادیم که پنج تن از فوتی‌ها از همشهری‌های ملایری بودند.

حجت‌الاسلام والمسلمین احد آزادی‌خواه در گفت‌وگو با ایسنا در گزارشی از آثار مخرب سیل نوروزی در شهرستان حوزه انتخابیه‌اش، گفت: موقعیت جغرافیایی شهرستان ملایر و نهاوند در جنوب استان همدان و هم‌مرز بودن با استان لرستان موجب شد عواقب سیلاب نوروزی دامن مردم این دو شهرستان را هم بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به دلیل بحرانی شدن وضعیت سیلاب و آبگرفتگی مناطق جنوب استان برق ۴۰ روستای ملایر به دستور ستاد مدیریت بحران در روزهای ۱۱ و ۱۲ فروردین ۹۸ برای حفظ ایمنی، جلوگیری از برق‌گرفتی مردم و پیش‌گیری از انفجار پست‌های برق قطع شد. همچنین  در پی بحرانی اعلام شدن وضعیت جوی از سوی سازمان هواشناسی مجبور به تخلیه حدود ۱۰ روستا شدیم. سیلاب موجب زیر آب رفتن انبار نفت ملایر، آبگرفتگی بخشی از مسکن مهر ملایر که در آبراه‌های دامنه کوه احداث شده‌اند و جوشیدن آب از کف منازل مسکونی مردم بودیم که زندگی مردم این مناطق را به طور کامل مختل کرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس با اشاره به بحران‌های به وجود آمده ناشی از سیل در شهرستان ملایر، گفت: در یک روستا یک زوج به دلیل بی‌توجهی به هشدارهای بخشدار و به دلیل غافلگیر شدن در خواب،  منزل مسکونی بر سرشان تخریب شد و زیر آوار جان به جان‌آفرین تسلیم کردند. علاوه بر این ۶۰ درصد یخچال خشتی میرفتاح مربوط به دوره قاجاریه که جزو آثار ملی ثبت شده بود به دلیل شدت بارندگی‌ها فرو ریخت که البته با اقدامات پیشگیرانه سازمان میراث فرهنگی استان می‌شد از آسیب دیدن و فرو ریختن این اثر ملی جلوگیری شود که متاسفانه به دلیل ضعف مدیریتی این اتفاق نیفتاد.

آزادی‌خواه در عین حال عملکرد ستاد مدیریت بحران و استاندار همدان در مدیریت شرایط اضطراری سیلاب جنوب همدان را خوب توصیف کرد و افزود: بر خلاف برخی جوسازی‌ها استاندار همدان از ابتدای سیلاب در منطقه حضور داشت، به مرخصی نرفت و جلسات ستاد مدیریت بحران را به موقع و ضابطه‌مند در سطح استان، شهرستان ملایر و بخشداریها تشکیل داد. بنده انصافا از نزدیک شاهد درگیر بودن استاندار، فرماندار، بخشدار، ارتش، سپاه، بسیج و نیروهای مردمی ملایر در امدادرسانی به سیل‌زدگان بودم  و با فداکاری‌های این عزیزان بحران به موقع و به خوبی مدیریت شد که جا دارد از تک تک این عزیزان به صورت ویژه تشکر کنم.

وی با اشاره به تمهیدات استاندار همدان قبل از شروع سیلاب، گفت: استاندار یک روز قبل از شروع بارندگی‌ها از سد بزرگ ملایر  بازدید کرد، آب پشت سد اندازه‌گیری شد و دستور باز شدن دریچه‌های سد را صادر کرد. همین اقدام به موقع مانع از حوادث ناخوشایند بعدی و وارد شدن تلفات انسانی و مالی بیشتر به جنوب استان شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۳۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده

محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه در اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان در سال جاری، کتابخانه‌ها را نیاز ضروری برای داشتن یک جامعه زنده و پویا عنوان کرد و گفت : از هیچ تلاشی برای توسعه کتابخانه‌ها دریغ نمی‌کنیم.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و استان گفت: قطعا ساخت کتابخانه یک اولویت ضروری است، اما در شرایط فعلی وقتی در کنار سایر اولویت‌های دیگر قرار می‌گیرد شاید نتوانیم آنطور که باید به آن اعتبار اختصاص دهیم.

استاندار کرمانشاه با انتقاد از عملکرد دولت قبل در افتتاح نمایشی پروژه‌ها، گفت: متاسفانه اقداماتی در سال‌های گذشته صورت گرفته که بار مالی آن در حال حاضر به استان تحمیل می‌شود و همین امر موجب شده مجبور شویم این کار‌های برزمین مانده و مهم را اولویت قرار دهیم.

صحرایی گفت: بطور مثال در گذشته جشن «پایان بازسازی مناطق زلزله زده» را برگزار کردند، درحالیکه کلی پروژه نیمه کاره از زلزله باقی مانده بود. برپایی این جشن مقارن شد با حذف ردیف اعتباری بازسازی مناطق زلزله استان در بودجه کشور و همین امر موجب شده نتوانیم برای ادامه بازسازی اعتبار بگیریم.

صحرایی گفت: بر اساس برآورد صورت گرفته برای تکمیل ساختمان‌های دولتی نیمه کاره در این مناطق حداقل به ۲۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم و این درحالیست که دستمان در این شرایط به جایی بند نیست.

استاندار کرمانشاه گفت: اقدام دیگر بحث تاخیر در بازسازی فرودگاه کرمانشاه بود. فرودگاهی که می‌توانست با ۸۰ میلیارد تومان بازسازی شود و محلی برای تردد مردم، گردشگران و تجار شود، به دلایل سیاسی و انتخاباتی، انجام کار را به تاخیر انداخته و یک باند مچاله شده برایمان به جا گذاشتند که با وجود اینکه تاکنون ده‌ها میلیارد تومان خرج آن کرده ایم، اما هنوز کار آن تمام نشده و بازهم اعتبار می‌خواهد.

صحرایی به راه آهن ملایر-کرمانشاه هم اشاره و تصریح کرد: این پروژه هم درحالی افتتاح شد که کلی نواقص در خط آن وجود داشت و قطار به دلیل جوش کاری‌های نهایی که انجام نشده نمی‌تواند در برخی قسمت‌های مسیر با سرعت بیشتر از ۶۰ کیلومتر در ساعت حرکت کند و برای رفع این نواقص حداقل هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه گفت: در این شرایط مجبور به اولویت بندی هستیم تا پروژه‌های ضروری را به سرانجام برسانیم، اما این به معنی نیست که کتابخانه‌ها را رها کنیم.

وی با اشاره به سفر دور دوم هیات دولت به استان، گفت: باید برای این سفر آماده شویم و به نظر می‌رسد یکی از پروژه‌های قابل طرح در این سفر، پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه باشد.

صحرایی از مسئولین نهاد کتابخانه‌های استان خواست تا پروژه کتابخانه‌های نیمه کاره در مناطق زلزله‌زده را هم در اولویت‌های بعدی برای طرح در این سفر قرار دهد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم پیگیری یک رویکرد ترکیبی در حوزه کتاب و کتابخوانی، گفت: در این رویکرد ترکیبی هم باید به مباحث فیزیکی و عمرانی در حوزه کتاب و کتابخوانی توجه شود و هم به مسائل نرم افزاری این حوزه پرداخت شود.

صحرایی گفت: در رویکرد ترکیبی، بخشی از کار پیگیری پروژه‌های عمرانی حوزه کتابخانه هاست. در این بخش می‌توان از ظرفیت سایر مراکز هم استفاده کرد، بطور مثال می‌توان در مناطق زلزله زده از ظرفیت مساجد در حوزه کتاب و کتابخوانی بهره گرفت.

استاندار کرمانشاه گفت: بخش دیگر کار در این حوزه باید در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی متمرکز شود. نباید معطل تکمیل زیرساخت‌ها باشیم و بعد از آن سراغ ترویج فرهنگ کتابخوانی برویم. باید از همین حالا اقدام کنیم و اگر تعداد مراجعان کتابخانه‌ها افزایش یابد قطعا مسیر برای ساخت کتابخانه‌های بیشتر هموار می‌شود.

صحرایی گفت: در این مسیر باید در و دیوار شهر هم فرهنگ کتابخوانی را تبلیغ کند و نیاز است که در این زمینه نهاد کتابخانه‌ها با شهرداری‌ها همکاری ویژه‌ای داشته باشد.

وی افزود: علاوه بر این اقدامات باید رویداد‌ها و مسابقات خاص در حوزه کتاب و کتابخوانی توسعه یابد. همچنین باید چندین کتاب خاص بطور شاخص و از طرق مختلف در طول سال در سطح جامعه معرفی شوند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • فیلم| تجمع دانشگاهیان بجنورد در حمایت از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • تجمع دانشگاهیان در حمایت از خیزش دانشجویان دانشگاه های آمریکا و اروپا