Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حجت الاسلام حائری زاده گفت: حضرت عباس علیه‌السلام بهترین الگو برای جوانان ما هستند و باید سبک زندگی، گویش، ادبیات کلامی و رفتار را از ایشان درس گرفت.

حجت الاسلام حائری زاده در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: حضرت عباس علیه‌السلام دوازده ویژگی و شاخصه رفتاری داشت که وی را ممتاز و متمایز از دیگر افراد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: چهار معصوم از حضرت عباس علیه‌السلام تعریف کرده‌اند برای مثال امام حسین علیه‌السلام در جایی فرموده‌اند: «خداوند من را فدایی تو کند.» یا در جایی امام زمان علیه السلام می‌فرمایند: «سلام بر تو‌ای عباسی که بلا گردان جد غریب ما بودی» بنابراین حضرت از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند.

کارشناس علوم دینی بیان کرد: حضرت عباس علیه‌السلام دوازده ویژگی دارد. عظمت ایشان به زور و بازو و چشم‌های زیبایش نبود بلکه حضرت ولایتمدار بودند و از امام زمانشان تبعیت می‌کردند. در دعای زیارت حضرت نیز وقتی می‌خواهیم بر ایشان سلام بفرستیم، آمده است «سلام بر تو‌ای عباسی که با تمام وجود مطیع امام زمانت بودی».

وی ادامه داد: دومین ویژگی حضرت عباس علیه‌السلام این است که حضرت عبدصالح خدا بودند یعنی خود را به باید‌ها و نباید‌هایی که خداونئ مشخص کرده، مقید می‌کرد. سومین ویژگی حضرت عباس علیه‌السلام تیزبین بودن و بصیرت عجیب ایشان بود که برای دست‌یابی به آن، تفکر عمیق، تبعیت از خدا و پیامبر و امام، با کرامت زندگی کردن، رعایت ارزش‌های انسانی و تواضع داشت.

حائری زاده تاکید کرد: یکی دیگر از شاخصه‌های رفتاری و شخصیتی حضرت عباس علیه‌السلام ایمان مستحکمشان بود که با اخلاص و دوری از انگیزه‌های مادی و چشمداشت کسب کرده بودند. حضرت در برابر دشمن استوار بود، هم مرد سجاده و عبادت و هم مرد جبهه و رزم بودند. حضرت امیرالمومنین علیه‌السلام ایشان را مردی رزمی و بسیجی تربیت کرده بودند. ایشان فردی وفادار و باادب بود و هرچه داشتند و نداشتند مثل جوانی، جان، اعتبار را خرج امامشان کردند.

وی در بخشی از سخنانش با اشاره به رفتار و نگاه حضرت عباس علیه‌السلام گفت: در شرایط کنونی لازم است که جوانان توسلشان را به حضرت عباس علیه‌السلام زیاد کنند. کسی که احساس ضعف در دنیای وانفسا دارد باید همچون یک مریض این نیاز را در وجودش ایجاد کند که پیش پزشک و درمانگر رود و با یاری گرفتن از آن‌ها نقص‌ها و مشکلاتش را رفع کند.

این کارشناس علوم دینی بیان کرد: معتقدم سبک زندگی، گویش، ادبیات کلامی و رفتار را باید از حضرت عباس علیه‌السلام درس گرفت. جوانان باید به ادب و عقل‌گرایی حضرت عباس علیه‌السلام توجه کنند، عملکرد ایشان بسیار عمیق بود و به نظرم بهترین الگو برای جوانان ما هستند.

وی همچنین تصریح کرد: با اینکه خانواده، مدرسه، مراکز آموزشی و... می‌تواند در شکل‌گیری ویژگی‌های جوانان موثر باشد، اما در فضای جامعه، اولیای فرهنگی از جمله پدر و مادر، دانشگاه‌ها، مراکزآموزشی چندان با نهاد‌های فرهنگی هماهنگ نیستند و همین باعث ایجاد تضاد و چندگانگی می‌شود. بر همین اساس لازم است هماهنگی میان اولیای فرهنگی جامعه باشد تا جوانان راحت‌تر تصمیم بگیرند و وصل به ائمه و امامان شوند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حضرت عباس علیه السلام جوان خدا وفادار عبادت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۳۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید و متفاوت به سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌آید.

از عناوین کتاب‌های جدید می‌توان اشاره کرد به:

«از سلاخ‌خانه تا مهدیه»

زندگی و زمانه غلام محمدی که پس از آشنایی با شیخ احمد کافی توسط ایشان شاه غلام لقب گرفت و مسیر زندگی‌اش تغییر کرد. در این کتاب بخش‌هایی از زندگی شیخ احمد کافی از زبان شاه‌غلام با زبانی صریح، کوچه بازاری و آمیخته با حکمت لوتی‌گری روایت شده است.

«بازنویسی ‌منتهی‌الآمال»

بازنویسی و تحریر تازه‌ای از منتهی‌الآمال تألیف شیخ عباس قمی با موضوع زندگانی چهارده معصوم علیهم‌السلام که مطالب کتاب با حفظ امانت‌داری، طبق ویرایشی اساسی به صورت قابل فهم طبقه‌بندی شده است.

«خونهایش»

روایتی در قالب اول شخص مفرد که وقایع پایانی عاشورا و مصائب حضرت حسین علیه السلام از زبان حضرت زینب سلام الله علیها با نثری ادبی و با تأمل در منابع عاشورایی بازگو می‌شود.

«علمدار پاراچنار»

سرگذشت فکری، سیاسی سیدعارف حسین حسینی رهبر سابق شیعیان پاکستان. روایت‌هایی از فعالیت‌های فرهنگی و دینی سیدعارف در دهه‌ی پنجاه در پاراچنار منطقه‌ای در شبه قاره هند و تأثیرات او در این منطقه.

«ارض موعود»

داستانی پر جنب‌و‌جوش بر اساس ماجراهای واقعی از چهار رفیق صمیمی با درونمایه‌ی یهود و توهم نژاد برتر. هر بخش از داستان با عناوین مختلف، همچون پازل در کنارهم مسیر داستان را مشخص می‌کند.

«سیرهنامه امیرالمونین، جلد۴»

سیری در سرگذشت و سیره‌ی حضرت امیر علیه‌السلام در مقطعی از دوران خلافت حضرت، به همراه گزارشی از جغرافیای کوفه با دور اندیشی در جنگ صفین و رویدادها و حوادث پیرامون آن.

«خاکنشین»

داستانی تاریخی از دوره‌ی زندگی حاج شیخ عباس قمی و حکومت رضاشاه و کشف حجاب است. زمانه‌ای که کتاب مفاتیح ‌الجنان حاج شیخ عباس قمی متولد شد و دست به دست و شهر به شهر چرخید.

«فرار ماردوش»

فرار ماردوش روایت زندگی نوجوانی است که در پی یافتن راه نجات است و در بحبوحه انقلاب، مسیر نجات حقیقی را پیدا می‌کند.

«پرونده مختارنامه»

پرونده مختارنامه روایتی خواندنی دربارۀ سریالی تماشایی است! این کتاب قرار است به این سؤال پاسخ بدهد که در شرایطی که برخی آثار هنری با دریافت بودجه‌های کلان به آثاری کم‌ارزش تبدیل می‌شوند، چگونه یک اثر هنری ماندگار می‌شود و طراوت خود را حتی پس از گذشت سال‌ها حفظ می‌کند.

«دنیایی که آدم ساخت»

داستانی جذاب و پرکشش درباره آفرینش آدم(ع) که آیات و روایات موجود در این حوزه را با زبانی ادبی و روایی برای مخاطب جوان و نوجوان امروز بازگو کرده است.

علاوه بر کتاب‌هایی با موضوع تاریخ اسلام و تشیع، عناوین بسیاری با موضوع خانواده، تاریخ معاصر ایران، شعر و ادبیات داستانی در نمایشگاه کتاب عرضه خواهد شد.

لازم به ذکر است که در نمایشگاه امسال، انتشارات بین‌الملل در کنار عرضه کتاب، فعالیت‌های فرهنگی متعددی همچون رونمایی، جلسات نقد و بررسی کتاب، جشن امضا با حضور نویسندگان نام‌آشنا و چهره‌های فرهنگی و هنری و برنامه‌های ویژه باشگاه مخاطبان را تدارک دیده است.

در ضمن سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب با شعار «بخوانیم و بسازیم» از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی تهران در شبستان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب
  • ضرورت معرفت‌شناسی دقیق از سیره سیاسی امام صادق (ع)
  • تمسک به وجود نازنین امام صادق(ع) برای امت اسلامی یک ضرورت است
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • مشهد در سوگ ششمین ولی مسلمین/عطر شهادت در اجتماع صادقیون پیچید
  • آیا امام صادق (ع) فقط گوشه‌ای می‌نشست و درس می‌داد؟
  • لرستان؛ سیاهپوشِ اختر ششم
  • معلمان بهترین الگو برای دانش آموزان خود باشند