Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سازمان بدر عراق اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را موجب افزایش حمایت از این گروه دانست و تأکید کرد که هر کس در برابر آمریکا قد علم کند، در لیست تروریسم قرار می‌گیرد.

به گزارش صدای ایران از فارس، دولت آمریکا دوشنبه هفته جاری در اقدامی خصمانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را «تروریست» خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شورای عالی امنیت ملی ایران نیز در واکنش به این اقدام، متقابلا نظامیان آمریکایی حاضر در منطقه غرب آسیا را تروریستی اعلام کرد.

این اقدام آمریکا واکنشهای بسیاری در میان سیاستمداران، مسئولان، احزاب و گروههای خارجی به ویژه عراق به همراه داشت؛ به گونه‌ای که سازمان «بدر» نیز به این مسئله ابراز انزجار کرد.

این سازمان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تروریستی خواندن سپاه توسط واشنگتن «یک اقدام تنش‌زای غیر قابل توجیه» است و آن را «علیه جمهوری اسلامی ایران و همه کشورهای که سیاست مستقل در پیش گرفته‌اند، تحریک‌آمیز» عنوان کرد.

پایگاه خبری بغداد الیوم به نقل از این سازمان گزارش داد که اقدام واشنگتن در واقع زیر پا گذاشتن منشورها و معاهدات بین‌المللی است.

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما در سازمان بدر از این تصمیم خصمانه منزجر هستیم و تأکید داریم که روش استکباری در تعامل با کشورهای دنیا که در نگاه سیاسی خود با واشنگتن اختلاف دارند، فقط به افزایش تنفر خواهد انجامید».

سازمان بدر این اقدام را موجب افزایش دشمنی و جبهه‌گیری علیه واشنگتن دانست و اعلام کرد که این مسئله دلیل تازه‌ای است که نشان می‌دهد «آمریکا به طور کامل در مسیر تبعیت کورکورانه از رژیم صهیونیستی و برنامه‌های خبیثانه و طرح‌های شرورانه آن در منطقه قرار گرفته است».

این سازمان تصریح کرد که چنین تصمیمی باعث خواهد شد که ایران و سایر کشورهای مستقل، به حاکمیت خود بیشتر پایبند بوده و آماده دفاع از ملت و کرامت خود باشند.

در بیانیه این گروه تأکید شد که «بر جهان پوشیده نیست که واشنگتن علیه هر کسی که با آن مخالفت کند، از بازی گنجاندن در لیست تروریسم استفاده می‌کند؛ هر چند که به اعتراف سیاستمداران آن، خودش تولید کننده فکری، آموزش و تأمین کننده مالی آن (تروریسم) است».

بدر همچنین تصریح کرد که اگر این روش توسط آمریکا ادامه یابد، واشنگتن همه کشورهایی را که با نظرش مخالف هستند در لیست تروریسم قرار خواهد داد و این تصمیمها به سرنوشت تصمیمهایی دچار خواهد شد که پیشتر علیه جنبش حزب الله و سایر گروههای مقاومت اتخاذ شد و باعث حمایت و تأیید مردمی این گروهها شد.

این سازمان ادامه داد: «تصمیم آمریکا باعث افزایش انسجام در میان ملت ایران شد و نمایندگان مجلس نیز در پارلمان با لباس سپاه پاسداران حاضر شدند و پیش‌نویس قانونی را ارائه کردند که نیروهای آمریکایی حاضر در غرب آسیا و فرماندهی آن را تشکیلات تروریستی عنوان کردند».

بدر این اقدام پارلمان ایران را پیامی روشن دانست مبنی بر اینکه ملت ایران حامی سپاه هستند؛ سازمانی که طلایه‌دار نیروهای مسلح و نشان حاکمیت، عزت، کرامت کشور و نماد مقاومت و میراث شهادت‌طلبی است.

این سازمان با بیان اینکه تصمیم ترامپ باعث دشمن‌تراشی شده تأکید کرد که این مسئله باعث می‌شود روابط آمریکا در جهان از بین برود و منافع این کشور نیز به مخاطره بیافتد.

بدر در پایان از آمریکا خواست در محاسبات و مواضع و تصمیمات خود بازبینی کند و اعلام کرد که چنین سیاستهای باعث خواهد شد که جبهه جهانی علیه تروریسم آمریکایی ایجاد شود.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: عراق آمریکا بدر سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۳۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد

میثم پرهیخته مدیر پایانه خسروی در غرب کرمانشاه گفت: بر اساس ارزیابی صورت گرفته که پارسال اربعین توسط بازرسان مستقر در مرز‌های اربعینی صورت گرفت، خسروی به عنوان اصلی ترین، قدیمی‌ترین و باسابقه‌ترین مسیر برای تردد زائران به عتبات عالیات بیشترین رضایتمندی را توسط زائران کسب کرده و از نظر خدمات و امکانات در بین مرز‌ها رتبه اول را به دست آورد از این رو امسال مورد اقبال بیشتر زائران خواهد بود.

وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون در مجموع با میانگین تردد روزانه بیش از یک هزار نفر بیش از ۴۰ هزار زائر از این مرز رسمی عازم عتبات عالیات شده و یا به کشورمان بازگشته اند که در ایام پایانی هفته و برخی روز‌های تعطیل میانگین تردد‌ها به روزانه حدود ۲ هزار نفر نیز می‌رسد.

وی اظهار کرد: هم اکنون تردد زائران از مرز خسروی به صورت شبانه روزی است و تمام امکانات و زیرساخت‌ها و شرایط برای تردد زائران در این مرز فراهم است از این رو هر ساعتی که زائران به مرز مراجعه کنند می‌توانند عازم عراق شده و یا از این مرز به کشور بازگردند.

مدیر پایانه مرز خسروی گفت: پارسال در مجموع یک میلون زائر از مرز رسمی خسروی تردد کردند و پیش بینی‌ها حکایت از افزایش ۵۰ درصدی زائران از این مرز دارد به گونه‌ای که ما آمادگی پذایریی بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر را داریم.

پرهیخته ادامه داد: طرح توسعه پارکینگ ها، سایبان‌ها و گیت‌های ورود و خروج در مرز خسروی و منذریه عراق سال گذشته انجام شد و امسال نیز تا پیش از اربعین بازهم توسعه پارکینگ‌ها و انجام سایبان در مرز منذریه را در دستور کار داریم تا بتوانیم شرایط خوبی را برای میزبانی از زائران در این مرز قدیمی و باسابقه برای سفر امن و راحت زائران فراهم کنیم.

او گفت: احداث و نصب ۱۲ هزار متر سایبان با جت فن و مه پاش، ۸۸ گیت پذیرش زائران در ۲ مرز خسروی و منذریه (عراق)، افزایش امکانات رفاهی و بهداشتی با احداث سرویس‌های بهداشتی و توسعه و تجهیز پایانه خسروی و همچنین آسفالت راه‌های منتهی به مرز و ۲ بانده شدن لاین رفت و برگشت جاده‌های کرمانشاه تا مرز خسروی بخشی از اقدام‌های صورت گرفته در مرز خسروی طی پارسال بود.

مدیر پایانه مرز خسروی گفت: امنیت کامل در مسیر منذریه تا شهر‌های زیارتی کشور عراق نیز برقرار است و زائران می‌توانند با خیال آسوده این مسیر را که نزدیکترین مرز با بغداد و کربلای معلی است؛ انتخاب کنند.

خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی

مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرز‌های کشورمان با شهر‌های زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می‌گرفت.

خسروی یکی از مرز‌های مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

با توجه به رضایتمندی زائران در مرز خسروی، به طور یقین شاهد افزایش زائران در این مرز خواهیم بود و این افزایش نیازمند زیرساخت‌های لازم است که فضا‌های جدیدی را ایجاد کنیم که باید در ایجاد پارکینگ، پایانه‌های مسافری و افزایش فضا‌های رفاهی زائرین برنامه‌ریزی ویژه صورت گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • غول خفته والیبال جهان علیه معجزه ایران!
  • مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • مرور یک تجاوز شیمیایی
  • پولشویی
  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • ایران در مقابل هرگونه اقدام خصمانه‌ای ساکت نمی‌ماند
  • تماس سنای آمریکا با دیوان بین‌المللی کیفری برای جلوگیری از اقدام احتمالی علیه سران تل‌آویو
  • لفاظی مقام سابق آمریکا در مورد اقدام تنبیهی اخیر ایران علیه اسرائیل