Web Analytics Made Easy - Statcounter

حزب اتحاد ملت ایران اسلامی ‎درباره حادثه سیل گسترده اخیر در کشور بیانیه‌ای صادر کرد.

‎به گزارش ایسنا،‌ متن این بیانیه به شرح زیر است:

بارندگی شدید و سیل گسترده در کشور در ابتدای سال و تلفات، خرابی‌ها و خسارت‌های ناشی از آن نگرانی‌ها و در عین حال همدلی های وسیعی را در میان مردم برانگیخت. شدت بارندگی و بزرگی سیل به اندازه‌ای بود که گاه به نظر می‌رسید، تا زمان فرونشست آن در برخی از مناطق، از دست هیچ‌کس هیچ کاری بر نمی‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی ‎مردم برای فرار از سیلاب به پشت بام‌ها رفته بودند و شب‌ تاریک پرباران را بی‌هیچ پناه و امدادی به سر آوردند، ملت در هر کجای این سرزمین یکپارچه بی‌تاب شده بودند.

در این آزمون سخت تنها کسانی سربلند بودند که بدون انتظار از دیگری هر کاری از دستشان برآمد برای یاری‌رسانی به سیل‌زدگان انجام دادند.

مردم آق قلا و گمیشان و همه استان گلستان و مازندران، اهالی شیراز، مردم شریف استان‌های لرستان و کرمانشاه و ایلام و خوزستان، امدادرسانان داوطلب هلال احمر و دستگاه‌های دولتی و نظامی و مردمی که مسئولیت‌شناسی آنها و مأموریت از جانب وجدان انسان‌دوستانه، آنها را آسوده نگذاشته بود، هر کدام به سهم خود تلاشی ارزشمند صورت دادند که باید به سهم خود از آنها سپاسگزاری کنیم.

زشت‌ترین رفتار و گفتار در این هنگامه آن است که درد و اندوه و اشک و آه و دریغ هموطنان شریفمان که تمام زاد و توش و سرمایه زندگی و خانمان خود را بر آب می‌بینند، دست‌مایهٔ تسویهٔ حساب‌ها و رقابت‌ها و منافع و مطامع و باندبازی و قدرت‌طلبی افراد و جریان‌های سیاسی شود.

بر این باوریم که همزمان با امدادرسانی و رفع مشکلات کوتاه مدت و میان مدت سیل‌زدگان، پیش از هر قضاوتی به یک کار کارشناسی دقیق توسط یک کارگروه ملی اعتماد برانگیز نیاز است. تشکیل این کارگروه ملی و ترکیب آن باید به گونه‌ای باشد که هیچ انگیزه‌ای جز کارشناسی علمی و مبتنی بر منافع ملی در آن دخالت نداشته باشد و به این ترتیب مورد اعتماد همه اطراف و در رأس آن افکار عمومی ملت ایران باشد.

کارگروهی متشکل از نمایندگان دستگاه‌ها و نهادهای مختلف که هر یک طبعاً منافع دستگاه یا نهاد خود را دنبال می‌کنند، نتیجه اعتمادبخش به بار نخواهد آورد. بدیهی است نمایندگان دستگاه‌ها می‌توانند با کارگروه ملی همکاری کنند و اطلاعات خود را به آنها برسانند. ولی عضویت آنها در کارگروه، استقلال آن را از بین می‌برد.

برای ترمیم خسارات و یاری رسانی به سیل زدگان، ستاد بحران کشور می‌تواند از کمک های مردمی به نحو شایسته‌ای استفاده کند. لازمه هم‌افزایی و اثربخشی همه تلاش ها و کمک‌رسانی‌ها و اقدامات امدادی و ترمیمی فوری در مناطق بحران‌زده استقرار نظام یکپارچه و مدیریت واحد بحران است که متأسفانه در بحران سیل اخیر نمودهایی در جهت نقض این یکپارچگی دیده شد و موجب افزایش نگرانی‌ها و دغدغه‌ها و گاه تشویش اذهان مردم، بخصوص سیل‌زدگان شد.

استقرار مدیریت یکپارچه بحران تحت امر دولت، آنچنان که قوانین موضوعه این تکلیف را بر عهده دستگاه اجرایی قرار داده است، نه فقط در مهار بحران و ممانعت از توسعه دامنه تخریب‌های سیلاب می تواند اثربخش باشد، بلکه در ارزیابی خسارت‌های بر جای مانده و شیوه تأمین منابع و جلب کمک های ملی و بین‌المللی در این امر می تواند امید آفرین باشد. به نظر می‌رسد برای جلب مشارکت حداکثری نهادها و اقشار مختلف جامعه در امر امداد و بازسازی باید شیوه‌هایی نوین را مد نظر قرار داد. برای این منظور باید کارها به صورت پروژه‌های کوچک احصاء و برای اجرای آنها فراخوان داده شود. دولت می‌تواند بر اجرای این پروژه‌ها نظارت کند.

حزب اتحاد ملت ایران اسلامی بار دیگر با اعلام همدردی و مشارکت در اندوه هموطنان عزیز مناطق سیل زده و قدردانی از همه زحمت‌کشان اعم از نیروهای مردمی و سازمان‌های امدادی مردم‌نهاد، هلال احمر، سازمان بهزیستی، کمیته امداد، مدیران ارشد دولت، استانداران، فرمانداران، نیروهای نظامی و انتظامی که ایام تعطیلات نوروزی خود را وظیفه‌مندانه و فداکارانه صرف یاری‌رسانی به هموطنان خود نمودند، آمادگی خود را در جهت قبول تأمین مالی از طریق جذب کمک‌های اعضا و مردم و اجرای پروژه‌هایی در وسع نیروهای سازمانی خود در کنار سازمان‌های رسمی از جمله هلال احمر اعلام می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حزب اتحاد ملت ایران اسلامی سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۴۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند در بازدیدی که به اتفاق رئیس دادگستری، مسئولان فرمانداری، شهرداری و روسای ادارات راهداری و امور منابع طبیعی از مناطق مختلف آسیب دیده از سیلاب اخیر انجام گرفت با مثبت ارزیابی کردن اقدامات انجام شده، ضمن قدردانی از عوامل دخیل در کنترل بحران، خواستار تحلیل علمی علل ورود سیلاب به شهرستان و حل دائمی آن شد.

رضا یعقوبی اظهار داشت: صبوری و همکاری عموم مردم و همچنین زحمات بی شائبه و طاقت فرسای مجموعه عوامل دخیل در کنترل و مدیریت بحران از جمله فرماندار و کارکنان فرمانداری، بخشداری ها، شهرداری ها، دهیاری ها، دستگاه‌های اجرایی، نیرو‌های انتظامی، سپاه و بسیج مردمی، که به صورت یکپارچه و هماهنگ عمل کردند، در کنترل سیل اخیر بسیار موثر بود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند با اشاره به همراهی تمامی ارگان‌ها در دفع خطر و کاهش خسارات، بر لزوم حفظ آمادگی نهاد‌های ذی ربط تاکید کرد و گفت: باید این سطح از وفاق و همکاری بین بخشی در آینده هم تداوم یابد و با بهره گیری از تجارب میدانی به دست آمده و نیز دعوت از کارشناسان و صاحب نظران در ستاد مدیریت بحران، در خصوص کاهش آسیب پذیری شهرستان تصمیم گیری شود و با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در شهرستان و نیز پیگیری در سطح استانی و کشوری برای اخذ بودجه و امکانات به منظور پیشگیری از حوادث مشابه در آینده اقدام شود.
این مقام قضایی با تاکید بر اینکه ترک فعل‌ها می‌تواند شامل قصور و اشتباهات در گذشته و اهمال در زمان حاضر باشد، تصریح کرد: زحمات بی شائبه و شبانه روزی دستگاه‌های مجری و خدمات رسان از جمله مدیران و کارمندان این مجموعه‌ها در کاهش خسارات احتمالی نباید نادیده گرفته شود و به همین جهت ضمن قدردانی از تمامی افراد دخیل در این امر، دستگاه قضایی از افراد دلسوزی که به صورت جهادی و با کمبود امکانات برای رفع مشکلات مردم تلاش می‌کنند حمایت قاطع خواهد داشت. 

وی افزود: از سویی دیگر دادسرای شهرستان مطالبه گری لازم را با بهره گیری از تمامی ظرفیت‌های قانونی از جمله گزارش و پیگیری ترک فعل ها، برای مدیریت بحران و تکرار حوادث ناگوار به ویژه در خصوص وقوع سیلاب به عمل می‌آورد، که این موضوع نیز در راستای حمایت از حقوق عامه و نیز کمک عملی به دستگاه‌های اجرایی است، تا ان شاءالله از این طریق موجبات رفع مشکلات فعلی که در طول سالیان و شاید به علت تصمیمات اشتباه گذشته به وجود آمده اند، فراهم شود.

دادستان زرند با بیان اینکه مهم‌ترین اصل مدیریت بحران جلوگیری از وقوع و تکرار حوادث است، گفت: وقوع سیل و تکرار حوادث مشابه در چند سال اخیر انتظار به حق مردم برای رفع نواقص و کنترل بارش‌ها و سیلاب‌ها را به دنبال داشته است و بنابراین در این خصوص هیچگونه کوتاهی پذیرفته نیست.

وی با اعلام هشدار خطر غرق شدگی، به شهروندان توصیه کرد، از نزدیک شدن به تالاب‌های به وجود آمده ناشی از سیل و محل‌هایی که سیلاب در آن جمع شده خودداری کنند؛ چرا که ممنوعیت شنا در سد‌های خاکی به علت تهدیدات بهداشتی و مهم تر از آن خطر غرق شدگی به واسطه رسوبی بودن تالاب‌ها و چسبندگی ناشی از گل و لای است که این موضوع به دفعات در شهرستان رخ داده و خانواده‌های بسیاری شاهد از دست دادن جوانان خود به علت شنا در سد‌های خاکی بوده اند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • حکمرانی ولایی، نظریه جدید در مدل حکمرانی
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد
  • چگونه مسئله پسماند در گیلان به یک بحران تبدیل شد؟/ دلیل توقف قطار افغانستان _ ترکیه