Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت،علیرضا قانع رئیس ستاد اربعین شهرداری رشت در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور موکب خدام العتره شهرداری رشت در مناطق سیل زده لرستان اظهار کرد: ۳۰ نفر از کارکنان شهرداری و نیروهای داوطلب برای برپایی موکب آشپزخانه در شهر معمولان از توابع پل دختر لرستان اعزام شدند.

وی موکب خدام العتره شهرداری را نخستین موکب گیلانی حضور یافته در مناطق سیل زده لرستان عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد اربعین شهرداری رشت با اشاره به اینکه در هر وعده غذایی ۲ هزار پرس غذا برای مردم مناطق سیل زده طبخ می‌شود گفت: روزانه ۶ هزار پرس غذا به همت موکب خدام العتره شهرداری طبخ و توزیع می شود.

قانع اضافه کرد: دو هزار بسته مواد غذایی و اقلام بهداشتی نیز به همت موکب خدام العتره شهرداری در مناطق سیل زده لرستان توزیع شده است.

وی با اشاره به وضعیت مناطق سیل زده بیان داشت: قسمتی از شهر معمولان به زیر آب رفته و ۱۰ الی ۱۲ روستای منطقه به شدت درگیر سیل هستند و بسیاری از خانه ها نیز تخریب شده است.

قانع تصریح کرد: پاک سازی معابر نیز به صورت مستمر توسط بسیج و گروه های جهادی انجام می شود.

وی ادامه داد: راه دسترسی به برخی روستاهای لرستان کاملاً قطع شده و توزیع مواد غذایی از طریق بالگرد و یا به وسیله طناب از روی پل صورت می گیرد.

رئیس ستاد اربعین شهرداری رشت با اشاره به اینکه امکانات موکب خدام العتره شهرداری پاسخگوی نیازمندی های ۳ الی ۴ روز مردم است گفت: نیازمندی های مردم بیش از امکانات موجود است و موکب خدام العتره شهرداری با فعالیت شبانه روزی به مردم سیل زده خدمت رسانی می کند و این آمادگی نیز وجود دارد تا روزهای بیشتری نیز خدمات ادامه یابد.

قانع در پایان از زحمات و پیگیری اعضای شورای اسلامی رشت، پرسنل شهرداری و مردم رشت قدردانی کرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سیل شبانه روزی شهرداری مواد غذایی شهرداری رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۴۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی از فعالیت سامانه بارشی قوی در برخی استان ها خبر داد که سبب بروز سیلاب و آبگرفتگی معابر در حدود نیمی از مساحت کشور می شود.

بر اساس این هشدار این سامانه بارشی فعالیتش را سه شنبه در استان های ایلام، کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان با رخداد «رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ» شروع می کند.

این شرایط چهارشنبه برای استان های «کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و غرب اصفهان، نیمه جنوبی فارس و بوشهر» و پنج شنبه برای «خوزستان، لرستان، نیمه غربی کردستان، کرمانشاه، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، بوشهر، فارس، هرمزگان، نیمه غربی کرمان، یزد و جنوب مرکزی» پیش بینی می شود.

از جمله اثرات مخاطره آمیز این سامانه می توان به «لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی» اشاره کرد.

فعالیت سامانه بارشی با حفظ سطح هشدار نارنجی جمعه در استان های «اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه غربی سمنان و ارتفاعات و دامنه استانهای البرز و تهران» پیش بینی می شود.

توصیه می شود در زمان فعالیت سامانه بارشی در سفرهای بین شهری احتیاط شود و از هرگونه اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری شود.

همچنین توصیه می شود از فعالیت‌های کوهنوردی و چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع خودداری شود. علاوه بر این از استحکام سازه‌های موقت و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها نیز اطمینان حاصل شود.

با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش از دیگر توصیه ها برای مواجهه مناسب با شرایط جوی پیش رو است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه با حضور دو کاروان خدام رضوی همزمان با دهه کرامت
  • مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است
  • آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور
  • برپایی جشن‌های دهه‌ کرامت در گیلان و میزبانی از سه کاروان خدام رضوی
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • وعده رییس اتحادیه بارفروشان برای قیمت پیاز/یک کیلو پیاز چند؟
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود؟
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند