Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-29@12:37:23 GMT

عقب نشینی دلار

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۴۷۴۶

عقب نشینی دلار

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، پس از آن که صندوق بین‌المللی پول در گزارشی اعلام کرد نرخ رشد امسال اقتصاد جهانی در مقایسه با سال قبل کاهش خواهد یافت، معامله گران وارد فاز احتیاطی شدند و این رویکرد به دنبال انتشار خبری مبنی بر اینکه فرصت‌های شغلی جدید آمریکا به پایین‌ترین سطح خود در ۱۱ ماه اخیر رسیده است تقویت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وخیم‌تر شدن وضعیت بازار کار آمریکا در شرایطی رخ می‌دهد که این بازار یکی از معدود شاخصه‌های باقی مانده درخشان در اقتصاد این کشور بود.

از سوی دیگر دونالد ترامپ پس از چین، اکنون پیکان حمله خود را به سمت اتحادیه اروپا نشانه رفته و تهدید کرده است که بر واردات کالاهایی به ارزش ۱۱ میلیارد دلار از این اتحادیه تعرفه وضع خواهد کرد. این حرکت جدید در حالی رخ می‌دهد که آمریکای ترامپ پیش‌تر با همسایگان خود یعنی مکزیک و کانادا و نیز چین بر سر مسائل تجاری گلاویز شده بود.

در معاملات چهارشنبه بازارهای ارزی، هر دلار با ۰.۵ درصد کاهش به ۱۱۱.۱۴ ین رسید. یورو نیز با صعودی مستحکم به ۱.۱۲۵۸ دلار رسید تا جایگاه خود را در کانال ۱.۱۲ دلاری تقویت کند و پوند نیز با توجه به درخواست رئیس کمیسیون اروپا و نخست وزیر انگلیس برای به تعویق افتادن تاریخ برگزیت، تا ۱.۳۰۵۲ دلار بالا آمد.

کارشناسان اقتصادی بانک "ای ان زد" نوشتند: این بار نوبت به تبادل آتش بین آمریکا و اتحادیه اروپا بر سر مسائل تجاری رسیده است که هر چند در مقایسه با ابعاد جنگ تجاری آمریکا و چین بسیار کوچک است اما قطعاً سیگنال مثبتی به بازار نخواهد فرستاد.

بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه داری آمریکا نیز در معاملات امروز نسبتاً بدون تغییر در مقایسه با روز قبل و در سطح ۲.۴۸ درصدی باقی ماند.

در برابر سایر ارزهای مهم هر دلار به ازای ۱.۳۳۳۳ دلار کانادا، ۱.۴۰۲۵ دلار استرالیا و ۶.۷۱۴۷ یوان چین مبادله شد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: دلار بازار ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۴۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 27 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 549  میلیون دلار و برای خدمات 121 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 747 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

ریزش دلار به‌سمت کانال 50هزار


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 97 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 27 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 509 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 249 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 176 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 149 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 201 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 228، 33، 188، 108 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 266 میلیون دلار ارز نیمایی و 189 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 44 هزار و 359 تومان، یورو با نرخ 47 هزار و 456 تومان و درهم با نرخ 12 هزار و 78 تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 41 هزار و 418 تومان، یورور با نرخ 44 هزار و 308 تومان و درهم با نرخ 11 هزار و 278 تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تراز تجاری منفی ۱۶ میلیارد دلار واقعی نیست
  • تداوم عقب‌نشینی نرخ ارز در بازار غیر رسمی/ قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • قیمت دلار، سکه، طلا و یورو شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ عقب‌نشینی طلا از مرز حساس
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • دلار در سراشیبی | نزول دلار تا کجا ادامه دارد؟