Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی مازندران سه‌شنبه‌شب با گردهمایی جمعی از اهالی فرهنگ هنر، مسؤولان حوزه هنری مازندران، هنرمندان و اصحاب رسانه در آرامگاه سلمان هراتی در روستای مزردشت تنکابن آغاز شد. به گزارش بلاغ، برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی مازندران با گردهمایی جمعی از اهالی فرهنگ هنر، مسؤولان حوزه هنری مازندران، هنرمندان و اصحاب رسانه در آرامگاه سلمان هراتی در روستای مزردشت تنکابن آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس حوزه هنری مازندران در ابتدای این برنامه با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: به جهت اندیشه‌های والای شهید سیدمرتضی آوینی این هنرمند انقلابی، از 20 الی 27 فروردین روز و هفته هنر انقلاب اسلامی نامگذاری شده است و برگزاری مراسم‌های این هفته بر عهده حوزه هنری است.

سینا دلشادی در بخش دیگری افزود: سلمان هراتی شاعری انقلابی است، با اندیشه‌های والا که باید مقام و جایگاهش ارج نهاده شود، البته این اتفاق مهم است که جمعی به پاس این شاعر انقلابی مسافتی را طی می‌کنند تا در چنین روزی در این مکان حاضر شوند.

وی خاطرنشان کرد: مرحوم سلمان هراتی به عنوان هنرمند فاخر و چهره انقلابی ادامه‌دهنده مسیر فرهنگ و هنر متعهد انقلابی بودند.

دلشادی با اشاره به اینکه استان مازندران دارای مفاخر ارزشمندی است که باید به آنها توجه شود، ادامه داد: دنیا به دنبال تاریخ‌سازی برای خودشان هستند اما ما نباید به فرهنگ و تاریخ خودمان بی‌تفاوت باشیم.

وی گفت: بی‌توجهی به مفاخر و فرهنگ و تاریخ در سرزمین ما کماکان دیده می‌شود، اما بدانیم وقتی که دنیا دست به کارهای تصنعی می‌زند تا برای خودش تاریخ و قهرمان بیافریند، حال ما که این بزرگان را داریم، باید از آنها پاسداری کنیم و با هویت‌سازی آنان از راه شناسایی، بررسی و پاسداشت این بزرگان گامی درست بسوی تمدن نوین اسلامی برداریم.

رئیس حوزه هنری مازندران تصریح کرد: هفته هنر انقلاب اسلامی در سال 98 در حالی برگزار می‌شود که یکی از مهم‌ترین مجموعه‌های بیانی رهبر معظم انقلاب موسوم به «بیانیه گام دوم» صادر و منتشر شده است بیانیه‌ای که همگان را به جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ فرا می‌خواند.

این مسؤول اظهار کرد: بیانیه مهم و استراتژیک باید به عنوان الهام بخش و سند بالا دستی برنامه‌ریزی‌های حوزه هنری قرار گیرد و با ترجمان عملی آن، سهم و دِین خود را نسبت به نظام و انقلاب و رهبری ادا کنیم.

دلشادی افزود: امسال تمرکز را بر شعر انقلاب و مفاخر این عرصه قرار داده‌ایم و به همین دلیل ویژه برنامه هفته هنر انقلاب اسلامی ما حال و هوای شعر و ادبی بیشتری دارد و روز هنر انقلاب اسلامی بر سر مزار مرحوم سلمان هراتی حاضر شدیم البته در طول هفته تمامی هنرمندان رشته‌های دیگر نیز به ارائه برنامه و هنرنمایی می‌پردازند.

در یکی از بخش‌های این محفل افشنگ و داجلیری دو شاعر غرب استان به خوانش چند اثر خود پرداختند.

از دیگر برنامه‌های این مراسم رونمایی از مجموعه شعر «عشق بدون کودتا» اثر «رجب افشنگ» و « کجایند مردان بی ادعا» اثر «محمدجواد آسمان» بوده است.

در ادامه این گردهمایی که با هنرنمایی و دو تار نوازی سید جلال محمدی همراه بود از پوستر اولین دوره «جایزه ادبی شعر سلمان» با حضور بانو « حکیمه هراتی» خواهر سلمان هراتی و پوستر جشنواره اینفوگرافی با موضوع« گام دوم انقلاب» رونمایی شد.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۴۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • آغاز طرح انسداد مرزهای شرقی کشور
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • بیش از ۵۰ مربی و معلم خوزستانی با رهبری دیدار می‌کنند
  • ۴۰ نفر از معلمان زنجانی با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی مهرستان
  • برگزاری مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد