Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضور نیروهای جهادی در کنار پزشکانی که در بیمارستان صحرایی سپاه به سیل زدگان خدمات ارائه می دهند، تسکینی است بر درد و رنج مردمانی که در سیل آسیب دیده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  سفیر افلاک  بهار با آن همه زیبایی از راه رسید اما ابن بار بارش های بهاری تندتر از همیشه باریدند و سیلی مهیب در برخی از استانهای کشور به راه افتاد و خانواده های زیادی را بی خانمان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

غم و رنج این حادثه سیل زدگان را آزار می داد اما نیروهای جهادی و مردمی با ایثار و عشق برای کمک به سیل زدگان شتافتند  و سبب شد تا این غم را به حاشیه ببرند.

 

اینجا پلدختر است، شهری که در سیل اخیر بیشتر از همه شهرهای استان آسیب دید اما از هر جای ایران نیروهای جهادی برای زدودن غم و رنج سیل زدگان و برای یاری رساندن به آنها راهی این شهر شدند.

برخی برای درمان بیماران آمده اند و برخی برای کمک به خانواده ها و رفع مشکلات ناشی از سیل اما همه یک هدف ناب را دنبال می کنند، همدلی و ایثار که این روزها این همدلی نیروهای جهادی در کنار سیل زدگان افتخاری برای همه ما است.

 

جای جای پلدختر را که نگاه می کنی، صحنه هایی فقط از جنس مهربانی، ایثار، کمک و همدلی مشاهده می شود.

علی صفر بخشی فرمانده بهداری غرب نیروی زمینی سپاه در گفت و گو با سفیر افلاک گفت: روزانه بیش از 1500 نفر برای درمان به بیمارستان صحرایی مراجعه می کنند و خدمات مورد نیاز به سیل زدگان پلدختر ارائه داده می شود.

 

وی اضافه کرد: تاکنون 70 عمل جراحی، 200 ام آر آی، 470 سونوگرافی، 448 خدمات دندانپزشکی، 600 آزمایش در این بیمارستان صورت گرفته و همچنان این خدمات به مردم این شهرستان ارائه داده می شود.

 

به گفته وی متخصصین و فوق تخصص هایی در بخش های مختلف این بیمارستان مشغول به کار شده اند و تاکنون 29 هزار و 465 مورد خدمات پزشکی و درمانی در پلدختر ارائه شده است.

بخشی اظهار داشت: بسیاری از افرادی که برای درمان و دریافت خدمات به این بیمارستان سیار مراجعه می کنند از ارائه خدمات در بخش های مختلف رضایت دارند.

 

یکی از شهروندان پلدختر در گفت و گو با خبرنگار سفیر افلاک گفت: خیلی از خدماتی که در این بیمارستان ارائه داده می شود قبلا اصلا در شهر پلدختر وجود نداشته و واقعا خدمات بسیار خوبی به مردم می دهند.

 

وی اضافه کرد: خانواده های ما گاهی برای یک ام آر آی 6 ماه منتظر بوده اند اما هم اکنون اینجا در بیمارستان از این خدمات استفاده می کنند و بیمارستان سیار راضی هستیم.

به گفته وی پزشکانی در اینجا مشغول هستند که خالصانه کار می کنند.

یکی از پزشکان اعزامی به پلدختر نیز در این راستا افزود: بنده از سنندج اعزام شده ام و افتخار می کنم که در کنار سایر نیروهای جهادی و همکاران سپاهی در این شهر برای کمک به سیل زدگان مشغول هستم.

 

وی اضافه کرد: در این بیمارستان بخش های مورد نیاز خدمات لازم پزشکی و درمانی را به مردم ارائه می دهند و از 14 فروردین ماه مستقر شدیم و تا زمانی که نیاز باشد در منطقه هستیم.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۵۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دکتر محسن میرزائی با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران