Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهندسان آمریکایی، مدلی برای خودروهای الکتریکی ارائه داده‌اند که می‌تواند به سازگاری آنها با محیط زیست کمک کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌کرانچ، خودروهای پرنده بدون شک، از جالب‌ترین نمونه‌های فناوری به شمار می‌روند و کارآیی بسیاری برای سفرهای بلندمدت دارند.

سفرهای هوایی، به انرژی قابل توجهی نیاز دارند زیرا در این سفرها معمولاً وزن زیادی باید به صورت هوایی منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفرهای هوایی، با سرعت بیشتری صورت می‌گیرند و کارآیی بیشتری نسبت به حمل و نقل زمینی دارند.

شرکت‌هایی مانند "رولز رویس"(Rolls Royce)، "لیلیوم" (Lilium) و "ورتیکال ارواسپیس" (Vertical Aerospace) باور دارند که خودروهای پرنده می‌توانند بدون آلوده کردن محیط زیست و اتلاف انرژی، به حمل و نقل کمک کنند.

یکی از نخستین پژوهش‌هایی که در این زمینه صورت گرفت، بررسی تأثیر "هواپیماهای عمود پرواز"(VTOL) بر محیط زیست بود. در هواپیماهای عمود پرواز، نیروی مورد نیاز هواپیما، مستقیماً توسط موتور فراهم می‌شود.

اکنون مهندسان "دانشگاه میشیگان"(UM) دریافته‌اند که اگر وسایل نقلیه عمود پرواز به آسمان‌ها راه پیدا کنند، انتشار گازهای مضر را تا شش درصد کاهش می‌دهند. آنها باور دارند که می‌توان روشی ارائه داد که یک خودروی پرنده بتواند انرژی را ذخیره کند.

"گریگوری کئولیان"(Gregory Keoleian)، سرپرست این پژوهش گفت: وسایل نقلیه عمود پرواز، انرژی کمتری را در طول پرواز و فرود به کار می‌برند و سفر با آنها، کارآمدتر است.

این گروه پژوهشی با کمک شرکت‌های فعال در حوزه هوا فضا، مدل کارآمدی برای خودروهای الکتریکی ارائه داده‌اند که هر دو نوع زمینی و هوایی را شامل می‌شود.

مهندسان دانشگاه میشیگان، نحوه عملکرد خودروهای الکتریکی را هنگام استفاده کاربران، مورد مقایسه بررسی دادند و مصرف انرژی آنها را با یکدیگر مقایسه کردند. "نوح فربوش"(Noah Furbush)، از نویسندگان این پژوهش گفت: مدل ما، پارامترهایی را از چندین پژوهش و طراحی‌های مربوط به هواپیماهای گوناگون به کار می‌گیرد تا خودروهای الکتریکی ویژه‌ای با وزن مناسب و انرژی مبتنی بر باتری ارائه دهد.

مهندسان دانشگاه میشیگان در بررسی خود به این نتیجه رسیدند که خودروهای پرنده می‌توانند نقش مهمی در حمل و نقل داشته باشند اما در صورت سازگار شدن با محیط زیست، اهمیت این نقش افزایش خواهد یافت.

نتایج این پژوهش، در مجله "Nature Communications" به چاپ رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حمل و نقل خودروي الكتريكي دانشگاه ميشيگان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۵۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی، در پیامی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای، تقویت مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و ایجاد محیط کار ایمن و بهداشتی به عنوان یک حق اساسی در محل کار را چارچوبی برای مقابله با خطرات نوظهور ناشی از تغییرات آب و هوایی برای سلامت کارگران، عنوان کرد.

متن کامل پیام وزیر بهداشت

نهم اردیبهشت ۱۴۰۳ مصادف با ۲۸ آوریل ۲۰۲۴ میلادی، روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای است و سازمان بین المللی کار در یک حرکت جهانی، شعار امسال را "زمان رو به اتمام است؛ در شرایط تغییر اقلیم، هم اکنون از ایمنی و بهداشت حرفه‌ای محیط کار اطمینان حاصل کنیم" اعلام کرده است.

تغییرات الگوهای آب و هوایی، تأثیرات قابل توجهی بر نیروی کار به ویژه ایمنی و سلامت کارگران برجای می‌گذارد و کارگران در مواجهه با سطوح بالاتری از عوامل مخاطره آمیز در محیط کار قرار می‌گیرند؛ این عوامل از جمله افزایش مواجهه با استرس گرمایی، اشعه فرابنفش، آلودگی هوا، مواجهه با مواد شیمیایی، وقوع حوادث بزرگ صنعتی، رویدادهای شدید آب و هوایی و افزایش بیماری‌های منتقله از طریق ناقلین می‌توانند در هر زمان با ایجاد بیماری‌های شناخته شده یا عوارض ناشناخته، سلامتی و ایمنی کارگران را به خطر بیاندازند.

امروزه ۱.۲ میلیارد شغل یا به عبارتی ۴۰ درصد از نیروی کار در جهان به دلیل تخریب محیط زیست در معرض خطر هستند. در فاصله سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ میلادی نیز سالانه ۲۳ میلیون سال عمر کاری به دلیل خطرات مختلف مرتبط با محیط زیست ناشی از فعالیت‌های انسانی یا تشدید آن، از بین رفته است.

کارگران در اغلب موارد اولین کسانی هستند که برای مدت طولانی و با شدت بیشتر در معرض اثرات تغییرات آب و هوایی قرار می‌گیرند و اغلب در معرض شرایطی هستند که عموم مردم می‌توانند از آن اجتناب کنند. بیماری‌های متعددی از جمله بیماری‌های ناشی از تنش‌های گرمایی، سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های تنفسی در کارگران با تغییرات آب و هوایی مرتبط است. بنابراین برای کاهش اثرات مخاطره آمیز و مخرب تغییرات اقلیم بر سلامت نیروی کار، باید اقدام فوری انجام داد.

تقویت مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و ایجاد محیط کار ایمن و بهداشتی به عنوان یک حق اساسی در محل کار، چارچوبی برای مقابله با خطرات نوظهور ناشی از تغییرات آب و هوایی برای سلامت کارگران فراهم می‌کند.

در همین راستا جمهوری اسلامی ایران نیز همگام با حرکت‌های جهانی با استقرار سازوکارهای ایمنی و بهداشت حرفه‌ای در مجموعه‌های تولیدی دولتی و غیر دولتی برای اجرای مؤثر سیاست‌های ملی و برنامه های بهداشت حرفه‌ای به منظور کنترل عوامل زیان آور و شرایط مخاطره آمیز محیط کار و به حداقل رساندن اثرات تغییر اقلیم بر روی سلامت شاغلین اقدامات قابل توجهی را سامان داده است.

البته این مهم همچنان نیازمند سیاستگذاری مؤثر و کارآمد از طریق شفاف سازی، جلب مشارکت عمومی و افزایش مسئولیت پذیری همه ذی نفعان و شرکای اجتماعی با بهبود قوانین و اجرای آنها می‌باشد تا در سایه صیانت از سرمایه‌های انسانی کشور به عنوان محور توسعه پایدار به اهداف مدنظر رهبری در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و رشد اقتصادی در کشور نائل شویم.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای به تمامی همکارانی که این عرصه را برای خدمت به مردم عزیز کشورمان برگزیده اند و تقدیر از تلاش‌ها و زحمات آنان، از درگاه خداوند متعال بهروزی، موفقیت و توفیق روزافزون برای همه عزیزان، همکاران و خدمتگزاران جامعه بهداشت حرفه‌ای را خواستارم.

کد خبر 6091355 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • انجام تنها ۱۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • سه پرواز پی در پی و نجات بخش اورژانس هوایی ارومیه
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی