Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@14:29:19 GMT

همسر یک حاکم قدیمی که در آبادانی یزد نقش داشته

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۵۵۷۵

همسر یک حاکم قدیمی که در آبادانی یزد نقش داشته

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد از برگزاری همایش «فرهنگ رضوی بانوان فرهیخته و نیکوکار» به منظور گرامیداشت «ستی فاطمه خاتون» همسر امیرچخماق حاکم دوران تیموری در یزد، به پاس خدمات بسیار زیاد وی در عمران و آبادانی شهر یزد خبر داد.

«سید مصطفی فاطمی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ضمن اعلام این خبر، در این باره تصریح کرد: این همایش دهم و یازدهم اردیبهشت‌ماه امسال به همراه مراسم شب شعر در محل دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که بانوان در این دوره تاریخی از ارزش و جایگاه بالایی بهره‌مند بودند، افزود: این بانوی شیعه با وجود خدمات بسیار زیادی که در راستای عمران و آبادانی شهر یزد انجام داده، هنوز در میان بسیاری از مردم ناشناخته مانده است.

این مسئول از مشارکت و همکاری آستان قدس رضوی با  دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این همایش با توجه به نسبت خواهری «ستی‌ فاطمه خاتون» با «بی‌بی گوهر شاد» که در حرم امام رضا(ع) مدفون است، خبر داد.

وی با بیان این که خدمات این بانوی نیکوکار به یزد قابل چشم‌پوشی نیست، گفت: هر چند این شهربانو خدمات زیادی را به شهر یزد ارائه کرده، اما کمتر نامی از وی بر سر زبان‌هاست و کمتر کسی در مورد آرامگاه این مرحومه که در مجاورت مجموعه‌ی امیرچخماق نیز واقع شده، آشنایی دارد.

فاطمی از دیگر اهداف برگزاری این همایش را ترویج فرهنگ و سبک زندگی رضوی در بین خانواده و جامعه با تاکید بر نقش مادران و همچنین وقف‌ و امور خیریه ذکر کرد.

مدیر کل میراث فرهنگی استان از ترمیم و مرمت بنای تاریخی بقعه «ستی فاطمه خاتون» نیز خبر داد و گفت: مرمت این بنای تاریخی در دستور کار میراث فرهنگی استان قرار گرفته و به زودی عملیاتی خواهد شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امیرچقماق منطقه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۵۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی از مرمت و ساماندهی مسجد یوردشاهی ارومیه خبر داد.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا در آذربایجان‌غربی و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان، مرتضی صفری با اعلام خبر آغاز مرمت مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه اظهار کرد: مرمت بخشی از نمای ضلع غربی و مرمت و ساماندهی نمای ضلع شمالی مسجد یوردشاهی ارومیه در حال انجام است.

وی با بیان اینکه این اقدامات زیر نظر کارشناسان مرمت و معماری این اداره‌کل انجام می‌شود، افزود: علاوه بر اقدامات مرمتی، تابلوها و مبلمان نامتناسب جلوی مسجد یوردشاهی نیز جمع‌آوری شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌غربی گفت: مسجد یوردشاهی یک بنای تاریخی متعلق به دوره قاجار بوده و در سال‌های گذشته نیز اقدامات مرمتی از جمله اندودبرداری و اجرای نمای آجری ضلع غربی در این مسجد انجام شده است.

صفری ساماندهی بناهای تاریخی خیابان امام خمینی (ره) ارومیه را از اولویت‌های نخست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی دانست.

کد خبر 751583

دیگر خبرها

  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • هشدار در دشت تبریز؛ کدام بناهای تاریخی در خطرند؟
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!