Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، سردار  محمد شرفی در جلسه مشترک مسئولان وزارت کشور با دبیر شورای عالی تحول کلانتری ها و پاسگاه های نیروی انتظامی ضمن تبریک حلول ماه شعبان و گرامیداشت فرخنده اعیاد شعبانیه به ادعای بی اساس ترامپ در مورد سپاه پاسداران و مدعیان دروغین آزادی اشاره و اظهار کرد: بر هیچ کس پوشیده نیست که این نهاد انقلابی با الهام از مکتب امام حسین (ع) تشکیل شده و از ارکان اصلی در دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی و احقاق حقیقت و دفاع از مظلومان جهان محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لزوم اجرای قانون در کلانتری ها و پاسگاه ها ،عنوان کرد: قانون، فصل الخطاب نیروی انتظامی و پایبندی به اجرای آن در کلانتری ها و پاسگاه ها از اولویت های پلیس پیشگیری ناجا است.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا افزود: شورای عالی تحول کلانتری ها و پاسگاه های نیروی انتظامی عمیقا رعایت حقوق شهروندی در کلانتری ها و پاسگاه ها و نیز  حقوق متهمان را باور دارد و برای تحقق آن از همه ظرفیت ها خصوصا فناوری های نوین استفاده می کند.

سردار شرفی با اشاره به راه اندازی سامانه الکترونیکی رخدادهای انتظامی در کلانتری ها و پاسگاه ها تصریح کرد: پلیس پیشگیری در راستای نظارت بر رعایت حقوق شهروندی در کلانتری ها و ماموریت های انتظامی اقدام به راه اندازی و تجهیز سامانه الکترونیکی رخدادهای انتظامی در کلانتری ها کرده است.

وی افزود: همچنین برای آگاهی از کیفیت، وضعیت ارائه خدمات، میزان رضایتمندی و دیدگاه مراجعه کنندگان، مرکز پایش در ستاد پلیس پیشگیری ناجا راه اندازی شده تا با برقراری تماس با مراجعان به کلانتری‌ها این اطلاعات استخراج شود.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا اظهار داشت: داده‌های به دست آمده از این مرکز به پلیس پیشگیری امکان می‌دهد، وضعیت تقویت رفتاری کارکنان و عملکرد کلانتری‌ها و در نتیجه میزان پیشرفت طرح تحول کوپ را به صورت روزانه، ماهانه، فصلی و سالیانه بررسی کرده و گزارش آن را به فرماندهان در رده‌های مربوطه انعکاس دهد تا بر پایه آن بهتر تصمیم‌گیری کرده و قدرت و توان عملیاتی خود را بهبود بخشند.

سردار شرفی یادآور شد: ماموریت اصلی شورای عالی تحول کلانتری ها و پاسگاه های نیروی انتظامی، ایجاد تغییر و تحول محسوس و ملموس در حوزه کلانتری ها و پاسگاه‌ها با بهره مندی از زیرساخت های مناسب فناوری های نوین برای هوشمندسازی این رده ها است و موفقیت در این زمینه نیازمند نگاه ویژه مسئولان برای تامین نیروی انسانی مجرب و ملزومات پلیس است.

وی تصریح کرد: پلیس اعتقاد دارد، توجه بیشتر به معیشت و منزلت اجتماعی همکاران خدمت‌گزار در کلانتری‌ها و پاسگاه ها در روند فعالیت‌های صادقانه و فداکاری آنها در راستای خدمتگذاری به مردم نقش اساسی دارد که این فرآیند در افزایش شأن اجتماعی پلیس در جامعه و ایجاد اعتماد شهروندان به این نیروی تلاشگر تاثیرگذار است.

این مقام ارشد انتظامی گفت: پلیس پیشگیری، بزرگ‌ترین رده تخصصی در میان سایر رده های نیروی انتظامی بوده و عمده فعالیت این نیرو و بازتاب رفتاری این مجموعه بزرگ در عملکرد کارکنان حوزه پیشگیری خلاصه می شود که می طلبد دستگاه های سیاستگذار با همتی مضاعف در راستای تقویت آن برآمده و با تخصیص امکانات گامی موثر در جهت تامین نیازها برداشته شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ناجا سامانه الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۵۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در پنجمین روز از هفته سلامت،مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  با محوریت مراقبت و درمان دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد.

به گفته  دکتر گلفیروزی بیماری دیابت باید جدی گرفته شودو بیماریهای غیر واگیر باعث ۸۰ درصد مرگ و ۵۳ درصد بار بیماری ها در دنیا  و کشور هستند و در این بین ، دیابت شایع ترین بیماری متابولیک در دنیاست.

دکتر گلفیروزی گفت: با توجه به تغییر در سبک زندگی و افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌ دیابت خصوصا چاقی و کم تحرکی ، روند ابتلای افراد به دیابت در دنیا رو به افزایش است و تخمین زده میشود تا سال ۲۰۴۵ تعداد بیماران دیابتی به حدود ۶۳۰ میلیون نفر برسد.

وی از هزینه های بالای بیماری دیابت سخن گفت و افزود: حدود ۹ درصد از هزینه های بهداشتی در ایران صرف بیماری دیابت می شود که در راستای کاهش هزینه ها علاوه بر ارتقاء کیفیت خدمات در حوزه بهداشت در راستای  تشخیص به هنگام بیماریهای دیابت و فشار خون ، باید جهت افزایش سواد سلامت مردم  برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برنامه ریزی و افراد را از دوران کودکی آموزش داد و ترغیب کرد تا سبک زندگی سالمی داشته باشند و با مدیریت وزن و فعالیت بدنی سلامت خود را حفظ کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به اجرای پویش ملی سلامت که با هدف شناسایی بیماران دیابت و فشار خون در کشور اجرا گردید اشاره کرد و گفت :در این پویش بیش از یک میلیون و دویست هزار بیمار دیابتی و فشار خونی شناسایی شد که درمان به موقع این بیماران، گام بسیار مهمی در پیشگیری از عوارض بیماری و کاهش هزینه های  بسیار سنگین آن در حوزه درمان خواهد شد.

دکتر گلفیروزی در زمینه عوارض بیماری دیابت و اثرات آن بر سلامت افراد اظهار داشت: در  بسیاری از بیماران دیابتی حداقل ۵ تا ۱۰ سال پس از ابتلا به بیماری تشخیص داده میشود که در این زمان ممکن است فرد دچار  حداقل یکی از چشمی ،عصبی،قلبی  یا کلیوی شده باشد ،لذا جهت جلوگیری از افزایش عوارض این بیماری، هدف این است که با خدمات تشخیصی و درمانی مناسبی به افراد مبتلا ارائه و از عوارض این بیماری جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی کلینیک های دیابت برنامه ای است که می تواند ضمن کنترل این بیماری، خدمات مناسبی به بیماران ارائه نماید افزود :در این مرکز جامع ، علاوه بر خدمات مراقبتی سطح یک که شامل مراقبت پزشک و پرستار آموزش دیده دیابت ،مشاوره روان و تغذیه می باشد ،ویزیت متخصص داخلی به بیماران ارایه خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان:این مرکز مجهز به دستگاه های ازون تراپی ،پلاسما تراپی ،وکیوم زخم و خدمات درمانی با پانسمان های نوین می باشد که به بیمارانی دچار زخم دیابتی هستند ارایه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان گفت: امیدواریم با مشارکت بیمه ها  و مردم بتوانیم برنامه ریزی مناسبی برای کنترل این بیماری در استان داشته باشیم .

دیگر خبرها

  • کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • کشف ۴۱۷ گرم هروئین از معده قاچاقچی
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • دستگیری ۵ متهم حفاری غیرمجازو کشف ۲ دستگاه گنج‌یاب در نیشابور
  • سارق سیم و کابل برق در سمنان دستگیر شد