Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - کمپانی فیس‌بوک آگهی‌دهندگانی که تبلیغات سیاسی را در هند انجام می‌دهند ملزم می‌کند هویت و مکان خود را راستی‌آزمایی کنند. فیسبوک، برای مسدود کردن یا حذف روزانه یک میلیون حساب که قوانین این شبکه اجتماعی در قبال اطلاعرسانی کذب، نفرت‌افکنی و سرکوب رای‌دهندگان را در آستانه انتخابات هند نقض کرده باشند، به قدرت AI رو آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا به نقل از cnet، آجیت موهان، مدیرعامل و نایب رییس فیسبوک هند، تلاشهای این شبکه اجتماعی برای مبارزه با مداخله در انتخابات را در یک پست بلاگ فیسبوک برشمرد. این شبکه اجتماعی از بابت تلاش ناکافی برای مقابله با سوء استفاده‌ها از پلتفرمش در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، که در آن ترولهای روسی از فیسبوک برای ایجاد اختلاف استفاده کردند، با انتقاد مواجه بوده است.
 
واتس‎اپ، اپ پیامرسان تحت مالکیت فیسبوک که در هند پرطرفدار است، برای انتشار اطلاعات کذب در جریان اطلاعات در کشورهای دیگر همچون برزیل مورد استفاده قرار گرفته بود.
 
موهان گفت که پیشرفتها در حوزه AI به بزرگترین شبکه اجتماعی جهان برای «شناسایی محتوای بدرفتارانه یا متخلفانه، یافتن سریع آن در این پلتفرم و حذف انبوه آنها» یاری رسانده است. این کار به توقف شیوع یافتن گسترده محتوای مضر کمک می‌کند.
 


فیسبوک بیش از 18 ماه پیش طرحریزی برای اقدامات متناسب با انتخابات هند، که در 11 آوریل (22 فروردین) آغاز می‌شود، را آغاز کرد. این کمپانی آگهی‌دهندگانی که تبلیغات سیاسی را در هند انجام می‌دهند ملزم می‌کند هویت و مکان خود را راستی‌آزمایی کنند. اطلاعات درباره اینکه چه کسی پول آگهی را داده و به چه مخاطبانی دسترسی یافته است در یک دیتابیس عمومی قابل دسترسی است. این شرکت به زودی مراکزی را نیز افتتاح خواهد کرد که بر سلامت انتخابات در سنگاپور و دوبلین متمرکز هستند، و به منظور مبارزه با اخبار غیرواقعی شراکتش را با طرفهای ثالث چک‌کننده صحت مطالب گسترش داد.
 
این کمپانی همچنین اخیرا ابزارهایی را در هند عرضه نمود که به رای‌دهندگان برای اطلاع یافتن درباره نامزدهای جدید و اشتراکگذاری آنها با دوستانشان که حق رای دارند کمک می‌کند.
 
اخیرا فیسبوک اعلام کرد که بیش از 380 اکانت را در هند و پاکستان به خاطر «رفتار غیرمجاز» مسدود کرد، که معنای آن این است که افرادی که پشت این اکانتها بودند کاربران را درباره هویت و نیاتشان گمراه می‌کردند.
 
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فیس بوک شبکه اجتماعی اکانت جعلی هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۸۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ داود معظمی گودرزی درباره جزئیات این خبر گفت: چندی پیش یکی از خواننده‌های سرشناس کشور به پلیس فتا مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کرد که صفحه‌ای جعلی با نام و تصاویر او در یکی از شبکه‌های اجتماعی ساخته شده و گرداننده یا گردانندگان این صفحه اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از طرفداران این خواننده کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: مرگ تلخ ۲ مرد جوان در داخل چادر مسافرتی

وی با بیان اینکه با توجه به حساسیت موضوع بلافاصله تیمی از کارشناسان پلیس فتای تهران بزرگ تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند، گفت: در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۴۰۰ هزار دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی و محبوبیت این خواننده معروف فعالیت دارد. این صفحه با جعل هویت شاکی و با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی بضاعت از کاربران کلاهبرداری کرده است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: کارآگاهان سایبری پلیس فتای پایتخت با بهره‌گیری از روش های علمی، مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق شمالی تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند. این فرد در مقر انتظامی تحت بازجویی قرار گرفت که در جریان آن به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف کرد. او انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای‌ مجازی عنوان کرد.

معظمی گودرزی با بیان اینکه برای متهم پرونده‌ای تشکیل شد، گفت: این فرد به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229035 برچسب‌ها اخبار حوادث

دیگر خبرها

  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • کلاهبرداری اینترنتی خودش را خواننده سرشناس جا زد
  • چرا گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی جعلی است؟
  • پشت‌پرده بازخوانی مرگ نیکا شاکرمی توسط انگلیسی‌ها / چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!
  • واکنش کیهان به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی: جعلی است و ارزش جواب ندارد
  • بازداشت سازنده صفحه جعلی یک خواننده معروف در اینستاگرام
  • سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط