Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@03:09:21 GMT

امنیت در اینترنت اشیاء اهمیت زیادی دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۸۵۹۴

امنیت در اینترنت اشیاء اهمیت زیادی دارد

دبیر علمی همایش بین المللی اینترنت اشیاء گفت: دانشگاه اصفهان یکی از بهترین آکادمی‌ها در زمینه امینت سازی اینترنتی است و برنامه‌های متنوعی برای امنیت اینترنت اشیاء داریم. امنیت در IOT (اینترنت اشیاء) اهمیت زیادی دارد بنابراین تلاش زیادی در این زمینه انجام گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بهروز شاه قلی - چهارشنبه  ۲۱ فرودین ماه- در نشست خبری سومین کنفرانس بین‌المللی اینترنت اشیاء و کاربردها که در کتابخانه مرکزی دانشگاه اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: اینترنت اشیاء قبل از اینکه یک فناوری باشد، یک مفهوم است زیرا با استفاده از فناوری‌های مختلف به یکی از مفاهیم حوزهIT  (فناوری اطلاعات) تبدیل ‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تعداد تکنولوژی‌های ارتباطی در سال‌های گذشته به اندازه‌ای نبود که بتواند بخش عظیمی از اینترنت اشیاء را در بر بگیرد، افزود: پیشرفت تجهیزاتی مثل حسگرها و هوش مصنوعی در حدی شده است که بتواند ارتباط خوبی با اشیاء برقرار کند. همچین با سرعت زیادی مفهوم IOT (اینترنت اشیاء) شناخته شده و در پیک حوزه IT قرار دارد.

دبیر علمی همایش بین المللی اینترنت اشیاء گفت: نیاز است که هرچه زودتر از جنبه‌های پژوهشی، علمی و ... به فناوری اینترنت اشیاء در کشور بپردازیم، بی شک بخش عمده‌ای از این رسالت بر عهده دانشگاه‌ها است تا در راستای اینترنت اشیاء گام‌های موثری بردارند. وی افزود: یکی از راه‌های توجه به این فناوری مهم، برگزاری کنفرانس IOT (اینترنت اشیاء) است زیرا با برگزاری همایش اینترنت اشیاء، مجامع علمی و صنعتی می‌توانند با پیشرفت‌های این حوزه آشنا شده و از آن بهره ببرند.

شاه قلی با بیان اینکه همایش اینترنت اشیاء به دو محور اصلی تقسیم می‌شود، تصریح کرد: محو اول و اصلی این همایش پرداختن به فناوری‌های فراگیر همچون سخت‌افزار، نرم‌افزار و شبکه است اما در محور دوم سعی شده به کاربردهایی که بر مبنای این مفهوم شامل استفاده از اینترنت اشیاء در شهر هوشمند، حوزه سلامت، حمل‌ونقل و صنایع، پرداخته شود

وی از جمله سخنرانان این همایش را پرفسور "بو تبا" (Rauf Boutaba ) از دانشگاه واترلو کانادا، پرفسور "حسین صراف زاده" از انستیتو فناوری یونیتک نیوزلند، "رافان کلارن برگ" (Rob Van Kerannburg ) از اروپا ذکر کرد.

دبیر علمی همایش بین المللی اینترنت اشیاء با بیان اینکه ۱۰۰ مقاله برای حضور در این همایش به دبیرخانه ارسال ‌شده بود، گفت:۴۰ درصد از این مقالات برای ارائه در کنفرانس‌ها پذیرفته شد. در این همایش کارگاه‌های آموزشی در مورد در رابطه با شبکه‌های هوشمند برق، هوشمند سازی صنایع، پردازش مه برگزار می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون امنیت در حوزه اینترنت اشیاء و راهکارهای مقابله با هکرها، تصریح کرد: دانشگاه اصفهان یکی از بهترین آکادمی‌ها در زمینه امینت سازی اینترنتی است و برنامه‌های متنوعی برای امنیت اینترنت اشیاء داریم. امنیت در IOT (اینترنت اشیاء) اهمیت زیادی دارد بنابراین تلاش زیادی در این زمینه انجام گرفته است.

 به گزارش خبرنگار ایمنا، رویداد بین‌المللی اینترنت اشیاء و کاربردها در تاریخ ۲۸ و ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: امنیت اینترنت اشیاء دانشگاه اصفهان فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۸۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی و طلا و جواهر در یزد
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان