Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قزوین گفت: نیازهای بشر بسیار زیاد است و این پهنه جغرافیایی جوابگوی نیازهای وی نیست.

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، عبدالمحمد زاهدی همراه هیات اقتصادی در بازدید از اتاق بازرگانی استان که ظهر امروز انجام شد اظهار کرد: امسال با توجه به نام‌گذاری سال جدید به نام رونق تولید، شاید در وهله اول با توجه به شرایط فعلی و تجربیات سالهای قبل و تهدیدات دولت آمریکا این سوا ل پیش آید که چرا در شرایط سخت با وجود موانع سخت در مسیر تولید، چرا رهنمون سال، به عنوان رونق تولید می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: به نظر می رسد که شرایط ما سخت تر خواهد شد و تحریم ها صرفا تحریم واردات مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات نیست و تحریم جدید مربوط به مبادلات بانکی می باشد که حتی اگر بتوانیم کالایی را صادرنماییم موانعی که درمبادلات بانکی وجود دارد مشکل ساز خواهد بود و کشتیرانی و بیمه و بسیاری از شرکت ها و بانک های ما مشمول تحریم می باشند.

استاندار قزوین اظهار کرد: اما با توجه به رهنمون سال 98 می توان نتیجه گرفت که درهر شرایطی که انواع مشکلات بر مردم اعمال می شود، اگر تولید نداشته باشیم، اشتغال و صادرات نیز نخواهیم داشت و مسلما مشکلات عدیده ای برای مردم به وجود می آید.

زاهدی عنوان کرد: زمانی که معیشت مردم برطرف نشود و اقتصاد جامعه ثبات نداشته و پایدارنباشد، فرهنگ جامعه آسیب دیده و مسایل اجتماعی ایجاد می شود. بنابراین نامگذاری این سال با عنوان رونق اقتصادی، تدبیری از سوی مقام معظم انقلاب است که در هر شرایطی باید تولید ادامه داشته باشد.

وی افزود: هر کاری که عقلا امکان وقوع آن میسر باشد قابل انجام است. فناوری که امروز وجود دارد پنجاه سال پیش امری عجیب بود اما عقلا امکانپذیر بود وهمه آنچه که ما امروز در اختیار داریم، سالها پیش غیرقابل دسترس بوده است. بنابراین باید بپذیریم که تولید باید وجود داشته باشد.

استاندار تصریح کرد: رونق تولید صرفا با بازار داخلی امکان پذیر نمی باشد. در دنیای امروز نمی توانیم فقط بر روی بازار داخلی سرمایه گذاری کنیم و باید به این نکته توجه داشته باشیم که صادرات یکی از راههای رونق تولید داخلی ماست ضمن اینکه ما نیاز داریم که با  دنیا مبادلات کالا داشته باشیم.

زاهدی اضافه کرد: نیازهای  بشر بسیار زیاد است و این پهنه جغرافیایی جوابگوی نیازهای وی نمی باشد.حتی پیشرفته ترین کشورهای دنیا نیز نیاز به فضا و تولیدات جدید برای ادامه حیات خود دارند. مهمترازهمه این موارد، بخش خصوصی است که می تواند اقتصاد را رونق بخشیده وبه آن سرو سامان دهد.

وی خاطرنشان کرد: امسال ما باید بیش از هر زمانی به بخش خصوصی و تشکل های بخش خصوصی توجه کنیم که اگر این بخش را تقویت کرده وامور مربوط به تشکل را به بخش خصوصی واگذار نماییم طبیعتا امور بهتر انجام شده و بسیاری از مسایل دولت به راحتی رفع می شود.

استاندار قزوین یادآور شد: اولین جلسه گفت‌وگوی دولت  و بخش‌خصوصی که در فروردین‌ماه سال‌جاری برگزار خواهد شد باید با حضور همه دستگاه‌های خدمات‌رسان در قالب شورای گفتگواجرا شود و تصمیم برای رونق تولید در تمام بخش ها، ازابتدای سال اتخاذ شود. در همین راستا به تمام دستگاههای ذیربط ابلاغ شده که تا پایان فروردین ماه گزارشی درسه بخش به ما ارایه دهند.

زاهدی اضافه کرد: سرمایه‌گذاری جدید یکی از محورهای فعالیت ماست که اگر نسبت سرمایه‌گذاری و تولید ناخالص داخلی منفی باشد دچار مشکل می‌شویم و ما مرتب توان سرمایه‌مان کم می‌شود. نمی‌توان تلاش‌های سال 97 را نادیده گرفت چراکه در بخش جذب سرمایه موفق بودیم.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 بخش خصوصی تحریم های اقتصادی جامعه دولت آمریکا فناوری 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۱۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش صادرات نفت ایران در سال میلادی گذشته، گفت: سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و همچنین فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک از جمله استراتژی‌های مهم دولت سیزدهم برای رشد صادرات نفت خام بود.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز-سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی ایران در سال میلادی گذشته اظهار کرد: دو حامل انرژی نفت و گاز سهم زیادی در تحقق این دستاورد مهم داشته‌اند. در حال حاضر علی‌رغم تحریم‌ها، دولت سیزدهم در زمینه تولید و صادرات نفت و گاز هیچ محدودیتی ندارد؛ در حقیقت این دولت توانسته تحریم‌ها را خنثی کند.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اقتدار نظامی ایران در عملیات وعده صادق، گفت: این موضوع یک اتفاق بسیار مهم بود که توانست به ما در صادرات بیشتر و در عین حال آسان‌تر نفت کمک کند. بعد از آن عملیات، حرکت نفت‌کش‌های ایرانی در آب‌های آزاد و در نهایت فروش نفت ایران بهتر شد.


وی افزود:تحقق رشد اقتصادی در طول سه الی چهار سال آینده شرایطی را برای ما مهیا خواهد کرد که بتوانیم عقب‌ماندگی‌های دهه ۹۰ را به سرعت جبران کنیم.


قادری با اشاره به سیاست دولت سیزدهم مبنی بر سهامداری در فراسرزمینی گفت: این تصمیم از جمله سیاست‌های درستی بود که وزارت نفت به اجرا گذاشت. این استراتژی به ایران اجازه می‌دهد که با بازارسازی برای فروش نفت خام، بازار مطمئنی را در این زمینه برای خود مهیا سازد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطر نشان کرد: تبدیل نفت خام به فرآورده برای اقتصاد کشور مزیت‌های فراوانی دارد، زیرا این قبیل محصولات از ویژگی صادرات آسان و همچنین تحریم پذیری کمتری برخوردار هستند. در شرایط تحریمی سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی در ازای عرضه نفت و صدور خدمات فنی و مهندسی یک ایده بسیار خوبی است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک هم ایده مثبت دیگری است که توسط وزارت نفت پیگیری شد. این واحد‌های کوچک نسبت به پالایشگاه‌های بزرگ‌تر کمتر در معرض تحریم‌ها قرار دارند؛ لذا، استفاده از این فرصت می‌تواند نقش موثری در صادرات نفت ایران داشته باشد، سیاست که امروز باعث رکوردشکنی دولت سیزدهم در صادرات نفت خام شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت ، گاز ، نفت خام ، پالایشگاه ، پالایشگاه فرا سرزمینی ، وزارت نفت ، افزایش صادرات نفت ، پالایشگاه های کوچک ، جعفر قادری لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9n

دیگر خبرها

  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!