Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@14:27:19 GMT

استاندار : بنادر مازندران نباید فقط مصرف کننده باشند

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۸۲۶۴۰

استاندار : بنادر مازندران نباید فقط مصرف کننده باشند

ساری - ایرنا - استاندار مازندران با اشاره به اینکه سازمان بنادر به واسطه بهره برداری از مازندران باید در توسعه استان نیز اثرگذار باشد ، گفت : سازمان بنادر در مازندران نباید فقط مصرف کننده باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، احمد حسین زادگان روز چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات و مسائل شهرستان فریدونکنار افزود: محروم دانستن فریدونکنار از روی قضا و قدر بوده و ما عملا اعتقادی به محروم بودن این شهرستان نداریم اما این تصمیم کشوری است و به آن احترام می گذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد : در حال حاضر برنامه ای جامع برای توسعه فریدونکنار و دیگر بخش های کم برخودار استان تدوین شده و استانداری نیز با این طرح ها که برنامه های خوبی نیز در آن ذکر شده است ، تعامل دارد و آنها را مستمر رصد خواهد کرد.
استاندار مازندران اظهار داشت : ظرفیت های اقتصادی هر شهرستان باید برای توسعه با یکدیگر در تعامل باشند و مبادلات میان این بخش ها برای توسعه شهرستان و کل مازندران ضروری است.
حسین زادگان تاکید کرد : نباید دستگاهها و نهادهای استانی و شهرستانی خود را از یکدیگر مجزا ببینند ، زیرا نگاه سوددهی و توسعه زمانی شکل می گیرد که همه با هماهنگی و همکاری یک هدف و یا چندین هدف مشترک را دنبال کنند.
وی با اشاره به اینکه بنادر باید با محیط پیرامونی خود در تعامل و مبادله باشند ، افزود : بنادر استان باید خود را در توسعه مازندران و زندگی مردم استان مسئول بدانند و اثر گذاری آنها باید دیده شود.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت : اگر مردم به این نتیجه برسند که بودن یا نبودن بنادر تاثیری بر زندگی آنها نخواهد گذاشت، نه تنها آن را به عنوان بار اضافه خواهند دید ، بلکه از توسعه خود دلسرد و ناامید می شوند.
حسین زادگان افزود : خوشبختانه به واسطه شرایط مازندران ، ظرفیت های اقتصادی و اجرایی و خدماتی در سطح استان پراکنده شده است که باید در رابطه با محیط پیرامون خود اثر گذار باشند.
وی با بیان اینکه دستگاهها و نهادهای استان باید معین توسعه مازندران باشند ، افزود : سازمان بنادر ظرفیت ها و منابع مالی عظیمی دارد که بخشی از آن می تواند شهرستان هایی مانند فریدونکنار را با محقق کردن توسعه بسیار تغییر دهد.
استاندار مازندران با بیان اینکه هزینه برای توسعه شهرستان هایی همچون فریدونکنار و دیگر شهر های بندری مازندران قطره ای در مقابل سرمایه عظیم سازمان بنادر است، تاکید کرد: سازمان بنادر باید در ازای استفاده و بهره برداری از محیط زندگی مردم مازندران، هزینه کند و در ساخت و ساز و توسعه زندگی مردم نیز موثر باشد.
حسین زادگان در عین حال گفت که سازمان بنادر نیز با توجه به تحریم ها، مشکلات خاص خود را دارد اما برای شهر هایی مانند فریدونکنار فشار چندانی به سازمان بنادر وارد نخواهد آمد.
استاندار مازندران در این نشست که نمایندگانی از سازمان بنادر کشور نیز حضور داشتند بر ضرورت حل مشکل سرمایه گذاران در بخش گردشگری و همچنین برنامه ریزی برای جذب سرمایه گذار در بخش بنادر تاکید کرد.
حسین زادگان پس از این نشست هم به اتفاق مسئولان استانی و شهرستانی از بندر فریدونکنار بازدید کرد.
شهرستان فریدونکنار دارای بیش از 70 هزار نفر جمعیت است و به خاطر داشتن بندر و ساحل از نقاط پرتردد استان مازندران محسوب می شود و همه ساله میزبان میلیون ها مسافر است.
بندر فریدونکنار یکی از سه بندر استان مازندران است که در سال ۱۳۸۶ رسماً شروع به کار کرد. این بندر که 69 هکتار وسعت دارد در پی گسترش مبادلات بازرگانی با کشورهای حاشیه دریای خزر، تاسیس شد.
بندر فریدونکنار از طریق جاده های هراز و فیروزکوه به پایتخت کشور وصل می شود و عمده فعالیتش تخلیه و بارگیری مواد نفتی، غلات و کالاهای عمومی در نظر گرفته شده است که سالانه توانایی بارگیری و تخلیه بیش از 700 هزار تن کالا را دارد.
7335/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بنادر فريدونكنار مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۲۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت خدمه کشتی توقیف‌شده MCS Aries اعلام شد

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ضمن تشریح آخرین وضعیت خدمه کشتی کانتینری توقیف شده MCS Aries ، اعلام کرد: ۲۴ خدمه کشتی مذکور در صحت و سلامت کامل به سر می‌برند و هیچ‌گونه نگرانی در خصوص سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی این افراد وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر مرزبان در مورد آخرین وضعیت خدمه کشتی کانتینری به نام MCS Aries با پرچم کشور پرتغال که ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ توقیف شد، اظهار کرد: برخلاف ادعای رسانه‌های بیگانه و معاند از جمله رسانه‌های تحت حمایت رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی مبنی بر گروگانگیری خدمه کشتی مذکور که قویا تکذیب می‌شود، تمامی ۲۴ خدمه کشتی مذکور در سلامت کامل به سر می‌برند و جای هیچ‌گونه نگرانی در خصوص سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی این افراد وجود ندارد.

وی افزود: در ابتدای امر ۲۵ خدمه کشتی MCS Aries با تابعیت کشورهای هند، پاکستان، فیلیپین، ۱ نفر روسیه و ۱ نفر استونی در کشتی وجود داشت که بلافاصله با هماهنگی دیپلماتیک یکی از این خدمه هندی که خانم بود و فعالیت کارورزی داشت از سایر خدمه جدا شد و به میهن خود بازگشت.

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: بلافاصله پس از توقیف کشتی مذکور و ابراز نگرانی سفارتخانه‌های خدمه روی کشتی، تماس‌های لازم از سوی دولت‌های متبوع با دستگاه وزارت امور خارجه ایران انجام شد و با هماهنگی سازمان بنادر و دریانوردی مکاتبات لازم انجام تا فعالیت‌ها دنبال شود.

هیچ‌گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیفی وجود ندارد

مرزبان با اشاره به اینکه طبق اعلام سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه هیچ گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیف شده وجود نداشته و ندارد، تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از دولت‌های عضو کنوانسیون کار دریایی (MLC 2006  ) و بر اساس اصول حقوق بشری و رویکرد انسانی و دینی خود، تمامی تمهیدات لازم را برای حفظ سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی جان خدمه کشتی مربوطه اندیشیده است و جای هیچ گونه نگرانی در این خصوص وجود ندارد و تمامی خدمه آزادانه در کشتی حضور دارند و از تمامی حقوق لازم برخوردار هستند.

برقراری تماس تلفنی، اینترنتی و ملاقات با خدمه کشتی

وی با تاکید بر اینکه صرفا کشتی MCS Aries توقیف شده و خدمه کشتی توقیف نشده‌اند، عنوان کرد: این خدمه آزادانه روی کشتی حضور دارند و به امکانات اینترنتی و تلفنی جهت برقراری ارتباط با خانواده‌های خود برخوردار هستند و تمامی مراتب به سفارتخانه‌های متبوع اطلاع داده شده است و در عین حال با هماهنگی صورت گرفته سفرا و نمایندگان سفارتخانه‌های این اتباع، دیدار کرده‌اند و در هر زمان دیگری امکان دیدار مجدد وجود دارد و هیچ گونه مشکلی در این زمینه نیست.

امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه کشتی 

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی به نماینده مالک و دولت تحت پرچم کشتی اعلام کرده است که با رعایت شرایط ایمنی امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه روی کشتی وجود دارد، اظهار داشت: از نماینده مذکور درخواست شده در صورت تمایل، درخواست رسمی خود را ارائه کنند و پس از آن اقدامات مقتضی انجام خواهد شد.

مرزبان با تاکید بر اینکه خوشبختانه اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه به خانواده و دولت کشورهای متبوع خدمه کشتی ، اطمینان داد که جای هیچگونه نگرانی در خصوص تامین امنیت، سلامت و ایمنی خدمه وجود ندارد.

این مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی در پایان خاطر نشان کرد: مسیر ارتباطی از سوی انجمن صنفی کارگری دریانوردان تجاری ایران نیز دنبال و مراتب منعکس شده و در حال حاضر فضای  بسیار آرامی در کشتی حاکم است و خدمه در سلامت کامل به سر می‌برند و تا زمانی که تصمیم‌گیری نهایی صورت گیرد، شرایط مساعد برای تمامی خدمه روی کشتی، فراهم خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت خدمه کشتی توقیف‌شده MCS Aries اعلام شد
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • کارخانجات آردسازی مازندران درجه‌بندی می‌شوند
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند