Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- ایرنا- استاندار خراسان شمالی گفت: متاسفانه در این استان حلقه ارتباطی بخش معدن با بخش های صنعت و تجارت گسسته است و رابطه مطلوبی بین این بخش ها وجود ندارد.

به گزارش ایرنا محمدعلی شجاعی عصر چهارشنبه در نشست شورای معادن خراسان شمالی اظهار داشت: این در حالی است که یکی از نیازهای توسعه و رونق هر کدام از بخش های صنعت، معدن و تجارت، ارتباط آنها با یکدیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: واحد آلومینای ایران در جاجرم، ماده اولیه و خدمات خود را از استان دیگری تامین و تولیدات خود را در جای دیگری عرضه می کند و تنها به لحاظ جغرافیایی، در این استان واقع شده است.
وی افزود: این در شرایطی است که اصولا معدن، بدون ارتباط با صنایع مربوط و بدون بازار، نمی تواند حرکت پویایی داشته باشد.

* دستور برای تهیه شناسنامه معادن استان
استاندار خراسان شمالی، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان را مکلف کرد تا در یک هفته، شناسنامه ای از معادن استان تهیه و در اختیار اعضای شورای معادن قرار دهد و از ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری و حفاظت محیط زیست استان نیز خواست در یک هفته، گزارشی از وضعیت زیست محیطی معادن استان ارائه کنند.
شجاعی با اشاره به اینکه از 107 معدن استان، 16 معدن زیرساخت برقی دارند، گفت: نیاز است تا گزارش مستندی از وضعیت پیش و پس از تامین زیرساخت برق به این معادن ارائه شود و تاثیر این زیرساخت، تبیین شود.
وی در خصوص تامین زیرساخت های معادن گفت: این خدمات باید در واحدهای فعال معدنی ارائه شود، معادنی که حقوق دولتی را پرداخت کرده و بدهی نداشته باشند در اولویت قرار گیرند و نیز نوع ماده معدنی، میزان تولید، صادرات، میزان بهره برداری و اشتغال در واحد معدنی از شاخص هایی است که باید در اولویت بندی معادن برای تامین زیرساخت مورد توجه باشد.

* خلاء توزین در برداشت از معادن
استاندار خراسان شمالی با تاکید بر نظارت دقیق بر میزان برداشت از معادن و شناسایی تخلفات این بخش، گفت: ایجاد امکانات توزین و باسکول، لازمه بخش معدن است و در معادنی که باسکول وجود دارد، شاهد برداشت های بی رویه از آن هستیم تا چه رسد که توزین و باسکول هم در این بخش وجود نداشته باشد.
شجاعی اظهار داشت: نبود توزین و باسکول علاوه بر اینکه نظارت بر میزان برداشت مواد معدنی را دچار مشکل می کند، سبب وارد آمدن خسارت به راه ها می شود زیرا کامیون ها و ناوگان حامل اضافه تناژ مورد شناسایی و برخورد قرار نمی گیرند.
استاندار خراسان شمالی افزود: حوزه معدن، نه تنها در این استان بلکه در سطح کشور آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفته است.
بر اساس این گزارش در این نشست با رای اعضای شورای معادن خراسان شمالی، با اجرای ماده 20 برای 2 معدن موافقت شد و از مالکان این معادن به علت عدم پرداخت حقوق دولت، نداشتن مسئول فنی و عدم تعدیل ضمانت نامه، سلب صلاحیت شد.
به گزارش ایرنا، 28 ماده معدنی از 68 ماده معدنی موجود در کشور، در خراسان شمالی وجود دارد و میزان ذخیره قطعی معادن استان یک میلیارد و 58 میلیون تن است و میزان ذخیره استخراج اسمی معادن 11 میلیون و 500 هزار تن است.
سالانه پنج میلیون و 800 هزار تن ماده معدنی در استان خراسان شمالی استخراج می شود و
میزان سرمایه گذاری در بخش معدنی این استان یکهزار و 340 میلیارد ریال گزارش شده است.
7185/5132

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد معدن خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۳۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت، معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲ هزار) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال با تایید وزارت راه و شهرسازی و تایید تامین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تفیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وجود ۴۵ معدن غیرفعال در لرستان
  • مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی تمدید شد
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • تمدید مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند