Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عباد هاشمی نسب هنرمندی ست که از ۱۳ سال پیش تا کنون با وجود بیماری ام اس در حوزه صنایع دستی فعالیت می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، در رشته قلم زنی فعالیت می‌کند و معتقد است این رشته برایش آرامبخش بوده است و از تلفیق کار دست با فلز دردهایش را کمتر حس می‌کند.

از عباد هاشمی نسب می خوام داستان زندگیش را برایمان بگوید: در سال ۸۴ دچار بیماری ام اس شدم، و تقریبا یکسال قبل از آن در حوزه منبت کاری و معرق فعالیت می‌کردم، اما کم کم به سمت قلم زنی علاقه پیدا کردم و احساس کردم ارتباط بیشتری با نقره و فلزات ارزشمند برقرار می‌کنم و تقریبا همزمان با آغاز بیماری فعالیت در قلم زنی را هم آغاز کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشته تحصیلی من ریاضی بود، اما بخاطر علاقه‌ای که به هنر و گرافیک داشتم تغییر رشته دادم و رشته گرافیک فارغ التحصیل شدم.

وی ادامه می دهد و می گوید: اکثرا فکر می‌کنند که این بیماری یا هر بیماری سخت دیگری محدودیت ایجاد می‌کند، اما اصلا چنین چیزی نیست؛ بیماری نه تنها محدودیت نیست که گاهی باعث می‌شود انسان نسبت به علائق و توانایی‌های خود راحتر سوق پیدا کند.

کشف استعداد و توانایی‌های هر فرد در این شرایط راحت تر است چرا که فرد دنبال این است که بوسیله یک فعالیت هم درد‌های خود را فراموش کند و هم بتواند امرار معاش کند.

در تمامی سال‌هایی که بیمار بودم قلم زنی یک آرامبخش روانی بوده که سخت ترین لحظات زندگیم را آسان کرده است، تلفیق کار دست با فلز باعث می‌شود دردهایم را فراموش یا حداقل کمتر حس کنم.

البته این مختص قلم زنی نیست، هر فعایتی که با هنر سر و کار داشته باشد و حاصل کار دست یک هنرمند باشد، انسان را به تعالی می‌برد و آرامش را نصیب انسان می‌کند.

در حال حاضر در گالری فعالیت می‌کنم، در این گالری کودکان کم توان ذهنی پرورش پیدا می‌کنند، در کنار این افراد این پرورش برای افراد بیمار هم امکان پذیر است، این پرورش‌ها و آموزش‌ها یک مسکن روحی ست که باعث می‌شود راحت تر با بیماری یا کم توانی کنار آمد، در این گالری در کنار خانومم به افرادی که علاقمند باشند آموزش می‌دهم.

وی درباره راز موفقیتش گفت: راز موفقیتم بعد از لطف خدا مدیون مهر پدر و مادرم هستم، اما اگر از نظر شخصی بخواهم پاسخگو باشم باید بگویم علاقه به هنر و جذابیتی که در هنر وجود داشت باعث شد من به این سمت و سو کشیده شوم و امروز شادابی ام را مرهون فعالیت در حوزه هنر اصیل ایرانی بدانم.

در دوران قبل بیماری و فعالیتم در رشته قلم زنی رنگ‌ها سردتر بود، اما بعد از بیماری و فعالیتم زندگی من پر از رنگ‌های شاد و گرم است، شاید دلیل اصلی این حس فعالیت در این حوزه است.

درسته که سالهاست با فلز کار میکنم و مدتی هم چوب را کاملا شناختم، اما نسبت به قالی دید خاصی دارم، قالی پر از هنر و عشق و تنوع رنگ و طرح و نقشه است، پر از تجربه قالی بافان کوچک و بزرگی که پست دار قالی نشسته اند و بافته اند، هرچه راجب قالی و قالی بافی بگویم کم گفتم، به نظر من قالی با آن طرحه‌های بی نظیرش بخشی از بهشت است، من زندگیم را شبیه روند بافت یک قالی می‌بینم.

غم نان باعث می‌شود مخاطب هر چقدر هم علاقه داشته باشد نتواند براحتی اثر یک هنرمند را که آنهم تنها با فروش اثرش امرار معاش می‌کند خریداری کند، این مساله باعث می‌شود هم هنرمند در امرار معاشش بماند و هم مخاطب روحش سیراب نشود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: هاشمی نسب صنایع دستی میراث فرهنگی ام اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: خودآگاهی و شناخت اجتماعی دانش آموزان برای هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نیاز است که بازدیدهای میدانی در این خصوص تاثیر مستقیم دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، سید احمدی بنی لوحی بعدازظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از تعدادی از مدارس تیران و کرون اظهارکرد: هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم و انتخاب رشته برای آینده شغلی آنان و سرمایه انسانی کشور حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه در هدایت تحصیلی و انتخاب رشته مولفه های شناخت، آینده نگری، علاقه مندی و توانمندی های فردی بسیار مهم است، افزود: خودآگاهی دانش آموز از استعداد فردی، علایق، توانایی علمی و جسمی خود برای انتخاب رشته و تعیین سرنوشت مهم است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان شناخت اجتماعی و سیر توسعه کشور و اشتغال در جامعه را نیز مقوله ای مهم برای انتخاب رشته بیان کرد و یادآورشد: بدون بررسی آینده جامعه و فرصت‌ها انتخاب رشته سخت و با مشکل روبرو خواهد بود.

بنی لوحی با بیان اینکه سیاست نظام آموزشی هدایت تحصیلی ۵۰ درصد جمعیت دانش آموزی در هنرستان‌ها قرار گرفته، تصریح کرد: این آمار در سال تحصیلی فعلی در استان اصفهان بیش از ۴۷ درصد است که از میانگین کشوری هم بالاتر بوده ولی باید برای رسیدن به نقطه هدف کار کرد.

وی ادامه داد: تحصیل در هنرستان‌ها برای اشتغال و کارآفرینی و ارائه فرصت‌های درآمدی موثر بوده که دانش آموزان و خانواده‌ها به این موضوع پی برده و گرایش به این رشته ها نیز افزایش یافته است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به نقش هنرآموزان هنرستان‌ها در جذب دیگر دانش آموزان به این رشته‌ها اشاره کرد و گفت: بیان واقعیت‌ها و تصویر روشن از جذابیت‌های رشته های فنی امکان جذب افراد به رشته‌های فنی را فراهم می‌کند.

بنی لوحی تقویت زیرساخت های کارگاهی هنرستان‌ها را در این جریان مهم خواند و گفت: ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز این مدارس در استان اصفهان برآورد شده که تامین هزینه‌های مواد مصرفی مهم است.

وی اضافه کرد: احداث هنرستان‌های جدید در کنار شهرک های صنعتی و سایت‌های کشاورزی برای تقویت امکانات و کار در محیط صنعتی واقعی جز سیاست‌ها قرار گرفته و این اقدام با مشارکت فعالان اقتصادی انجام می‌گیرد.

کد خبر 749538

دیگر خبرها

  • «استاد غلامیان» در تربیت گوهرتراشان نقش بسزایی داشته است
  • از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • ۸۸ هزار داوطلب دکتری انتخاب رشته کردند
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • محقق حوزه سلامت در خوی با بیش از ۶۰ مقاله بین‌المللی مجری طرح شهر سالم 
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد