Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ضمن اعلام آخرین وضعیت راه‌های سه استان خوزستان، لرستان و ایلام به تشریح اقدامات و تمهیدات این سازمان در مقابله با سیل در این سه استان پرداخت و گفت: تشکیل کارگروه تخصصی به منظور بررسی و انجام مطالعات مهندسی برای احداث و بازسازی راه‌ها و انیه فنی تخریب شده در دستور کار هفته آتی سازمان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی عبدا​لهاشم حسن نیا با اشاره به آخرین وضعیت راه‌ها و ابنیه فنی استان خوزستان اظهار داشت: روز گذشته از تمامی محورهای استان خوزستان بازدید به عمل آمد و پس از شناسایی انسداد ۳۵ محور اصلی، فرعی و روستایی دستور اعزام ۵۰ دستگاه ماشین‌آلات راهداری از ۷ استان به خوزستان صادر شد.

وی شاخص‌ترین محور‌های مسدود استان را اندیمشک-اهواز و آبادان-اهواز عنوان کرد و گفت: مردم می‌توانند به ترتیب از محورهای انیمشک-شوشتر-اهواز و خرمشهر به عنوان مسیرهای جایگزین استفاده کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بازدید روز گذشته از استان خوزستان یادآور شد: میزان ورودی آب در پایه‌ برخی از پل‌ها نسبت به روزهای قبل کاهش پیدا کرده است و پیش‌بینی شده در صورت ادامه روند کاهش سطح آب روی جاده‌ها عملیات راهداری و ترمیم راه‌ها آغاز شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به وضعیت راه‌های روستایی استان خوزستان بیان داشت: بیشترین میزان خسارات وارده به روستا‌ها مربوط به شمال استان خوزستان و مناطقی همچون شوش و شوشتر است.

۱۷ کیلومتر از محور اندیمشک-اهواز ۸۰ سانتیمتر زیرآب است

به گفته حسن نیا،  ۱۵ تا ۱۷ کیلومتر از محور اندیمشک- اهواز تا ارتفاع ۸۰ سانتیمتر زیر آب رفته است و نیروهای راهداری مستقر در استان و منطقه منتظر فروکش کردن سطح آب برای شروع عملیات و اقدامات لازم هستند.

وی ماشین‌آلات راهداری مستقر در استان خوزستان را آماده خدمت رسانی به مردم و سایر دستگاه‌ها توصیف کرد و گفت: درصورتی که مردم و دستگاه‌های امدادرسان در استان خوزستان به ماشین آلات راهداری برای حمل مصالح و سایر موارد نیاز داشته باشند می‌توانند با هماهنگی‌ در استان خوزستان از ماشین‌آلات راهداری بهره‌مند شوند.

مسیر تردد مردم از پلدختر به معمولان ایجاد شد

معاون وزیر راه و شهرسازی که هم اکنون در منطقه پل‌دختر حضور دارد با اشاره به آخرین وضعیت راه‌ها و ابنیه فنی استان لرستان نیز اظهار داشت: خوشبختانه مسیر ارتباطی از پلدختر به معمولان برای تردد مردم ایجاد شده است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه «یکی از مهیب‌ترین و بی سابقه ترین خسارت‌های وارده به راه‌ها و ابینه فنی طی ۵۰ سال گذشته بر اثر سیل در لرستان رقم خورده است» تصریح کرد: تا این لحظه میزان برآورد خسارت‌های وارده به راه‌ها و ابنیه فنی استان لرستان به  بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است که شامل تخریب کامل ۲۰ دستگاه پل بزرگ و تخریب ۱۰۰ درصدی یک کیلومتر از جاده معمولان به خرم آباد در حاشیه رودخانه کشکان می‌شود. همچنین جاده های  خرم‌آباد، معمولان و پلدختر به شدت آسیب دیده‌اند. 

حسن‌نیا با توجه به تخریب تعداد کثیری از راه‌ها و ابنیه‌فنی استان لرستان بر اثر سیل اخیر و خسارت‌های مالی وارده، بازسازی و ترمیم آن‌ها را نیازمند اعتبار بالاییخواند و گفت:‌ احداث و بازسازی تمامی راه‌های آسیب دیده بر اثر سیل اخیر نیازمند یک کار مهندسی و مطالعاتی با همکاری مشاوران در قالب کارگروهی تخصصی است و اقدام نسبت به تشکیل آن در دستور کار هفته آتی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قرار دارد.

معرفی مسیر‌های ارتباطی لرستان و خوزستان

معاون زیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: مردم شریف معمولان برای دسترسی به آزادراه خرم آباد-پل زال از دو مسیر آنتنی موجود از خرم‌آباد استفاده کنند و برای دسترسی به خوزستان از شهرستان پلدختر و کمربندی پلدختر تردد کنند.  از دو مسیر آنتنی دو تا راه آنتی داره که آزادراه خرم آباد پل زال را هم دارد و آنهایی که می خواهند  به خوزستان بروند از پل دختر به کمربندی پل دختر مسیر را تردد کنند. 

وی با اشاره به بازدید شامگاه روز گذشته از راه‌ها و ابنیه فنی استان ایلام نیز گفت: ۴ دستگاه پل بزرگ در ایلام دچار آب‌بردگی شده بود که با همت و تلاش راهداران در استان راه ارتباطی جایگزین یکی از پل ها برای تردد مردم برقرار شد و در حال نصب دو پل موقت دیگر هستند و تمهیدات و پیگیری‌‌های لازم برای تامین و ایجاد یک پل دیگر نیز در دست اقدام است.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: استان خوزستان جاده راه و شهرسازی سازمان راهداری و حمل سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۵۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید راد ظهر امروز پنجشنبه به استان خوزستان سفر و از مراکز خرید محصولات گندم در استان بازدید کرد.

وی در این بازدید از روند خرید محصول کشاورزان خوزستانی و حمل و جابه‌جایی گندم‌های خریداری شده از مراکز روباز به سیلوها و کارخانه‌های آرد استان دیدن کرد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران با اشاره به اینکه استان خوزستان از قطب‌های اصلی تولید گندم در کشور است، گفت: تمامی تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان استان در نظر گرفته شده است.

وی اظهار کرد: با توجه به بارش باران در استان خوزستان با همکاری دستگاه‌های مختلف به طور حتم گندم‌های خریداری شده در مراکز روباز به مراکز استاندارد و سیلوها ارسال می‌شود.

کد خبر 6095324

دیگر خبرها

  • تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد
  • آماده‌باش ۴۰۰ راهدار لرستانی با هشدار نارنجی هواشناسی
  • آماده باش هلال احمر برای بارندگی شدید و سیل و در ۲۴ استان تا آخر هفته
  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای این استان‌ها؛ سیل و آبگرفتگی در راه است؟
  • هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش
  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق