Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@10:15:33 GMT

راهکار رونق تولید؛ تقویت بخش صادرات است

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۸۸۱۸۴

راهکار رونق تولید؛ تقویت بخش صادرات است

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین در نشست با هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان استان قزوین گفت: امسال که به نام رونق تولید نامگذاری شده در شرایطی هستیم که با مسائلی که ترامپ ایجاد کرده باید با استفاده از تجارب گذشته و رفع موانع بتوانیم همچنان از تولید حمایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: شاید سوال شود با این همه مشکلات چرا شعار سال رونق تولید تعیین شده که باید گفت تحریم‌ها هر چقدر بیشتر شود باید به تولید اهمیت دهیم تا مشکلات بیشتر نشود.

استاندار قزوین تصریح کرد: شرایط مالی و تبادل بانکی شاید تشدید شود و این نام گذاری بیانگر اهمیت موضوع است زیرا اگر تولید نباشد معیشت و اشتغال رونق نمی‌گیرد.

وی بیان کرد: اگر اقتصاد سمت و سوی مشخصی نداشته باشد به مشکل می‌خوریم لذا در هر شرایطی باید به تولید فکر کنیم.

زاهدی گفت: باید بپذیریم حلال مشکلات کشور ما فقط تولید است و در این مسیر تنها به بازار داخلی فکر نشود، صادرات می‌تواند رونق بخش اقتصاد کشور باشد.

وی اظهار داشت: در این شرایط نمی‌توان جزیره‌ای عمل کرد چون پیشرفته‌ترین کشورها هم به تولیدات دیگران نیاز دارند لذا باید تعامل داشت و در این شرایط بخش خصوصی می‌تواند به اقتصاد کشور کمک شایانی کند.

زاهدی تصریح کرد: باید اتاق بازرگانی فعال‌تر و جایگاه بخش خصوصی تقویت شود تا کارها روان تر شود و سامان یابد و در این مسیر خیلی از کارها می‌تواند با کمک بخش خصوصی حل شود.

استاندار قزوین یادآور شد: اولین جلسه شورای گفتگو در روزهای آینده باید در سطح وسیع‌تری باشد و آنها که تاثیرگذارند در نشست‌ها حضور یابند تا مشکلات بیمه و مالیات و بانک‌ها حل شود.

وی اضافه کرد: برای بهبود فضای کسب و کار باید با جدیت وارد کار شد و در این میان انتظار داریم ضمن تهیه گزارشی از وضع موجود صدور مجوزها مدیران اعلام کنند چند فرآیند را می‌توانند کم کنند و هر جا اختیار ندارند اعلام شود تا از تهران پیگیری کنیم.

زاهدی بیان کرد: در سال جاری همکاری مدیران باید بیشتر شود و بتوانیم با رفع موانع شرایط را تسهیل کنیم.

استاندار قزوین تصریح کرد: وجود ده‌ها هزار قوانین مرتبط با کسب و کار واقعاً زیاد است و باید با کمک مجلس بتوانیم با کاهش و اصلاح قوانین در مسیر رونق تولید گام برداریم.

استاندار قزوین بیان کرد: هر گاه به مشکل خوردیم یک قانونی وضع کردیم که گاهی تعارض با هم دارد البته مصوبات دولت، دستورالعمل‌ها و ابلاغیه‌ها هم ایراد دارد و مانع تولید است.

زاهدی گفت: در این شرایط باید مجوز تولید بر اساس کشش بازار باشد و دنبال آمار و گزارش نباشیم که در این زمینه دیدگاه‌های اتاق بازرگانی می‌تواند مؤثر باشد.

استاندار قزوین ادامه داد: استفاده از سیستم هوشمند در بهبود فضای کسب و کار می‌تواند راه گشای امور باشد و ما را از نگاه سلیقه‌ای دور کند.

زاهدی تصریح کرد: برای رونق تولید برنامه ما در استان این است تا از همه ظرفیت‌های قانونی برنامه ششم توسعه، اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم و با جذب سرمایه گذاری جدید به حل مشکلات کمک کنیم.

وی اظهار داشت: اگر نسبت سرمایه گذاری به تولید ناخالص داخلی در کشور پایین باشد مشکلات ما بیشتر خواهد شد و در این زمینه لازم است جدی تر عمل کنیم.

استاندار قزوین یادآور شد: در سال قبل خوب کار کردیم، هر چند نگرانی‌هایی داشتیم و امسال حل مشکلات واحدهای تولیدی در اولویت قرار دارد و لازم است یک شناسنامه‌ای از همه واحدها توسط اتاق بازرگانی تهیه شود و از نگاه بخش خصوصی هم مشکلات را بررسی کنیم و دنبال راهکار اساسی باشیم.

وی اضافه کرد: استان قزوین ظرفیت خوبی در بخش‌های مختلف دارد و با استفاده از آن می‌توانیم مشکلات را حل کنیم و در این میان امکانات اتاق بازرگانی می‌تواند برای حضور تولیدکنندگان و بخش خصوصی در وضعیت غیر رسمی هم باشد تا بتوانید ارتباط بیشتری با یکدیگر برقرار کرده و اعتمادسازی کنید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان قزوین اشتغال اقتصاد بخش خصوصی مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۸۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال

مسیح کشاورز در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: اواخر سال ۱۴۰۱ و سال گذشته قیمت هرکیلو برنج ایرانی به ۱۵۰ هزارتومان رسید که براین اساس تفاهم نامه ای میان انجمن  و استانداران گیلان و مازندران منعقدشد که با حذف واسطه ها و دلالان، برنج به طور مستقیم خریداری می شود که براین اساس قیمت هرکیلو برنج هاشمی به ۸۰ هزارتومان و ارقام پرمحصول کمتر از این نرخ رسید که همین امر منجر به رونق بازار شد.

به گفته او، سال گذشته با وجود رونق بازار برنج ایرانی، معاون اول رئیس جمهور بعد از دوره ممنوعیت دستور دادند که ثبت سفارش برنج در راستای حمایت از تولید داخل انجام نشود که براین اساس در ۲ ماهه پایانی سال گذشته ثبت سفارش بسته شد.

کشاورز ادامه داد: رونق تولید داخل منجر به عرضه برنج ایرانی در بازار شد به طوریکه دیگر محصولی در انبارها باقی نماند و از طرفی برای ۲ماهه ابتدای امسال تنها ۱۳۰ هزارتن برنج برای واردات ثبت سفارش شده که در نهایت کمبود عرضه منجر به نوسان قیمت در بازار شده است که استمرار این روند، بازار برنج در سال جدید هم تحت تاثیر خود قرار می دهد. 

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج ایرانی قیمت کنونی هرکیلو برنج هاشمی را ۱۱۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، برنج پرمحصول بر پایه ۸۰ هزارتومان و ارقام برنج هندی و پاکستانی در محدوده ارقام پرمحصول اعلام کرد.

او گفت: با توجه به آنکه حداکثر تولید برنج ایرانی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن خواهد بود، از این رو برای رسیدن بازار به ثبات انتظار می رود تا قبل از دوره ممنوعیت ۸۰۰ هزارتن تا یک میلیون تن برنج وارد کشور شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • زائران حج شناخت و معرفت خود را تقویت کنند
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ