Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: برای دانش آموزان مناطق سیل‌زده که در مرحله کنکور هستند با وزارت علوم مذاکره شده و قرار است شنبه یا یکشنبه آینده شورای سنجش و پذیرش را تشکیل دهیم و راجع به اینکه برای مناطق سیل زده می‌توان سهمیه‌ای گرفت یا نه، تصمیم‌گیری شود.

به گزارش ایسنا ، بطحائی در جمع خبرنگاران اعلام کرد: متأسفانه در سیل اخیر در لرستان تعداد زیادی از مدارس آسیب دیده‌اند که برای بازسازی آنها خیرین ورود جدی پیدا کرده‌اند و کمک‌های خوبی از سراسر کشور آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: لرستان در این سیل آسیب جدی دیده است، البته یکی از بانک‌های غیر دولتی برای کمک به این منطقه ورود پیدا کرده و این مهم منجر به قراردادی شده تا بتوانیم مدارسی را که آسیب دیده‌اند نوسازی کنیم.

وی گفت: مدارسی که نیاز به بازسازی و ترمیم داشتند مشکل‌شان حل شده و تلاشمان این است که در یک ماه باقیمانده از سال تحصیلی بتوانیم مدارس را راه‌اندازی کنیم و دانش آموزان فعالیت آموزشی خودشان را آغاز کنند.

وی گفت: متأسفانه بسیاری از همکاران فرهنگی در این سیل خانه و زندگی خود را از دست داده‌اند، مشکلات جدی دارند که برای آنها تمهیداتی اندیشیده شده است و تلاش وزارت آموزش و پرورش این است که بتواند با تسهیلاتی مقداری از آلام آنها را کاهش دهد.

بطحائی گفت: در مناطق معدودی ممکن است مجبور شویم سال تحصیلی را خاتمه دهیم. به ویژه در استان خوزستان و شهرستان پل دختر. البته امیدواریم این اتفاق رخ ندهد و بتوانیم یک ماه باقیمانده از سال تحصیلی را در موعد خودش به اتمام برسانیم.

وی در مورد امتحانان دانش آموزان گفت: تسهیلاتی برای دانش آموزان در نظر گرفته شده و چنانچه به هر دلیلی سال تحصیلی خاتمه پیدا کرد، دانش آموزان تا جایی که تحصیل کردند ارزیابی می‌شوند و توقع نداریم با خاتمه سال تحصیلی بخش‌های باقیمانده از کتب را امتحان دهند.

وی گفت: برای دانش آموزانی که در مرحله کنکور هستند با وزارت علوم مذاکره شده و قرار است شنبه یا یکشنبه آینده شورای سنجش و پذیرش را تشکیل دهیم و راجع به اینکه برای مناطق سیل زده می‌توان سهمیه‌ای گرفت یا نه، تصمیم گیری شود.

وی گفت: در آموزش و پرورش اردوهای علمی آموزشی در نظر گرفتیم تا عقب ماندگی تحصیلی و آموزشی این دانش آموزان جبران شود.

بطحائی گفت: همچنین از طریق دوره‌های آموزش مجازی در تلاش هستیم دانش آموزان این مناطق را برای شرکت در آزمون سراسری آماده کنیم تا در این فضای رقابتی برای آنها مشکلی ایجاد نشود.

وی گفت: دولت در اعتبارات بحران تسهیلاتی را برای زیرساخت‌های آموزش و پرورش و مدارس پیش بینی کرده است. در کنار آن نیز وزارت آموزش و پرورش اعتباراتی را پیش بینی کرده است تا از این حیث مشکلی وجود نداشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش خوزستان سیل کنکور سراسری گلستان لرستان وزير آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۹۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن درسامانه سیدا می‌باشد.

وی اظهار کرد: مدیران مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز (با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی یادآور شد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش (my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموز اقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می‌کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می‌روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می‌شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می‌شود.

وی تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می‌شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • ببینید | فرصت چهار روزه پشت کنکوری‌ها برای مشاهده و چک سوابق تحصیلی
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت