Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، فیلم‌های سینمایی «من برگشتم» ساخته لوکا مینیرو، «مردی که ماه را خرید» ساخته پائولو زوکا، «به حال من گریه نکن، انگلیس» ساخته نستور مونتالبانو و «بکاسین» ساخته برونو پودالیدس چهار فیلم کمدی دیگر از مجموعه فیلم‌های حاضر در بخش «نمایش فیلم‌های کمدی معاصر» است که در سی و هفتمین دوره از جشنواره جهانی فیلم فجر به نمایش درخواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بخش از جشنواره جهانی فیلم فجر تعدادی از جدیدترین و متفاوت‌ترین فیلم‌های کمدی سینمای معاصر جهان به نمایش درمی آید.

فیلم سینمایی «من برگشتم» I’m Back (۲۰۱۸) نهمین فیلم بلند لوکا مینیرو کارگردان ایتالیایی است که در سال ۲۰۱۸ در ایتالیا ساخته شده است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: موسولینی پس از هفتاد و دو سال بر اثر اتفاقی عجیب به رم بازمی‌گردد. او به همراه یک فیلمساز سفری در کشور ایتالیا را آغاز می‌کند و با سرزمینی پر از ماجرا‌های ضد و نقیض روبرو می‌شود. او درصدد برمی‌آید مجددا رهبری ایتالیا را به عهده بگیرد.

فیلم سینمایی «مردی که ماه را خرید» The Man Who Bought The Moon )۲۰۱۸) دومین ساخته بلند سینمایی پائولو زوکا از کشور آرژانتین در سال ۲۰۱۸ است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در ساردینیا واقع در ایتالیا مردی ادعا کرده مالک ماه است و ماه را به زنی وعده داده است! سازمان اطلاعاتی ایتالیا این موضوع را در می‌یابد و پس از جستجوی فردی از ارتش که اصلیتی ساردینیایی دارد، جوانی ساده لوح را به ماموریتی غیرممکن می‌فرستد.

این فیلم که با توجه به آیین‌ها و اساطیر مدیترانه‌ای تصاویری غریب از افسانه و واقعیت ارائه داده در جشنواره بوسان شرکت داشته است.

فیلم سینمایی «به حال من گریه نکن، انگلیس» Don't Cry for Me England )۲۰۱۸) پنجمین ساخته بلند نستور مونتالبانو از کشور آرژانتین در سال ۲۰۱۸ است.

این فیلم دشمنیِ دیرینه دو تیم ملی انگلستان و آرژانتین را با دلایل و ارجاعاتی تاریخی تصویر می‌کند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در سال ۱۸۰۶ و در میانه هجوم انگلستان به آرژانتین، ورزش فوتبال به آرژانتینی‌ها معرفی می‌شود. این ورزش فرصتی است که فوتبال میان دو تیم، جایگزین جنگ طرفین شود.

فیلم سینمایی «بکاسین» Bécassine! )۲۰۱۸) دهمین ساخته بلند برونو پودالیدس کارگردان فرانسوی در سال ۲۰۱۸ است که براساس کمیک استریپ مشهور خلق شده توسط کامری (بر اساس نامه‌های ژاکلین ریویر و تصویرگری پینشون) ساخته شده است.

بکاسین؛ تصویر زنی روستایی و ساده از اهالی بریتانی با لباس محلی دهقانی آن منطقه است که یادآور لباس‌های پیکاردی است.

این شخصیت تا به حال در کتاب‌ها و پویانمایی‌های متعددی تصویر شده و فیلم «بکاسین» اولین فیلم مهم بلند زنده‌ای است که بر اساس این داستان‌ها تهیه شده است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: زنی برای پرستاری از فرزند خانواده‌ای بورژوا به خانه آن‌ها می‌رود...

فیلم‌های سینمایی «قاچاق هندریکس» ساخته ماریوس پیپه ریدس، «لایکو – یک کولی در فضا» ساخته بلاژ لانگیال و «با آدولف چطورین؟» ساخته زونکه وورتمن سه فیلم کمدی از دیگر فیلم‌های حاضر در بخش «نمایش فیلم‌های کمدی معاصر» است که در سی و هفتمین دوره از جشنواره جهانی فیلم فجر به نمایش درخواهد آمد.

گفتنی است سی‌و‌هفتمین دوره جشنواره جهانی فیلم فجر از ۱۸ تا ۲۶ آوریل ۲۰۱۹ (۲۹ فروردین تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیلم سینمایی سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۹۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده هزار نفر «شازده کوچولو» را دیدند

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ نمایش موزیکال «شازده کوچولو» دومین نمایش کارگردان تئاتر ایران «ماهان حیدری» پس از نمایش سال گذشته «دیو و دلبر»، تا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت با میزبانی بیش از ده هزار نفر، با اعلام تهیه کنندگانش تا خرداد ۱۴۰۳ تمدید شد.

این نمایش با ترکیبی ۵۰ نفره از بازیگران، خوانندگان و نوازندگان جوان و نوجوان از ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ در تالار وحدت روی صحنه رفته است.

نمایش با خلاقیت‌های بصری مقابل دیدگان مخاطب قرار گرفته و دو ساعت ، بیننده را درگیر فضاسازی‌ها و داستان می‌کند. چند پرده و قصه‌ها و روایت‌هایی که موزیکال شده و در تلاش است در آرامش و طمانینه، داستان را بدون اتلاف وقت، پیش ببرد.

این اثر، داستانی برگرفته از «شازده کوچولو» اثر نویسنده شهیر فرانسوی آنتوان دوسنت اگزوپری است. ماهان حیدری شاعر، دراماتورژ و کارگردان این موزیکال است و النا خلیلی و الی حیدری نیز به‌عنوان تهیه‌کننده در این نمایش حضور دارند.



ماهان حیدری که سال گذشته با موزیکال «دیو و دلبر» روی صحنه آمد، حالا در برداشت و روایتی آزاد از «شازده کوچولو»، ریسک بزرگ تری را به جان خریده و بدون هیچ بازیگر سرشناس و سلبریتی ، ۳۰ شب تالار وحدت را به اجرای جدید خود اختصاص داده است. او در این آزمون، با ترکیبی جوان از بازیگران تئاتر، انرژی بالایی را به نمایش تزریق کرده است.

موزیکال‌ها در تئاتر ایران عمدتا در چند اثر کوتاه و نه چندان جدی خلاصه شده‌اند و کمتر تجربه‌ای بوده که توانسته باشد با رعایت اصول و قواعد حرفه‌ای، «موزیکال» و نمایشی با حداکثر استاندارد‌ها را روی صحنه ببرد.

موسیقی استفاده شده در این اثر را مدیا هاشمی روی ترانه‌هایی از ماهان حیدری ساخته است.

«شازده کوچولو» بدون بازیگران سرشناس و اصطلاحا «سلبریتی»، حالا در تالار وحدت روی صحنه است و هر شب بیش از ۷۰۰ نفر را میزبانی میکند.

این نمایش موزیکال تمدید و بلیت فروشی روز‌های جدیدش در سایت تیوال آغاز شده است.

در خلاصه داستان این اثر نیز آمده است: شازده کوچولو برای یافتن دوست، اخترکش را ترک می‌کند و راهی سیارات و اخترک‌های دیگر می‌شود و سرانجام به سیاره زمین می‌رسد؛ او در زمین با روباهی آشنا می‌شود که می‌خواهد اهلی شود.

انتهای پیام/