Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از سنندج ، طاهر احمدی سرپرست اداره گمرک شهرستان بانه با اشاره به نقش بسیار مهم بازارچه سیرانبند در اقتصاد استان کردستان گفت: سال گذشته ۲۱۸ میلیارد ریال در این بازارچه درآمد داشته ایم.

وی افزود: این میزان درآمد حاصل از ترخیص کالا‌های صادراتی و سایر بخش‌های گمرک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی بیان کرد: در این مدت ۴۰۳ هزار و ۳۷۸ تن کالا به ارزش ۳۶۰ میلیون و ۳۲۵ هزار و ۱۵۴ دلار از گمرک سیرانبند به اقلیم کردستان صادر شد.

احمدی اضافه کرد: این میزان صادرات در مقایسه با مدت مشابه سال ما قبل (۱۳۹۶) از نظر وزنی ۴۸ درصد و از نظر ارزشی ۲۶۳ درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه بطور میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی از مرز سیرانبند ۹۹۶ دلار است، گفت: عمده کالا‌های صادر شده از این گمرک سبزیجات و نباتات با ۱۴۴ میلیون دلار، میوه با ۱۲۴ میلیون دلار، مواد پلاستیکی با ۲۰ میلیون دلار، کفش با رویه چرم طبیعی ۱۰ میلیون دلار و سوخت‌های معدنی چهار میلیون دلار بوده است.

احمدی ادامه داد: از این میزان صادرات ۳۲۷ هزار و ۹۶۴ تن کالا به ارزش ۳۲۶ میلیون و ۷۸۹ هزار و ۷۶۸ دلار مربوط به گمرک سیرانبند و ۷۵ هزار و ۴۱۴ تن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۵۳۵ هزار و ۳۸۶ دلار مربوط به سایر گمرکات بوده که از طریق این مرز به خارج از کشور صادر شده است.

وی با بیان اینکه ۹۹ درصد صادرات از بازارچه سیرانبند به کشور عراق صادر می‌شود، یادآور شد: طی این مدت کشور‌های عراق و امارات متحده عربی خریدار کالا‌های ایرانی از طریق گمرک سیرانبند بودند که بیش از ۹۹ درصد این کالا‌ها به وزن ۳۲۶ هزار تن و ارزش ۳۲۶ میلیون دلار به کشور عراق صادر شد.

سرپرست اداره گمرک شهرستان بانه به واردات کالا با دفترچه پیله وری از طریق این مرز هم اشاره کرد و گفت: با توجه به مصوبه هیات دولت در خصوص ساماندهی مبادلات مرزی در بازارچه سیرانبند از خرداد سال ۹۷ در راستای انجام امور تجاری و ترخیص کالا‌های پیله وران فعالیت کرده ایم.

وی به نقش و جایگاه مرز سیرانبند در اقتصاد منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: این بازارچه در توسعه مبادلات مرزی بین ۲ کشور ایران و عراق نقش بسیار مهمی داشته و تلاش‌ها برای مسافری کردن این مرز ادامه دارد که امیدواریم در آینده نزدیک محقق شود.

انتهای پیام/م

گمرک سیرانبند بانه ۲۱۸ میلیارد ریال درآمد داشته است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کالا گمرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۹۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید