Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:03:33 GMT

مراکز مشاوره روانشناسی در پلدختر فعال شدند

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۸۹۷۶۵

مراکز مشاوره روانشناسی در پلدختر فعال شدند

خرم آباد - ایرنا - مدیر کل بهزیستی لرستان گفت: به منظور بازیابی توان روانی آسیب دیدگان ناشی از سیل در شهرستان پلدختر تا کنون سه مرکز مشاوره روانشناسی در این شهرستان فعال شده است.

فاطمه زهرا توکلی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بعد از وقوع سیل در استان، گروه های اورژانس اجتماعی با هدف حمایت های روحی بعد از بلایای طبیعی در تمام نقاط آسیب دیده ناشی از سیل در لرستان فعال شدند و در همین راستا برنامه ها و اقدامات مختلفی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: فعال شدن پنج تیم اورژانس اجتماعی در پلدختر و همچنین اجرای برنامه های شاد برای کودکان و فعال شدن سه مهد کودک سیار در پلدختر از جمله اقدامات انجام شده است.
مدیرکل بهزیستی لرستان یادآور شد: مددجویان آسیب‌دیده از سیل پلدختر خانه به خانه شناسایی و خدمات به آنها ارائه می‌شود.
توکلی با بیان اینکه تا کنون پنج هزار و 500 بسته حمایتی بین جامعه هدف بهزیستی توزیع شده است گفت: همچنین 28 محموله
شامل مواد غذایی، مواد بهداشتی، لوازم توانبخشی، کانکس از سایر استان‎ها به بهزیستی لرستان ارسال شده است.
دوشنبه 12 فروردین سه رودخانه خرم رود و رودخانه شهرستان های دلفان، کوهدشت، سلسله، پلدختر، معمولان، بروجرد و چگنی در لرستان طغیان کرده و سد مروک دورود نیز سرریز کرد و به صدها هزار نفر از اهالی استان هشدار داده شده که منزل خود را ترک کنند.
برآورد اولیه از خسارت سیل اخیر در لرستان 30هزار میلیارد ریال است و تا کنون 15 نفر در این سیل جان خود را از دست داده اند.
7273/1920

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيل 98 امداد بهزيستي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۹۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون پیشگیری ازوقوع جرم دادگستری استان مازندران گفت: مرکز مهر خانواده دراستان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

حجت الاسلام موسوی افزود:هم اکنون ۲۲ مرکز مهرخانواده دراستان درحال فعالیت هستند و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز درسال گذشته وارد شد وتعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته ۲ هزارو ۳۴۳ مورد بوده است.

او همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه دراستان اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهاد‌های مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و موثر باشند.

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه ۱۴ هزارو ۴۱۴ فقره پرونده پارسال از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است، گفت: ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت واز این تعداد ۲ هزارو ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده که ۲۳ درصد آنها ازپرونده‌های طلاق بوده است.

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • دستگیری دو گروه شکارچی و صیاد غیرمجاز در پلدختر