Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دکتر غلامحسين مظفري در نشستي با بوميان کيش گفت: بازار گردشگري کيش بستر خوبي براي توسعه بوم گردي و عرضه محصولات و صنايع دستي و غذايي بوميان اين منطقه است.
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل سازمان منطقه آزاد کيش، دکتر غلامحسين مظفري سه شنبه 20 فروردين در نشستي با شيخ يعقوب شمس امام جمعه اهل سنت جزيره و بوميان کيش با تاکيد بر لزوم احياء ظرفيت هاي بومي در حوزه هاي مختلف فرهنگي، اقتصادي، گردشگري و اجتماعيگفت: احياء اين ظرفيت ها، احياء جزيره کيش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظرفيت هاي زيادي در اين منطقه آزاد کشور داريم که محصول اين پتانسيل ها بايد رونق و آباداني کيش باشد.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد کيش افزود: در جزيره کيش به واسطه حجم فعاليت هاييکه در حال انجام است نبايد مشکل اشتغال به ويژه براي بوميان داشته باشيم. بوميان کيش قابليت ها و ظرفيت هاي خوبي در حوزه هاي فرهنگي، آداب و رسوم، صنايع دستي و خوراک ها و غذاها دارند که بايد اين ظرفيت ها در جزيره کيش فعال شده و خدمات و محصولات آن به گردشگران ارائه شود.
وي تصريح کرد: صيد ماهي و فرآوري محصولات دريايي فرصت ارزشمندي است که در زمينه صدور مجوز مشکلي نداريم و مي توانيم در جزيره کيش در زمينه صادرات ماهي فعاليت کنيم و درآمد خوبي از اين بخش عايد فعالان اين حوزه و کيش شود.
دکتر مظفري با بيان اينکه بررسي راهکارهاي تحول اقتصاد منطقه با بهره گيري از ظرفيت هاي بوميان کيش از موضوعات مهمي است که بايد مد نظر قرار گيرد اظهار داشت: عرضه غذاها و خوراکي هاي بوميان کيش در مراکز پذيرايي، هتل ها و رستوران ها يکي از راه هاي توسعه صنايع بومي و بوم گردي در کيش است که در اين حوزه با توجه به تقاضا و علاقمندي زيادي که از سوي گردشگران وجود دارد راه اندازي تعاوني ها و کارگاه هاي توليد اين صنايع غذايي بومي يکي از راهکارهاي رونق اقتصاد محلي کيش است.
وي با اشاره به رويکرد خوبي که در حوزه بوم گردي در کيش به وجود آمده است گفت: در زمينه مجوزهاي ساخت براي مناطق بومي نشين هم مي توانيم مجوز ساخت يک طبقه را با تاکيد بر بازسازي و بهسازي معماري سازه ها و منطقه ارائه کنيم تا منطقه بومي نشين کيش به يک جاذبه گردشگري و محل درآمد زايي تبديل شود.
دکتر مظفري افزود: بازار گردشگري کيش آماده عرضه محصولات خوب است و از سويي محصولات خوبي نيز در بخش بوميان براي عرضه وجود دارد که بايد ارتباط بين اين دو بخش برقرار شود.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد کيش تاکيد کرد: يکي از ضرورت ها براي توسعه بوم گردي در جزيره کيش تشکيلکميته مشترک با همکاري بوميان جزيره است تا با اتکا به تجربه و تخصص موجود در منطقه، ظرفيت هاي خوبيکه در حوزه بوميان کيش وجود دارد فعال شده و محصول آن به بازار عرضه شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۲۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی