Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدمهدی شهریاری» روز پنجشنبه در جریان سفر به شهرستان میاندوآب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پس از وقوع سیل طی روزهای پایانی سال گذشته در استان گلستان برای نخستین بار پویش های مردمی در آذربایجان غربی برای جمع آوری کمک ها شروع شد.
وی اضافه کرد: در این ایام بار 30 دستگاه کامیون از کمک های مردمی آذربایجان غربی به استان گلستان ارسال و پس از وقوع سیل در استان های جنوبی نیز سه دستگاه تریلی کمک های مردمی به این مناطق فرستاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«شهریاری» گفت: در چند روز گذشته نیز 13 دستگاه کامیون کمک های مردمی که توسط شهرداری های استان جمع آوری شده بود به این مناطق ارسال شد و فردا /جمعه/ نیز سه کامیون دیگر ارسال می شود.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه فعالیت پویش های مردمی برای جمع آوری کمک ها برای سیل زدگان در استان ادامه می یابد، افزود: هم اکنون بار 6 دستگاه کامیون انواع کالاهای مختلف به همراه مقداری پول نقد در استان جمع آوری شده که به زودی به این مناطق و بر اساس نیازها ارسال می شود.
«شهریاری» گفت: موکب آذربایجان غربی در ایلام مستقر شده است و تعداد زیادی از موکب های استان برای اعزام اعلام آمادگی کرده اند.
وی اضافه کرد: تبادل نظر با استاندار ایلام در این زمینه صورت گرفته است و منتظر اعلام نظر نهایی مسوولان این استان برای اعزام موکب هستیم.
وی اظهار داشت: علاوه بر کمک های مردمی تعدادی ادوات راه سازی شامل 2 دستگاه بولدوزر، 2 دستگاه لودر و چند دستگاه کمپرسی و تانکر به استان های سیل زده ارسال شد.
وی اضافه کرد: شهرداری ارومیه نیز فردا 100 نفر از پرسنل به همراه چند دستگاه سنگین و نیمه سنگین و خودروهای آتش نشانی را برای شست و شوی معابر به مناطق سیل زده اعزام می کند.

**سیل در آذربایجان غربی با تدبیر مدیران مهار شد
استاندار آذربایجان غربی گفت: هر چند بارش های امسال باعث طغیان رودخانه های استان شد اما با تدبیر مدیران از ورود آب رودخانه ها به مناطق شهری و روستایی جلوگیری شد.
شهریاری افزود: قبل از طغیان رودخانه های استان مناطق حادثه خیز شناسایی شده و اقدامات پیشگیرانه در این زمینه انجام گرفته بود.
وی با اشاره به خسارت های این طغیان در استان اظهار داشت: در برخی مناطق مانند شهرستان میاندوآب بر اثر طغیان رودخانه چهار هزار هکتار از مزارع دچار آبگرفتگی شد.
وی اضافه کرد: کارشناسان خسارت وارد شده در این مناطق را بررسی کرده و برای جبران خسارت به ستاد بحران کشور ارسال کرده اند.
وی ابراز امیدواری کرد با ایجاد دیوارهای ساحلی و احداث سیل بندها در مناطق حاشیه رودخانه هایی که احتمال وقوع سیل وجود دارد، از بروز خسارت این بلای طبیعی به مردم استان جلوگیری شود.
به گزارش ایرنا استاندار آذربایجان غربی در راس هیاتی متشکل از چند نفر از مدیران کل دستگاه های اجرایی این استان روز پنجشنبه به میاندوآب سفر کرد.
شرکت در جلسه شورای اداری و کارگروه توسعه میاندوآب، حضور در گلزار شهدا و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، حضور در شهر چهاربرج و دیدار با مردم، دیدار با خانواده جانباز 70 درصد دوران دفاع مقدس و افتتاح یک واحد آموزشی خیرساز در روستای «سرچنار» از برنامه های سفر یکروزه استاندار آذربایجان غربی به این شهرستان بود.
استاندار آذربایجان غربی در این سفر همچنین از مجتمع در دست احداث پتروشیمی میاندوآب و نیز چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی این شهرستان نیز بازدید و یک واحد صنعتی را نیز افتتاح کرد.
شهرستان میاندوآب با بیش از 277 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع است و سومین شهرستان پرجمعیت استان به شمار می رود.
3020/3072
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آتش نشانی آذربایجان غربی بلای طبیعی سیل کمک های مردمی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۴۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌غربی با توجه به صدور هشدار نارنجی توسط سازمان هواشناسی و آغاز بارش‌ها در این استان گفت: با دستور استاندار تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی به حالت آماده‌باش درآمدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، امیرعباس جعفری امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران و با توجه به آغازش بارش‌ها در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: پیرو صدور هشدار سطح نارنجی توسط سازمان هواشناسی و با دستور استاندار تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی به حالت آماده‌باش درآمدند.

وی افزود: اطلاع‌رسانی بسیار خوبی توسط صداوسیما و رسانه‌ها انجام گرفته و از مردم خواسته شد از اتراق و حضور در بستر و حریم رودخانه‌ها اجتناب کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌غربی گفت: از کوهنوردان خواستاریم در این مدت از صعود در مناطق پرخطر خودداری و دامداران نیز از حضور دام‌هایشان در کنار رودخانه‌ها، کوهپایه‌ها و دره‌ها پرهیز کنند.

جعفری با بیان اینکه در راستای اقدامات پیشگیرانه در طول دو سال گذشته کارهای بسیار خوبی در آذربایجان‌غربی علی‌رغم اینکه اکثریت شهرها و روستاهایش در کنار رودخانه‌ها قرار دارد، انجام گرفته است، تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و نقاط حادثه‌خیز لایروبی انجام شده است.

وی ادامه داد: در محدوده شهرها نیز شاهد لایروبی رودخانه‌های داخل شهر توسط شهرداری‌ها و همچنین اقدامات مناسب در راستای هدایت آب‌های سطحی بوده‌ایم.

کد خبر 751227

دیگر خبرها

  • دمای هوای آذربایجان‌غربی کاهش می‌یابد
  • دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند
  • تقویت سامانه بارشی در آذربایجان غربی/دمای هوا ۵ درجه کاهش می یابد
  • هشدار بارش‌های شدید در ۱۷ استان
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۷؛هشدار بارش‌های شدید در ۱۷ استان
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • هشداز نارنجی سازمان هواشناسی برای برخی از مناطق کشور
  • امدادرسانی خودجوش مردم دیزج دیز به افراد گرفتار در سیل + فیلم
  • سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور می شود
  • ۶ تصادف طی ۲۴ ساعت در آذربایجان غربی/۳ نفر و ۲۳ نفر مصدوم شدند