Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-04-30@06:34:08 GMT

ورزشکاران جهان در شبکه های اجتماعی؛ 11 آوریل 2019

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۹۴۶۰۱

ورزشکاران جهان در شبکه های اجتماعی؛ 11 آوریل 2019

فعالیت های روز گذشته ورزشکاران جهان در شبکه های اجتماعی را مرور می کنیم.

مسوت اوزیل پس از پیروزی 2-0 آرسنال مقابل ناپولی در لیگ اروپا:
نتیجه خوبی بود اما هنوز 90 دقیقه دیگر باقی مانده استدژان لوورن:
ما سعی می کنیم در مورد زندگی به بچه ها درس بدهیم اما آنها به ما یاد می دهند که زندگی برای چیستفیلیپو اینزاگی:
خاطره پیروزی 2-0 مقابل بایرن مونیخ با میلان در سال 2007تراشتگن:
یک جنگ بزرگ همراه با نتیجه دلخواه مان اما هنوز 90 دقیقه باقی مانده استتشکر تیاگو آلکانتارا برای تبریک های تولدش؛ او به سه زبان اسپانیایی، انگلیس و آلمانی تشکر کرددله آلی:
تولدم مبارک!آرسنال با انتشار تصویر آرون رمزی نوشت:
رامبو در 8 گل در این فصل لیگ اروپا نقش مستقیم داشته است (6 گل و 2 پاس گل)پس از جراحت بینی لیونل مسی در برخورد با کریس اسمالینگ، عمر مومنی این کاریکاتور را کشید:
وقتی لیونل مسی با کریس اسمالینگ ملاقات می کند!رابین فن پرسی:
تشکر بابت این هدیه فوق العاده؛ ترجیح می دهم 1 روز مثل شیر زندگی کنم تا آنکه 1000 سال گوسفند باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
پاتریس اورا با انتشار این تصویر نوشت:
مدام به دوستانم می گویم اما آنها گوش نمی دهند. یک نفر گفت دوست دخترش عجیب و غریب است. بنابراین این تصویر را در ذهنم تصور کردم. آیا من هم عجیب و غریبم؟کاکا:
شالوده ام قوی بود؛ زنده باد سائوپائولوخاویر ماسکرانو:
جام جهانی 2006 آلمان

 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۴۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد افرادی که در حال طی کردن دوره درمان سرطان، در تنهایی هستند، در مقایسه با افرادی که با همنشینی همراه هستند، احتمال مرگ بیشتری دارند.
Jingxuan Zhao ، محقق و دانشمند ارشد در تحقیقات خدمات بهداشتی در انجمن سرطان آمریکا  گفت: «تنهایی و احساس منزوی شدن نگرانی رایجی در میان بازماندگان سرطان است».

به گزارش ایتنا، ژائو توضیح داد که تشخیص و درمان سرطان افراد را منزوی می‌کند و روابط اجتماعی آنها را تحت فشار قرار می‌دهد. ژائو گفت: «بیش از 18 میلیون بازمانده سرطان در ایالات متحده وجود دارد و انتظار می‌رود این تعداد تا سال 2030 به 22 میلیون نفر افزایش یابد. اکنون باید به این موضوع حیاتی بپردازیم.»

برای این مطالعه، محققان بیش از 3400 بازمانده سرطان 50 ساله و بالاتر را که به یک مطالعه با بودجه فدرال در مورد بازنشستگی و سلامت بین سال‌های 2008 تا 2018 پاسخ مثبت دادند، ارزیابی کردند. حدود 28 درصد از بازماندگان احساس تنهایی شدید و 24 درصد دیگر احساس تنهایی متوسط را گزارش کردند. محققان دریافتند افرادی که بالاترین سطح تنهایی را گزارش می‌کنند، 67 درصد بیشتر از افرادی که کمتر تنها هستند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

این مطالعه در 25 آوریل در مجله شبکه ملی جامع سرطان منتشر شد. ژائو در یک نشریه خبری گفت: «آنچه لازم است، اجرای برنامه‌هایی برای غربالگری تنهایی در میان بازماندگان سرطان و ارائه حمایت اجتماعی از افراد نیازمند است. این اقدامات می‌تواند مداخلاتی مانند مشاوره سلامت روان، حمایت جامعه، مشارکت در شبکه‌های اجتماعی و ادغام این برنامه‌ها در درمان سرطان باشد.»

این مطالعه جدید یک سال پس از توصیه جراح عمومی، دکتر ویوک مورتی، درباره "اپیدمی تنهایی و انزوا" که به یک بحران بهداشت عمومی کم‌توجه تبدیل شده است، انجام شد. مورتی در یک انتشار خبری گفت: « روابط ما منبعی برای درمان و بهزیستی است که پنهان می‌شود، روابطی که می‌تواند به ما کمک کند زندگی سالم‌تر، کامل‌تر و سازنده‌تری داشته باشیم. با توجه به پیامدهای سلامتی قابل توجه تنهایی و انزوا، ما باید ایجاد ارتباط اجتماعی را به همان شیوه‌ای که دیگر مسائل مهم بهداشت عمومی مانند تنباکو، چاقی و اختلالات مصرف مواد را در اولویت قرار داده‌ایم، در اولویت قرار دهیم.» 

دیگر خبرها

  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • حمله به ویکی پدیای کریس وود؛ او از منچسترسیتی پول گرفته است! + عکس
  • فرصت سوزی عجیب کریس وود مقابل دروازه منچسترسیتی (ناتینگهام فارست 0-1 منچسترسیتی)
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • ورزشکاران پاراکانو در قهرمانی جهان مشخص شدند
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی