Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدصالح جوکار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به واکنش مجلس شورای اسلامی نسبت به اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران، اظهار کرد: مجلس اراده عمومی ملت است و جایگاه مهمی در نظام جمهوری اسلامی دارد. نمایندگان می‌توانند با مصوبات خود پشتوانه قانونی برای اقدامات ما ایجاد کنند.

وی افزود: خوشبختانه مجلس شورای اسلامی یکپارچه و یک صدا شعار مرگ بر آمریکا سر داد و اراده خود را نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان از هر نوع سلیقه و گرایش سیاسی حامی سپاه به عنوان نهاد دفاعی نظام هستند و این وحدت و یکپارچگی در قانون تجلی پیدا خواهد کرد.

معاون حقوقی و پارلمانی سپاه پاسداران یادآور شد: طرحی که در مجلس شورای اسلامی به صورت دو فوریتی مطرح شد طرح خوب و پشتوانه محکمی برای سپاه است و مجوزهای لازم را به دولت برای برخورد با آمریکا و تروریست دانستن سازمان‌های اطلاعاتی و نیروهای نظامی آمریکا در سطح منطقه می‌دهد و می‌تواند برای مجموعه نظام راهگشا باشد.

جوکار اقدام آمریکا را ناشی از حماقت، نادانی و عدم شناخت نسبت به مردم عنوان و خاطرنشان کرد: سپاه از اول شکل‌گیری‌اش با تروریست‌های داخلی و در سطح منطقه مقابله کرده و در جنگ هشت ساله و حوادث غیرمترقبه مثل سیل و زلزله در خدمت مردم بوده است. امروز هم مردم با سپاه همراه هستند، اما آمریکا شناخت لازم را نداشته و دست به این حماقت زده است.

وی با بیان این‌که «این اقدام آمریکا بر امنیت ملی ایران اثرگذار نیست»، تصریح کرد: در عین حال ما اقدام متقابل می‌کنیم؛ زیرا اقدام آمریکا خلاف قوانین و عرف بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد است، هیچ کشوری حق ندارد ارتش کشور دیگری را تروریست قلمداد کند. آمریکایی‌ها خودشان منشا ایجاد تروریسم در دنیا و حامی تروریست‌ها در منطقه بوده‌اند.

معاون حقوقی و پارلمانی سپاه پاسداران اضافه کرد: بی‌ثباتی که آمریکایی‌ها در یمن، سوریه، عراق، افغانستان و سطح منطقه ایجاد کردند و ضررهای معنوی و مادی که به مسلمان‌ها زدند و هزینه‌های زیادی به آن‌ها تحمیل کردند موضوعی است که باید نسبت به آن پاسخگو باشند. به گفته ترامپ، آمریکا هفت تریلیون دلار در سطح منطقه خرج کرده و به اذعان وزیر امور خارجه آمریکا داعش دست پرورده اوباماست، با این حال منافقینی که دست‌شان به خون ۱۷ هزار نفر از ملت ما آلوده است در پناه آمریکایی‌ها هستند.

جوکار در پایان یادآور شد: خسارت‌هایی که آمریکایی‌ها در ۴۰ سال گذشته به ملت وارد کردند یا هزینه‌هایی که در هشت سال دفاع مقدس به ما تحمیل کردند نشان دهنده این است که ما با یک دولت تروریست‌پرور مواجه هستیم و با تصویب قانون مربوطه در مجلس شورای اسلامی نسبت به آن اقدام متقابل انجام خواهیم داد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۴۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، پیتر استانو روز جمعه در نشست با خبرنگاران در بروکسل گفت: من فقط می‌توانم آنچه را که بارها اعلام کرده‌ایم تکرار کنم. سپاه پاسداران و اعضای آن تمام توسط اتحادیه اروپا تحریم شده و نماینده عالی (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) نیز درباره (موانع) شناسایی این سازمان به‌عنوان نهاد تروریستی توضیح داده است.

وی عنوان کرد که نام سپاه پاسداران زمانی ممکن است در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی اضافه شود که یک دادگاه اروپایی تصمیم مرتبطی را در این زمینه اتخاذ کند. اتفاقی که به گفته این مقام اروپایی تاکنون رخ نداده است.

بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

در انگلیس مقام‌های این کشور اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. بر اساس گزارش‌ها دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس هم به تازگی در سفر به سرزمین‌های اشغالی آب پاکی را روی دست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی ریخت و اعلام کرد که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.

در اروپا هم مسئول سیاست خارجی اتحادیه اعلام کرده است که چنین اقدامی بدون حکم دادگاه امکان پذیر نیست. جوسپ بورل هفته پیش در نشست با خبرنگاران گفت: ما به حکمی نیاز داریم که نشان دهد سپاه ایران در یک پرونده تروریستی دخیل بوده است. در شرایط کنونی چنین پرونده‌ای موجود نیست و من به همکارانم گفتم که پاسخ همانی که است چند ماه پیش اعلام شد.

دیگر خبرها

  • سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح است
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند