Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-01@11:09:33 GMT

حدود ۴۰ درصد از اقلام آرایشی و بهداشتی در کشور قاچاق است

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۹۵۶۹۷

کیانوش جهانپور (سخنگوی سازمان  غذا و دارو) در خصوص قاچاق مواد آرایشی و بهداشتی در کشور گفت: متاسفانه حدود ۴۰ درصد از اقلام آرایشی و بهداشتی در کشور قاچاق است، درباره فرآورده قاچاق هم اصل براین است که جعلی و تقلبی است، مگر اینکه خلاف آن ثابت شود، زمانی که از فرآورده قاچاق استفاده می‌شود، مواردی مانند رنگ‌های تقلبی و فلزات سنگین و هزار یک مشکل دیگر بر آن محتمل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: در زمینه قاچاق جدا از برخوردهای گذشته انتظامی، قضایی یا حوزه سلامت در موضوع پیشگیری، مصون‌سازی و فرهنگ‌سازی در نظر است تا جامعه ما کالاهای قاچاق را هم بشناسند و از  آنها استفاده نکنند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: تا زمانی که نتوانیم تقاضای قاچاق را درحوزه آرایشی، بهداشتی با فرهنگ‌سازی مسدود کنیم، متاسفانه استفاده از کالای قاچاق وجعلی ادامه پیدا خواهد کرد.

جهانپور با بیان اینکه باید شناسه اصالت کالا بررسی شود، اظهار کرد: حداقل توصیه ما به مردم برای استفاده از کالاهای آرایشی بهداشتی این است، حتما شناسه اصالت کالا را بررسی کنند، کالایی که شناسه اصالت ندارد از نظر ما قاچاق است، شناسه اصالت از طریق سامانه پیامکی هم بررسی شود و اگر اصالت تایید شد، بعد از آن محصول استفاده شود.

وی مهم ترین عنصر پیشگیری از قاچاق را فرهنگ سازی دانست و بیان کرد: مردم باید موضوع اصالت کالا را شناسایی کنند و استعلام کالا را نیز جدی بگیرند، زیرا سبب کاهش تقاضای کالای قاچاق می‌شود.

جهانپور در ادامه گفت: در گذشته برای جلوگیری از قاچاق قدم‌هایی برداشته شده و درحال حاضر هم انجام می‌شود که می‌توان به تشدید نظارت‌های میدانی، اقدامات پلیس و قضایی اشاره کرد.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درخصوص اصلاح قانون و مقررات در زمینه قاچاق تصریح کرد: امیدواریم با همکاری‌هایی که انجام می‌شود، قوانین و مقررات مربوط به حوزه مجازات و برخورد با پدیده قاچاق در کشور  اصلاح و ارتقا پیدا کند تا بتوانند نقش بازدارنده خود را ایفا کنند. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان غذا ودارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۵۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد

ایسنا/فارس معاون بهداشت شبکه و رئیس مرکز بهداشت لامرد از کشف و معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در این شهرستان، خبر داد.

یعقوب رضایی امروز، ۱۱ اردیبهشت‌ماه با اعلام این مطلب گفت:‌ با هدف تامین امنیت غذایی، بازرسی های متعدد و مستمر در دستور کار کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرار دارد که در همین راستا، با بازرسی‌های انجام شده در چند روز گذشته بیش از ۲۳۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و معدوم شده است.

وی با اشاره به تشدید نظارت‌های بهداشتی از مرکز بهداشت شهرستان لامرد از تمام اصناف و شهروندان خواست با رعایت بیشتر شیوه‌نامه‌های بهداشتی ضمن حفظ سلامت خود و جامعه، یاریگر کارشناسان بهداشت، در اجرای دستورالعمل های بهداشتی باشند.

رضائی افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • دستگیری ۲۵ نفر از داوطلبان متقلب کنکور/ حدود ۱۲ درصد داوطلبان غایب بودند
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • محکومیت بیش از ۵ میلیارد ریالی متصدی لوازم آرایش بهداشتی در رشت
  • تنها ۸ درصد از فعالان اقتصادی گلستان شناسه «یکتا» دریافت کردند
  • کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا