Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@11:33:29 GMT

خشکاندن هور جنایت بشری است/ درد خوزستان، درد ایران

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۹۷۰۵۵

به گزارش ایلنا از وزارت نفت، بیژن زنگنه پس از استماع گزارش از سوی مدیران شرکت‌های حاضر در  ستاد هماهنگی و پشتیبانی مدیریت بحران شرکت ملی نفت ایران گفت: در آغاز سال نو رنج و غم زیادی به جمعی از هموطنان ما در مناطق مختلف کشور از جمله بخش‌هایی از خوزستان وارد شد که همه باید خود را در این غم و رنج شریک بدانیم و شریک هستیم، به‌ویژه در خوزستان و صنعت نفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از فعالیت‌های شرکت‌های مختلف صنعت نفت از جمله شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، شرکت ملی گاز، شرکت نفت و گاز اروندان، شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت، شرکت ملی حفاری، شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) تصریح کرد: واقعیت این است که باید طوری رفتار کنیم تا مردم بدانند در غم و دردشان شریک هستیم و همین روند دنبال شده را ادامه دهیم.

وزیر نفت با تاکید بر ضرورت همراهی و همدردی با مردم گفت: همدردی همیشه به معنای پول خرج کردن نیست؛ مردم باید احساس کنند همراهشان هستیم و ما را همراه خود بدانند، در متنی که خطاب به شرکت‌ها در زمینه سیل نوشتم هیچ اشاره ای به تاسیسات نفت نداشتم و  تاکید کردم هوای هموطنان را داشته باشید و درد و رنج شان را کاهش دهید.

زنگنه گفت: هر چه غیر از مرگ چاره دارد؛ الحمدالله آسیب جانی کم بوده که این موضوع بسیار مهم است، بقیه آسیب‌ها را هم که دولت در حد توانایی‌اش کمک می‌کند تا درد و رنج مردم کمتر شود، ما نیز تحت مدیریت واحد استان کمک می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه از روز چهارشنبه (21 فروردین‌ماه) دکتر زبیدی نماینده دکتر مسعود کرباسیان و نماینده ویژه بنده در اهواز مستقر شده است، تاکید کرد: مردم باید احساس کنند حواسمان هست؛ آنچه بد است احساس فراموش شدن است و نباید اینگونه باشد؛ ما هم پای کار هستیم و تا آخر ایستاده ایم. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند کارهای زیادی برای کاهش آلام مردم سیل زده باقی مانده است.

وزیر نفت با بیان اینکه من ۶۰ سال سن دارم و چنین سیلی را در خوزستان و هیچ جای کشور به خاطر ندارم که ۲۰ استان همزمان سیل درگیر سیل باشند، تصریح کرد: سیل در خوزستان هنوز تمام نشده و یک موج رفته و موج‌های دیگری ممکن است باشد؛ باید آماده باشیم و حضور داشته باشیم که خسارت به کمترین حد برسد

وی به وجود ۹ سد در استان خوزستان که عملیات اجرایی بسیاری از آنها در زمان مرحوم‌ آقای هاشمی آغاز شد، اشاره کرد و با بیان اینکه اگر این سدها نبود مشکلات بیشتری را شاهد بودیم، افزود: در این مرحله باید تلاش‌ها برای کمک‌ به مردم و کاهش درد و رنج آنها و همچنین آسیبها باشد تا ان‌شاءالله به عنوان یک پیکره واحده این شرایط را عبور دهیم و دوباره سرافراز بتوانیم کارهایمان را انجام دهیم.

زنگنه در زمینه تالاب هورالعظیم هم یادآور شد: در نخستین روزهایی که در این دوره به وزارت نفت آمدم، جلسه ای بود که می‌گفتند میخواهیم هور را خشک کنیم که پاسخ دادم این جنایت بشری است، من از ابتدا مخالف دستکاری در اکوسیستم هورالعظیم بودم و اعلام کردم هیچ منابعی برای این کار اختصاص نخواهم داد و هور باید به شرایط اولیه بازگردد.

وی ادامه داد: چگونه در خلیج فارس کار می‌کنیم و جکت با ارتفاع ۱۰۰ متری می‌زنیم؟ در هور هم لازم باشد (حالا لازم نیست) چهار پایه و سکو می‌زنیم، من هور را خشک نمی‌کنم، کاری کنم که مردم‌ یک عمر لعنتم کنند؟ اکنون نیز به هیچ عنوان جلو زندگی طبیعی و جریان چرخه آزاد طبیعت را نمی‌گیریم، برنامه ما هم نبوده و نیست و نفت چنین اراده ای نداشته و نخواهد داشت، ما باید با طبیعت زندگی کنیم و در سازگاری با طبیعت.

وزیر نفت با بیان اینکه یکسری دشمن داریم، همان هایی که می‌گویند سپاه تروریست است، ادامه داد: اکنون برخی به زبان فارسی می‌نویسند، فکر نکنید هر که به زبان فارسی حرف می‌زند ایرانی است؛ خیر، این‌ها ضد بشر هستند، این‌ها همان اسرائیلی‌ها هستند، همان‌هایی که مخالف ما هستند.

زنگنه تصریح کرد: متاسفانه برخی دوستان ما هم متوجه نمی‌شوند و این‌ها را بازنشر می‌کنند و ابزار دست دشمنان ایران و دشمن یکپارچگی می‌شوند. می‌گویند به دلیل اینکه عرب هستند ‌رسیدگی نمی‌شود، چنین چیزی به هیچ‌وجه در مخیله هیچ یک از مسئولان نظام نیست.

وی با بیان اینکه بخشی از بدن ایران به درد آمده و تمام ایران در درد و رنج است، تاکید کرد: با همین قدرت به کار ادامه دهید. من هم از هیچ کمکی دریغ نخواهم کرد. تولید را هر جا لازم شد برای کارهای زیست محیطی تعطیل کنید، نباید بگذاریم به محیط زیست آسیب رسد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران تالاب دولت مدیریت بحران نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۷۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با اشاره به خسارت‌هایی که طوفان و بارش شدید به شبکه وارد کرده است، گفت: شبکه برق فوق توزیع و انتقال خوزستان در پایداری کامل است.

علی اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: با توجه به هشدارهای هواشناسی از چند روز قبل، نیروهای فنی و عملیاتی در آمادگی کامل بودند تا در صورت وقوع شرایط جوی نامساعد، شبکه را مدیریت و پایداری آن را حفظ کنند.

وی با اشاره به حفظ پایداری شبکه برق با تدابیر اندیشیده شده است، ادامه داد: به‌دلیل وقوع بارش‌های شدید و تندباد خسارت‌هایی به شبکه خطوط در آبادان و شادگان وارد شده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان، بیان کرد: با مانور روی شبکه و جابه‌جایی بار در نقاط آسیب‌دیده و همکاری و همگرایی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، شرایط بحرانی مدیریت شد و شبکه در پایداری کامل است.

اسدی با اشاره به تشکیل ستاد مدیریت بحران شرکت و بازدید میدانی از محل آسیب‌های واردشده به شبکه خطوط، اظهار کرد: با بسیج همه امکانات در تلاشیم تا در کمترین زمان ممکن، آسیب‌های ممکن را برطرف کنیم و شبکه را به حالت عادی برگردانیم.

براساس اعلام این شرکت، پس از وقوع طوفان و باران شدید در روز جمعه، ۱۴ اردیبهشت ماه با اعلام دیسپاچینگ و کنترل شبکه مبنی بر وقوع حادثه، مدیرعامل و اعضای ستاد مدیریت بحران در محل‌های حادثه حاضر شدند و پس از بررسی‌ فنی خسارت‌های وارده، تدابیر لازم را اتخاذ کردند.

شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسؤولیت تامین و انتقال برق در دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را برعهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امیدواریم مسیر مجموعه فولاد اکسین در جهت تولید به بهترین شکل طی شود
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • جنایت زندان دوله‌تو + تصاویر | خود مشاهده کردم که آنان را جلوی کاروان‌های عروسی سر می‌بریدند...
  • اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • هر کسی لیاقت شغل بزرگ و مقدس معلمی را ندارد
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری