Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-05-07@14:01:03 GMT

توصیه سعید جلیلی به ترامپ

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۹۷۰۶۶

توصیه سعید جلیلی به ترامپ

به گزارش «نماینده»، سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی شب گذشته (22فروردین ماه) با حضور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری، با اشاره به اینکه تروریسم و ناامنی دو روی یک سکه هستند، گفت: ترور به معنای ایجاد اختلال در امنیت یک ملت است لذا نسبت به این مقوله نمی‌توان بی اهمیت بود. تروریسم و ناامنی دو روی یک سکه هستند و ترور به معنای ایجاد اختلال در امنیت یک ملت است لذا نسبت به این مقوله نمی‌توان بی اهمیت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امنیت ایران مثال زدنی است و راحت به دست نیامده افزود:مردم توانمندی خود را در تأمین و ایجاد امنیت به خوبی نشان دادند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه ارتش رژیم حاکم بر آمریکا یک ارتشی تروریستی است عنوان کرد: مردم منطقه ما به خوبی شاهد هستند که چه مسائلی در طی این سال‌ها از سوی آمریکا بر علیه آن‌ها صورت گرفته است به طوری که می‌توان برای هر یک از رفتارهای آمریکا مثالی واضح و روشن از اقدام تروریستی را عنوان کرد.

جلیلی با اشاره به اینکه تمامی حرکت‌های آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم مبتنی بر ترور است گفت: آمریکا که روزی خرید سیم خاردار را برای ایران تحریم کرده بود اکنون نگران بردموشک‌های بالستیک ما است، ترامپ به درخواست‌های التماس گونه وزارت خارجه آمریکا از ایران در موضوع عراق مراجعه کند آمریکا دیگر بازیگر تعیین کننده در منطقه نیست.

وی با اشاره به بمباران هسته‌ای ژاپن از سوی آمریکا علیه انسان‌های بی گناه ادامه داد: آمریکا در ویتنام در کل به دنبال کشتار مردم بیگناه بود، از سوی دیگر نیز رژیم صهیونیستی مبتنی بر تروریسم است به طوری که اقدام به کشتار مردمان بی گناه می‌کند لذا در منطقه می‌توان به صورت فراوان شاهد رفتارهای تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی بود.

نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه توصیه من به ترامپ این است که یادداشت‌های التماس وزارت امورخارجه از طریق سفارت سوئیس را برای او بیاورند تا بخواند گفت: من آن زمان معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه بودم؛ آمریکایی‌ها نامه می‌فرستادند و به ما التماس می‌کردند تا کمک شان کنیم.

جلیلی با بیان اینکه نامه‌هایی که رئیس جمهورشان به رهبرانقلاب می‌فرستاد و عنوان می‌کرد که ما در باتلاقی به نام عراق گیر افتاده ایم و به ما را کمک کنید تصریح کرد: این نامه‌ها امروز در سفارت سوئیس موجود است، آن را منتشر کنند یا به دست ترامپ برسانند تا بخواند.

وی با اشاره به اینکه ترامپ خوب است نظرات کارشناسی افسران سابق سیا و پنتاگون را در گزارش‌های سرّی که امروز در مراکز علمی و به شکل علمی وجود دارد را بخواند خاطرنشان کرد: یک مأمور عالی رتبه آن‌ها چند روز پیش در یک مرکز پژوهشی آمریکا اعلام کرد، در 40 سال رویارویی آمریکا با انقلاب اسلامی ایران ما به ربع آخر بازی رسیده ایم و ایران به مراتب به مراتب به مراتب جلوتر است.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه رئیس فعلی رژیم آمریکا در مناظرات انتخاباتی اش اعلام کرد که داعش ساخته اوباما و کلینتون است اظهار کرد: این‌ها همه نمونه‌ای از مصادیقی است که نشان می‌دهد آمریکا نه تنها حامی تروریسم بلکه خود دارای ذات تروریستی است.

وی با اشاره به اینکه باطل السحر ابزار آمریکایی‌ها نترسیدن و هوشمندی بود که امروز این الگو در مناطق مختلف تکثیر شده است ادامه داد:فرزندان سپاه در دوران دفاع مقدس ضرب شستی نشان دشمنان دادند که سی سال است جرئت نکرده اند به خاک ایران نزدیک شوند، در اوج تحریم‌ها، امروز در بستر نهاد سپاه، قرارگاهی به نام خاتم الانبیا (ع) تشکیل می‌شود که یک جوان سی و شش ساله به همراه مهندسانی با متوسط سنی 30سال، بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان را در ایران می‌سازند، آمریکا میفهمد که سپاه اولین سد مقابل او برای اثرگذاری بر ایران است.

وی با اشاره به بیانیه شورای عالی امنیت ملی در مقابله ذبه مثل و قرار دادن ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در فهرست گروه‌های تروریستی ادامه داد: زمانی که بحث ترور یعنی ایجاد اخلال در امنیت یک ملت مطرح می‌شود نهادهای مسئول نسبت به چنین مقوله‌ای نمی‌توانند بی تفاوت باشند.

جلیلی با اشاره به وجود امنیت کامل در کشورمان گفت: این امنیت به راحتی به دست نیامده است اینکه 30 سال پس از جنگ تحمیلی کسی جرات نمی‌کند به مرزهای ما نزدیک شود ناشی از امنیت شکل گرفته در کشورمان است بنابراین وظیفه همه ارکان‌های نظام است تا در مباحث مربوط به امنیت به ویژه امنیت ملی، به موقع و صحیح، اقدام لازم را انجام دهند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی  اظهار داشت: اینکه اکنون ارتش رژیم حاکم بر آمریکا را یک گروه تروریستی می‌دانیم فقط یک بحث نمادین نیست بلکه مردم منطقه و جهان به خوبی شاهد هستند آنچه که از سوی دولت آمریکا در این سال‌ها انجام شده، رفتارهای تروریستی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران از نخستین قربانیان تروریسم است گفت: گروهک منافقین بیش از 17 هزار نفر را ترور و شهید کرد­ و اکنون این گروهک مورد حمایت آن‌ها است، حمایت آمریکا از تروریزم مبتنی بر مستندات است لذا باید در برابر چنین رژیمی برنامه جدی داشته باشیم تا او بداند با نظام، دولت، مجلس و مردمی مواجه است که در دفاع از استقلال، آزادی و امنیت خود یکپارچه هستند و همبستگی جدی دارند.

جلیلی با بیان اینکه مستبدان منطقه، متحدان آمریکا و بدترین ناقض حقوق بشر هستند، اما رئیس جمهور آمریکا با آن‌ها رقص شمشیر می‌کند و ابایی ندارد اظهار کرد: کسی که خود در نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم و به کارگیری سلاح‌های هسته‌ای و کشتار جمعی متهم ردیف اول است، خود را مدعی نشان می‌دهد، آن‌ها می‌خواهند تعریف خودشان از تروریسم را دیکته کنند.

وی با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها بخواهند دست از پا خطا کنند همان فرجام داعش برای سنتکام رقم خواهد خورد و مجبور به فرار ذلت بار از منطقه می‌شود اظهار کرد: آمریکا می‌بیند ملتی پیدا شده که تعریف واقعی و صحیح را از تروریسم، حقوق بشر، آزادی، دموکراسی و مردم سالاری ارائه می‌دهد، آمریکایی‌ها رژیم صهیونیستی را به عنوان نمونه موفق رژیم لیبرال دموکراسی در منطقه معرفی می‌کنند، اما کسانی را که در برابر آنان با دست خالی دفاع می‌کنند، تروریست معرفی می‌کنند، جهانیان این دوگانگی‌ها را متوجه می‌شوند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: آمریکا می‌خواهد با ترساندن دولت‌ها و ملت‌ها کار خود را پیش ببرد و اکنون ملتی پیدا شده است که نمی‌ترسد و این ملت با این کار، ایستادگی و پیشرفت کرده و او از این نگران است، ملت ما پیشرفت کرده و الگو شده و نشان داده است که آمریکا شکست پذیر است.

جلیلی افزود: آمریکا 7 هزار میلیارد دلار در منطقه هزینه کرد، اما دستاوردی نداشت و با عجز مجبور شد در تیر 87 با ما وارد گفتگو شوند و نامه‌هایی که حاکی از عجز آنان بود را به مقام معظم رهبری نوشتند.

وی افزود: سپاه یک نهاد برخاسته از انقلاب است که این بستر را برای ملت فراهم می‌کند تا با اتکا به استعداد و توانمندی‌های خود بتواند اهدافش را محقق کند و بارزترین آن در دفاع مقدس بود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه آمریکا همه تلاش خود را کرد که از طریق عروسکی مثل صدام، انقلاب اسلامی را با چالش مواجه کند، اما موفق نشد گفت: سپاه پاسداران بستری را برای مردم ایجاد کرد و آنان توانستند با همه توان از انقلاب و نظام، دفاع کنند و اکثر شهدای ما نام مبارک پاسدار را دارند.

وی بیان کرد: آمریکا فهمیده است که از طریق گزینه نظامی نمی‌تواند موفق شود و اقدامات نظامی آنان نه تنها نتیجه‌ای نداشت بلکه موجب قدرتمندتر شدن جمهوری اسلامی ایران شده و امنیت کشورمان در این منطقه پرآشوب، مثال زدنی است، نهاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امنیت، تمامیت ارضی و پیشرفت کشور را با مشارکت دادن مردم، تضمین کرده است و این نهاد، مردمی است و رابطه عمیق عاطفی میان مردم و این نیرو شکل گرفته است.

جلیلی با بیان اینکه ترامپ حماقت کرد که دوباره تحریم‌ها را برقرار کرد ادامه داد: به زودی رژیم تحریم‌های آمریکا با بن بست مواجه خواهد شد، زیرا کشوری که 15 همسایه دارد و سرشار از ظرفیت‌های بزرگ و نیروهای انسانی مؤمن و باانگیزه است به بن بست نمی‌رسد.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه ترامپ صراحتاً اعتراف کرده است که آمریکا تروریسم را در منطقه شکل داده افزود: مرکزیت تروریسم را در معرض تیغ قوی‌ترین نیروی مبارزه با تروریسم قرار می‌دهد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: آمریکا ترامپ سعیدجلیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۷۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا

سرکوب اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین، محاکمه دونالد ترامپ، و منازعات سیاسی بر سر کمک‌های خارجی و مهاجرت، در هفته‌های اخیر تیتر روزنامه‌های آمریکا بوده است ولی ظاهراً در ماه‌های آینده بیشترین موضوع این روزنامه‌ها رقابت بایدن و ترامپ برای رسیدن به کاخ سفید خواهد بود که از همین حالا این بحث در بین تحلیلگران سیاسی آغاز شده است.

به گزارش الجزیره، «اریک نیسبت»، استاد علوم سیاسی دانشگاه نورث وسترن اعتقاد دارد موضوع انتخابات هنوز در بین مردم داغ نشده است و معمولاً آنها از اواخر تابستان وارد این بحث می‌شوند ولی اتفاقاً همین مرحله برای نامزد‌ها مهم است تا بتوانند پایگاه محکم‌تری در بین مردم کسب کنند.

اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که با نزدیک شدن به انتخابات، رقابت تنگاتنگی بین بایدن و ترامپ شکل خواهد گرفت. کارشناسان می‌گویند این رقابت احتمالاً به نحوه عملکرد نامزد‌ها در ایالت‌هایی مثل میشیگان، جورجیا و نوادا بستگی دارد.

نظرسنجی اخیر مرکز تحقیقات پیو نشان داده است که تقریباً نیمی از رای دهندگان ثبت نام شده گفته‌اند که اگر بتوانند هم بایدن و هم ترامپ را در برگه رای کنار گذاشته و جایگزینی برای آنها پیدا کنند. بر اساس این نظرسنجی، حدود دو سوم از رای دهندگان گفتند که اعتماد چندانی به اینکه بایدن از نظر جسمی به اندازه کافی برای رئیس جمهور شدن مناسب است، ندارند، در حالی که تعداد مشابهی گفتند که معتقد نیستند ترامپ در مقام ریاست جمهوری اخلاقی عمل کند.

در مورد نقش رای‌دهندگان جوان‌تر برای اردوی بایدن، پیام تاکنون این بوده است که رای به رئیس فعلی حزب دموکرات تحت تاثیر جنگ غزه و حمایت کاخ سفید از اسرائیل قرار گرفته است. موج اخیر اعتراضات دانشجویان و البته جوانان در حمایت از فلسطین شکاف نسلی را بیشتر ظاهر کرده و این موضوع می‌تواند مشکلی جدی برای بایدن ایجاد کند، چون حساب ویژه‌ای روی رای جوانان باز کرده است. در سال ۲۰۲۰، بایدن حدود ۶۰ درصد از رای اقشار بین ۱۸ تا ۲۹ ساله را به دست آورد.

این امیدواری پایگاه بایدن و دموکرات‌ها در حالی است که نظرسنجی اخیر شبکه سی ان ان نشان داده است که بایدن در میان رای دهندگان زیر ۳۵ سال حدود ۴۰ تا ۵۱ درصد از ترامپ عقب‌تر است و کارشناسان می‌گویند فقدان اشتیاق در میان رای دهندگان جوان می‌تواند برای کاخ سفید نشین‌های فعلی دردسر شود.

حسن پیارالی، رئیس انجمن مسلمانان کالج دموکرات‌های آمریکا، شاخه دانشگاهی حزب دموکرات، گفت: ما می‌دانیم که دانشجویان چه احساسی دارند. من با اطمینان می‌گویم که اگر بایدن سیاست خاورمیانه‌ای خود را تغییر ندهد، در پنجم نوامبر (۱۵ آبان امسال روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) بسیاری از آنها در خانه خواهند ماند. من شک دارم که مردم به ترامپ روی بیاورند، اما مطمئناً به بایدن نیز رای نخواهند داد.

به گفته نیسبت استاد دانشگاه نورث وسترن، کمپین بایدن باید در ماه‌های آینده روی به نظم بخشیدن به خانه دموکرات‌ها تمرکز کند ولی در سمت جمهوری خواه، کمپین ترامپ آشفتگی‌های حقوقی بی سابقه گزارش داده است.

رئیس جمهور سابق با چهار پرونده حقوقی، از جمله دادگاه فعلی نیویورک در رسیدگی به اتهام جعل سوابق تجاری روبروست و هرچند این دادگاه‌ها در میان طرفدارانش اهمیتی ندارند ولی برخی از نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اگر او در هر یک از پرونده‌ها محکوم شود، مردم زیادی از آمریکا به او رای نمی‌دهند.

جان لیلی، استاد علوم سیاسی در دانشگاه آمریکایی در واشنگتن دی سی اعتقاد دارد که رقابت امسال با توجه به جلسات دادگاه ترامپ و فشار بر بایدن در موضوع جنگ غزه، ممکن است متفاوت باشد.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی اقتصاد ایالات متحده همیشه یک موضوع مهم انتخاباتی در تمام ادوار بوده و هست و امسال نیز موضوع بحث بسیاری از جنجال‌های سیاسی قرار خواهد گرفت.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که علیرغم شاخص‌های مثبت اقتصادی، بسیاری از آمریکایی‌ها بر این باورند که اکنون وضعیتشان بدتر از زمانی است که ترامپ در کاخ سفید بود.

ترامپ مایل است در مورد وضعیت بد اقتصادی صحبت کند، در حالی که تیم بایدن در عوض سعی خواهد کرد گفتگو را تغییر دهد و به موضوعات دیگر بپردازد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...