Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@00:44:30 GMT

گزارش ایکنا از مراسم تجلیل از پدر قاریان فارس

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۹۷۱۹۷

گزارش ایکنا از مراسم تجلیل از پدر قاریان فارس

به گزارش ایکنا از فارس، مراسم تجلیل از خدمات بیش از 40 ساله قاری پیشکسوت استان فارس، استاد محمدعلی ذاکری شب گذشته، 22 فروردین ماه با حضور گسترده جامعه قرآنی این استان در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد.
در این مراسم ابتدا محمد بهرامی‌شاد، یکی از قاریان جوان و برجسته استان فارس آیاتی از سوره زمر و توحید را تلاوت کرد و سپس مولودی خوانی توسط جهان‌شاه یکی از خادمان حرم مطهر اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تلاوت محمدرضا پورزرگری، قاری بین‌المللی کشورمان از دیگر برنامه‌های این مراسم بود و سپس نماینده شورای عالی قرآن در استان فارس، پیام تبریک این شورا را درباره تجلیل از استاد ذاکری قرائت کرد.
ذاکری نیز در این مراسم گفت: قرآن کریم بسیار بیشتر از این‌ها جای توجه و تجلیل دارد و باید بیش از این‌ها به عرصه قرآن توجه ویژه شود.
وی از مادر مرحومش که اجازه از سنین کودکی وارد محافل قرآنی شده است و همچنین همسرش که به خاطر برخی از مسائل سختی‌های زیادی کشیده است، قدردانی کرد.
پدر قاریان فارس همچنین از تمام کسانی که تلاش کرده و این مراسم را برگزار کردند، قدردانی کرد و گفت: اگر این اولین جلسه برای تجلیل از خادم کوچک قرآن است، نباید آخرینش هم باشد چرا که ما پیشکسوتان و نخبگان قرآنی فراوانی داریم که باید از آنها قدردانی شود.
در پایان این مراسم استاد ذاکری از سوی نهادهای مختلفی نظیر حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع)، حرم سیدعلاءالدین حسین(ع)، سپاه، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، هیئت امنای مسجد حسینی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، سازمان قضایی نیروهای مسلح، مؤسسه بیت‌الاحزان، مؤسسه شب چراغ شیراز، مؤسسه نابینایان توانگران کارآفرین تجلیل شد که هر کدام هدایا و لوح‌های جداگانه‌ای به استاد هدیه کردند.
بنا بر این گزارش، استاد محمدعلی ذاکری، قاری روشندل و پیشکسوت استان فارس در سال 1340 در شیراز به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی خود را در یکی از مدارس شبانه‌روزی تهران گذارند.
با درگذشت پدرش به شیراز بازگشت و تحصیلات خود را در یکی از مدارس شیراز ادامه داد و در سال 1365 ازدواج کرد و در مقطع کارشناسی علوم اجتماعی دانشگاه شیراز تحصیل کرد و بعد از آن در دارالقرآن بسیج به عنوان کارمند مشغول به کار شد و در این کسوت نیز بازنشسته شد.
استاد ذاکری از دوران پیش از انقلاب اقدام به برگزاری محافل قرآنی در مساجد مختلف می‌کرد و بسیاری از قاریان استان فارس به خصوص در سنین کودکی در محضر این استاد تلمذ کرده‌اند و به همین دلیل به وی، پدر قاریان فارس نیز گفته می‌شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا استان فارس فعالیت های قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۷۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز

ایسنا/فارس آیین نکوداشت اصغر دادبه، چهره ماندگار فلسفه و عرفان و حافظ شناس شهری کشورمان، اصغر دادبه امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در مدیریت منطقه جنوب کشور(شیراز) برگزار شد.

در این آیین که به پاس خدمات علمی و فرهنگی این استاد فلسفه و عرفان در سالن فرهنگ مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور برگزار شد، اصغر دادبه در بیان مفهوم رندی حافظ اظهار کرد: حافظ رندی را به عنوان یک مکتب مستقل پیشه کرده است.

وی بیان کرد: اگر قرار بود رندی همان معنایی را داشته باشد که در اشعار عطار و سنایی وجود دارد، حافظ باید در ۱۲ غزلی که صرفأ عرفانی بود، لفظ رندی بیاورد.

این حافظ شناس کشورمان ادامه داد: غزل‌های حافظ را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد که دو دسته اقلیت و یک دسته از اکثریت‌ها می‌شوند، آن اقلیت‌ها گاهی یکی دو غزل عاشقانه است و بیش از ۱۰ غزل کاملاً جمله‌های عرفانی است که قابل انکار است. نیست.

نویسنده کتاب «حافظ، زندگی و اندیشه» با طرح این پرسش که چرا با وجود این عطار و سنایی پیش از حیات حافظ زیسته‌اند اما رندی با نام حافظ گره خورده است، گفت: در جهان‌بینی حافظ دو روش‌شناسی وجود دارد که از زیبایی‌های طبیعی و شنیداری شروع می‌شود و در نتیجه نظربازی سرمنزل به تزکیه باطن می‌رسد.

مجید اسکندری، پژوهشگر ادبی و استاد دانشگاه، تفاوت کلامی اصغر دادبه را قابل تعظیم و تکریم توصیف کرد و افزود: دادبه نه تنها شعر حافظ را ارائه کرده است، بلکه با حافظ زیسته است. شیوه مناسب استاد دادبه در کلام و بیان مسئله مهمی است که خواص و عوام بر این نکته منبع دارند.

اصغر دادبه (زاده ۱۸ اسفند ۱۳۲۵ در یزد)، استاد فلسفه اسلامی و ادبیات عرفانی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر گروه ادبیات دائره‌المعارف بزرگ اسلامی، همچنین مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است.

دادبه در سال ۱۳۸۱، در دومین همایش چهره‌های ماندگار، به‌عنوان چهره ماندگار در ادبیات عرفانی و فلسفه اسلامی معرفی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جشنواره «عروسکخونه» برگزیدگان خود را شناخت/ تجلیل از حسن دادشکر و عادل بزدوده
  • مراسم تجلیل از باستانی کاران اسدآباد
  • تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • تجلیل از فرهیختگان شهر در منطقه ۱۵ اصفهان
  • برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری
  • مراسم تجلیل از قهرمانان کشتی اصفهان برگزار شد
  • تجلیل از خانواده‌های شهدای ورزشکار در رشت
  • مراسم تجلیل از مقام آوران کشتی اصفهان برگزار شد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت