Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@03:48:31 GMT

تدبیر محرمانه سران قوا برای مقابله با تحریم

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۹۷۹۵۸

بر اساس قانون بودجه ۹۷ مصوبه اسفند سال ۹۶ حدود ۳۲ درصد از درآمد نفتی کل سال ۹۷ بایستی به صندوق توسعه ملی واریز و این منابع به صورت تسهیلات ارزی و ریالی در اختیار بخش خصوصی و... قرار می‌گرفت.

در اردیبهشت ماه سال ۹۷ با اعلام خروج آمریکا از برجام عملا دور جدیدی از تحریم‌ها علیه صنعت نفت و بانک کشور اعمال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مشکلاتی که در سال ۹۱ و در زمان اعمال تحریم‌های اقتصادی ایجاد شد بحث جهش ارزی و تنگنای ارزی بود که به تبع کاهش درامد ارزی ایران ناشی از کاهش فروش و صادرات نفت ایجاد می‌شد.

بر اساس آمار‌ها درآمد ارزی کشور از محل صادرات نفت در سال ۹۶ بیش از ۶۰ میلیارد دلار و در سال ۹۷ حدود ۵۰ میلیارد دلار بوده است. همانطور که اشاره شد سهم صندوق توسعه ملی بر اساس قانون بودجه ۹۷ حدود ۳۲ درصد و در سال ۹۸ این سهم حدود ۲۰ درصد لحاظ شده است.

محمد حسینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه هنوز گزارش عملکرد سال ۹۷ صندوق توسعه ملی تکمیل نشده است، گفت: با وجود عدم اطلاع از منابع در اختیار صندوق توسعه ملی با تدبیر سران قوا در آبان ماه حدود ۱۲ درصد از منابع این صندوق جهت تخصیص به اثرات تحریم‌های ظالمانه و همچنین حوادث غیر متقربه فریز شده است.

به گفته حسینی، سهم صندوق توسعه ملی در سال ۹۷ از منابع ارزی صادرات نفت حدود ۳۲ درصد بود که شورای هماهنگی سران قوا در آبان ماه سال قبل تصمیم گرفت برای مقابله با اثرات تحریم‌ها حدود ۱۲ درصد کل سهم سالیانه صندوق توسعه از درآمد‌های نفتی را ذخیره کند.

وی افزود، هم اکنون این سهم در حساب جداگانه‌ای نگهداری میشود و از این حیث یک فضای اطمینان مناسب برای مقابله با اثرات تحرم و حوادث غیر مترقبه ایجاد شده است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بحث برداشت از این حساب جداگانه برای جبران بخشی از خسارت‌های ناشی از سیل اخیر مطرح شده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قوای سه گانه تحریم های امریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۷۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی

به گزارش صدای ایران از شرکت توسعه نیشکر،تیم‌های امدادی و عملیاتی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی برای کمک به رفع آبگرفتگی مناطق مختلف کلانشهر اهواز و شهرستان کارون، به حالت آماده باش درآمدند.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، مدیرعامل شرکت راصد صنعت توسعه امروز شنبه (سوم دی ماه) با اعلام این خبر گفت که بنا به دستور دکتر ناصری مدیرعامل توسعه نیشکر و صنایع جانبی دو تیم عملیاتی با تجهیزات کامل در حالت آماده‌باش قرار دارند تا در صورت نیاز در هم‌افزایی با ارگان‌های متولی برای رفع آبگرفتگی وارد عمل شوند.

علیرضا کایدی بختیاری افزود: در سال‌های گذشته نیز همزمان با آبگرفتگی‌های گسترده در مناطق مختلف، این شرکت در راستای مسئولیت‌های اجتماعی در مناطق پیرامونی، با تمام امکانات و تجهیزات برای حل معضل آبگرفتگی ورود کرد.

وی از اعلام آمادگی این شرکت برای تولید انواع الکتروپمپ، پمپ و الکتروموتور در تفاهم با شهرداری و آب و فاضلاب اهواز خبر داد و گفت که برای رفع مشکلات شهری اهواز از هیچ کمکی فروگذار نخواهیم کرد.

به گفته مدیرعامل راصد صنعت توسعه، این شرکت به معنای واقعی در عمل، یک شرکت دانش‌بنیان است که در ساخت قطعات و تجهیزات مختلف در حوزه نیشکر و سایر دستگاه‌ها فعالیت دارد.

راصد صنعت توسعه از شرکت‌های تابعه توسعه نیشکر است که علاوه بر طراحی و اجرای سازه‌ها و ایستگاه‌های انتقال آب، زهاب و فاضلاب، توانسته به طراحی و تولید الکتروپمپ‌های تخصصی نیز دست یابد. این شرکت تاکنون برای شهرداری اهواز، پتروشیمی، آب و فاضلاب خوزستان، پالایشگاه آبادان، سد‌ها و نیروگاه‌های برق و… الکتروپمپ‌های تخصصی تولید و تعمیر کرده است.


دیگر خبرها

  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم