Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، هادی عسکری عصر دیروز، 22 فروردین ماه، در نخستین دوره گردهمایی فعالان نشریات دانشجویی وزارت علوم  که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به واقعه سیل که بخش عظیمی از مردم ایران گرفتار آن شدند، برای درگذشتگان علو درجات را خواستار هستم و با آسیب‌دیدگان همدردی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم با کمک شما دانشجویان، فضایی را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم تا کمک نظام و دولت باشیم و مشکلات مردم و کشور را حل نماییم.   وی با بیان اینکه نشریات دانشجویی یکی از عرصه‌های فعالیت دانشجویی است، عنوان کرد: نشریات باید با توجه به رسالت خود با جلب مشارکت دانشجویان برای جامعه اسلامی، دانشگاه و خود دانشجویان تولید ارزش کنند که در این صورت بخش کثیری از جمعیت دانشجویی درگیر آن می‌شوند.   عسکری گفت: نشریات دانشجویی برکاتی دارد. با وجود این نشریات، دانشجویان استقلال پیدا می‌کنند. مهم‌ترین وجه آن، این است که نسبت به نوشته، احساس تعهد بیشتر می‌شود. خود دانشجویان یاد می‌گیرند تا فعالیت دانشجویی را مدیریت کنند. حرکت دانشجویی در قالب نشریات کمک می‌کند تا با کمک دانشجویان، معضلات دانشگاه و نظام آموزشی رصد شده و با کمک آن‌ها و تمام مسئولان، راهکارهای خوب ارائه شوند.   مدیرکل  پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص بودجه دانشگاه‌ها، گفت: دانشگاه‌ها موظف هستند که از کنشگری فعالیت دانشجویان ذیل آیین‌نامه‌ها و مصوبات در حد مقدورات حمایت کنند، اما بخشی از اعتبارات دانشگاه‌ها با توجه به فضای جنگ اقتصادی تخصیص پیدا نکرده است. بخشی از ملاحظات اقتصادی دانشگاه به این دلیل است، اما این دلیلی نیست که نخواهند از فعالیت دانشجویان حمایت کنند.   وی با اشاره به اینکه زمانی که اتفاقی مانند سیل حادث می‌شود، در وهله اول باید امداد و نجات صورت گیرد و بعد جامعه دچار بحران‌های بعد از سیل می‌شود، تصریح کرد: در این زمینه به کمک تمام دانشجویان نیاز است. ما مجاز نیستیم در این زمینه موازی‌کاری کنیم. هرکجا اتحاد و همدلی بوده، پیروزی به دست آمده است. در فرمایشات امام و مقام معظم رهبری بارها کلمه وحدت کلمه را شنیده‌ایم. ما در سه رویداد کنگره ملی شهدای دانشجو، پیاده‌روی اربعین و اردوهای راهیان نور کمک کردیم. در راهیان نور با توجه به مسایل مالی، افت دانشجویان بازدیدکننده از مناطق را نداشتیم. در خصوص سیل نیز در حال بررسی هستیم. نهادهایی که مسئول شدند در حال بررسی هستند تا مسائل را به شورا ببریم و به دانشگاه‌ها ابلاغ کنیم تا با مشارکت دانشجویان و تشکل‌ها زمان‌بندی داشته باشیم و فضایی را درست کنیم که به آسیب‌دیدگان کمک کرده و حرکت جهادی داشته باشیم.   عسکری در خصوص جشنواره حرکت خاطرنشان کرد: در جشنواره حرکت اگر غرفه‌ای بخواهد تزیینات داشته باشد، مشکلی ندارد، اما امسال به لحاظ تکالیفی که به دلایل اقتصادی و اثربخشی فعالیت‌های فرهنگی داریم، به دنبال کارآمد کردن گروه‌های دانشجویی هستیم تا فرهنگی و اجتماعی کار کنند. باید به این سمت رفت که جشنواره‌ها بازنگری کلی شده و به سمت فعالیت‌های کارآفرینانه سوق داده شوند. ما بیش از ۲۴۰ غرفه تولیدی داشتیم. حتما باید در جشنواره‌ها بازنگری شود و کمک کنیم تا اصالت آن‌ها بیشتر شود.   مدیرکل  پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص اعتراضات به وضعیت انتخابات مدیر مسئولان نشریات، عنوان کرد: انتخابات بر اساس ضابطه باید در دانشگاه تهران و هر دانشگاه دیگری برگزار شود و اعتراضات در شورای ناظر بررسی می‌شود. انتخابات دانشگاه فرهنگیان نیز در مشهد برگزار و گزارش‌ها داده شده، ما نیز بررسی خواهیم کرد و در شورا مطرح خواهد شد.   انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی فرهنگی وزارت علوم نشریات دانشجویی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۷۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی اسماعیلی، وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی اظهار کرد: سیزدهمین جشنوارۀ نشریات دانشجویی «تیتر» که امسال در مشهد مقدس و در کنار مضجع شریف علی‌ابن موسی الرضا(علیه السلام) برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی است تا دانشجویان عزیز، مدیران و سردبیران ارجمند این نشریات در کنار کارشناسان محترم نشریات دانشجویی و مدیران کوشا در دو وزارت خانۀ علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تعاملی پویا و هدفمند به تبادل تجربیات گران‌سنگ خود بپردازند و با حقوق و تکالیف خود در عرصۀ تولید آثار دانشجویی بیشتر آشنا شوند‌.

وی افزود: تنوع آثار و گوناگونی موضوعات در رشته‌های این جشنواره حکایت از گستردگی فعالیت نشریات دانشجویی و روند رو به رشد آن دارد.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: در سال‌های اخير، ایجاد تنوع در قالب‌های رسانه‌ای و پیدایش رسانه‌‌های نوین و رشد و پویایی بی وقفۀ پدیده‌هایی نظیر دانشجو خبرنگار که اساساً نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است، ایجاب می کند در عرصه‌های مختلف به نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رهنمون شویم. علاوه بر این، در دنیای امروز، جنگ، جنگ روایت ها با ابزارهای رسانه ای است که تأثیر و اهمیت آن بیش از ابزارهای جنگی است.

اسماعیلی گفت: از این منظر پیشنهاد می‌شود اسناد و متون حقوقی گذشته با نگاه تازه بازبینی و به روزرسانی شوند؛ اقدامی که در پرتو آن فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی نیز به عنوان عرصه‌های جدید فعالیت رسانه‌ای دانشجویی به رسمیت شناخته خواهد شد.

وی اضافه کرد: در این مسیر که تدبیر و همراهی دبیرخانۀ شورای عالی انقلاب فرهنگی را طلب می‌کند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه و همیار دو وزارتخانۀ علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

وزیر فرهنگ ادامه داد: این نکته مهم است که دانشجویان عزیزمان، فعالیت در نشریات دانشجویی و قلم زدن در این عرصۀ نسبتاً محدود را مقدمه و تمرینی برای یادگیری فعالیت رسانه‌ای در آینده و در سطح ملی و بین‌المللی بدانند، این تجربه بی‌شک مسیر رسانه‌نگاری در عرصه‌های بزرگ‌تر را برای آنان تسهیل خواهد کرد.

وی بیان کرد: فرصت را غنیمت می‌شمارم و ضمن تبریک به برندگان این دوره از جشنوارۀ نشریات دانشجویی، از مدیران و دست اندرکاران این رویداد قدردانی و سپاس گزاری می‌کنم.


انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه ملی و بین‌المللی رسانه است
  • دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند
  • در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم/ دانشجویان نشریات دانشجویی، خط قرمزها را کنار بگذارند
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است
  • دانشجویان باید با یک تیتر نقشه راه را به روسای دانشگاه‌ها نشان دهند
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش