Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانوان سرایانی در حرکتی خودجوش و داوطلبانه طی ۲۴ ساعت ۶۰ هزار قرص نان محلی برای کمک به مناطق سیل زده پخت کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سرایان، در این اقدام جهادی که با تاسی از روحیه 8 سال دفاع مقدس انجام شد نزدیک به 8 تن آرد در نقاط مختلف شهری و روستایی توزیع و بانوان سرایانی کمتر از 24 ساعت نسبت به پخت آن اقدام کردند و بالغ بر هزار نفر از بانوان سرایانی در امر پختن آن مشارکت داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«زینب رجبی» از بانوان ساماندهی پخت نان محلی در روستای زنگویی از استقبال بانوان این روستا برای پخت نان خبر داد و گفت: بیشتر اهالی این روستا با افتخار در امر کمک رسانی به سیل زدگان علی رغم ضعف مالی  فعالیت دارند.

 

«اصغرحسن پور» مسئول ستاد کمک رسانی به سیل زدگان در شهرستان سرایان هم به جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی مردم به سیل زدگان اشاره کرد و افزود: در مرحله اول مجموعه کمک های نقدی و غیر نقدی جمع آوری شده در سطح شهرستان بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است.

 

وی از ارسال حدود ۶۰ هزار نان محلی در قالب یک دستگاه کانتینر ۱۰ تنی همراه سایر اقلام متفرقه مثل پتو، البسه، قند و ... به مناطق سیل زده خبر داد و مشارکت مردم سرایان را در امور عام المنفعه و عتبات عالیات بسیار بالا توصیف کرد.

 

به گفته وی، در کمک به عتبات عالیات شهرستان سرایان همواره در رتبه های برتر قرار دارد.

 

پایان پیام/70

منبع: شبستان

کلیدواژه: خسارت سیل سپاه پاسداران سیل سپاه سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم خبرگزاری شبستان مسابقات قرآن سیل خوزستان خبرگزاری لرستان مناطق سیل زده شهرستان سرایان شبستان بیرجند بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۸۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند

به گزارش خبرنگار مهر، امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم تجلیل از بانوان فعال عرصه کار و تولید در هفته کار و کارگر انجام شد. زنان نخستین تربیت کننده جامعه به شمار می‌روند و در دولت سیزدهم برای اولین بار کمیته زنان و خانواده ستاد هفته کار و کارگر تشکیل شده که امسال سومین سال فعالیت این کمیته محسوب می‌شود.

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: فعالیت کارآفرینان که به حوزه اشتغال اهتمام ویژه دارند جای بسی خرسندی دارد. کار، تولید اساساً عزت و اقتدار انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده بانوان در مجموعه کارگری از دیگر موفق‌های دیگری است. دنیا می‌داند در فرهنگ و تمدن اسلامی، زنان از جایگاه والایی برخوردارند. بر اساس آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. خداوند می‌فرماید، ما انسان‌ها را از جنس مرد و زن خلق کردیم و برای شناخت. اما گرامی‌ترین انسان با تقواترین است و یکی از جلوه‌های تقوا، کوشش و تلاش و توسعه اشتغال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بوده که بر اساس آمار از ۱۶ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، بیش از ۳ میلیون نفر بانوان کارگر هستند. همچنین سرآمدترین اساتید دانشگاه، پرستار و معلم از جامعه زنان بوده که جای تقدیر دارد.

مرتضوی با اشاره به شعار سال ادامه داد: جهش تولید با مشارکت و همراهی مردم مساله امسال است. اساساً در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ اقتصاد ایران به ۳ دسته دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. اقتصاد مدیون دست‌های توانمند نیروی انسانی است. بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از ۸۰ درصد اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: جهش تولید یعنی حرکت خارق‌العاده که نیاز به کوشش دارد. ما به عنوان کارگزار نظام باید تلاش کنیم برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی کنیم و موانع تولید رفع شود. اگر می‌خواهیم فرمان رهبری جامه عمل بپوشد باید از دولت شروع شود و ما آمادگی داریم دستان کارگران و کارفرمایان را به گرمی فشاریم.

وزیر کار در پایان عنوان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم است اگر تولید با همراهی مردم باشد بسیاری از مفاسد پاک می‌شود زیرا سرمایه برای بخش خصوصی بوده که افراد با انگیزه بیشتر فعالیت خواهند داشت.

کد خبر 6090858 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • راهپیمایی جمعی از بانوان آستارایی در حمایت از طرح نور فراجا
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • اعلام زمان برگزاری کنکور برای سیل‌زدگان خراسان جنوبی
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند