Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@03:12:12 GMT

۱۰ مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران کوهدشت لرستان

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۹۹۸۹۳

۱۰ مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران کوهدشت لرستان

شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان کوهدشت لرستان امروز با حضور نماینده وزیر کشور برگزار و ۱۰ موضوع به تصویب رسید که از جمله آن‌ها به الزام تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان به ایمن‌سازی و تثبیت خدمات موقتی فعلی می‌توان اشاره کرد.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، بابک دین‌پرست - نماینده ویژه وزیر کشور در لرستان - در سومین روز حضورش در استان لرستان صبح امروز در شهرستان کوهدشت - به عنوان  یکی دیگر از شهرستانهای استان لرستان که بیشترین حجم خسارات ناشی از سیل را داشته است - حضور یافت و پس از بازدید از مناطق متاثر از سیل شهرستان کوهدشت و بخشهای طرهان و کوهنانی ، در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان حضور یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهمترین مصوبات این شورا پس از ارزیابی میزان خسارات وارده به تاسیسات و زیرساختها ، محورهای مواصلاتی و واحدهای مسکونی شهری و روستایی، بدین شرح است :
- بازگشایی فوری محور مهم گردنه پای آستان در بخش طرهان .
- تعیین تکلیف فوری وضعیت کانال / نهر مرکزی شهرستان کوهدشت ، به عنوان یکی مهمترین عوامل ورود سیلاب به داخل شهر و ارائه طرح مهار جریان آب مسیل فوق.
- تعیین تکلیف فوری وضعیت ساکنین ١٠ روستای رودبار، در بالادست دریاچه ( مخزن ) سد سیمره،  با ٣٦٠ خانوار و با جمعیتی بالغ بر ١٤٠٠ نفر.
- اتصال مجدد برق ٧٠ روستا ، آب آشامیدنی ٩٠ روستا. در حال حاضر هیچ‌یک از مناطق شهری کوهدشت در خصوص آب، برق ، گاز و ارتباط تلفن همراه و اینترنت مشکلی ندارند و تنها اتصال شبکه آبرسانی و برق‌رسانی به ١٠ روستای رودبار و همچنین ارائه خدمات ارتباطات سیار و اینترنت در بخش‌های طرهان و کوهنانی با مشکل مواجه است. 
- ارائه خدمات بهداشتی به‌طور کامل به مناطق شهری و روستایی
- هیچگونه مشکل امنیتی در سطح شهرستان مشاهده و گزارش نشده است.
- الزام بخشداران به اخذ گزارش روزانه آخرین وضعیت روستاها از دهیاران و ارسال آن به فرماندار در ساعت ١٨ هر روز.
- الزام تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان، به ایمن‌سازی و تثبیت خدمات موقتی فعلی.
- تعداد واحدهای مسکونی شهری تخریبی ، ٢٠٠ واحد، تخریبی روستایی ١٥٠٠ واحد  و واحدهای تعمیری و تخریبی شهرستان، مجموعا ٨٠٠ واحد.
- الزام شبکه بهداشت و دامپزشکی، به اتخاذ تمهیدات لازم به منظور پیشگیری از شیوع بیماری‌های واگیر انسانی و دامی

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل کوهدشت وزارت كشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۹۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام

معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری امروز _جمعه هفتم اردیبهشت‌_ در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات بحران اظهار کرد: مسیل‌های شهر ایلام یکی از چالش‌های مدیریت بحران استان است که با پیگیری‌های استاندار و دستور معاون اول رئیس‌جمهور، تخصیص ۱,۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد.

وی افزود: این اعتبار در طول ۳ سال توسط سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو برای ستاد بحران استان تخصیص داده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به مطالبات مردم در خصوص تملک اراضی عقبه سد سیمره گفت: سد و نیروگاه سیمره برای افزایش تراز به ۷۱۰ متر، به تعیین تکلیف تملک اراضی عقبه سد نیاز دارد که در این راستا پرداخت حق و حقوق قانونی مردم برای مدیریت استان حائز اهمیت است.

هژیری اضافه کرد: اجرای عملیات نهال‌کاری، آبخیزداری و آبخوان داری باید همواره در دستور کار استان باشد زیرا با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به پدیده فرونشست زمین در برخی نقاط استان گفت: برای رفع مشکلات ناشی از صداهای زیرسطحی شهر سرابله پیگیری‌های زیادی توسط استان انجام شده اما سازمان مدیریت بحران کشور باید با تعریف اعتبارات ملی به این موضوع به عنوان یک پدیده نادر زمین شناسی ورود کند.

هژیری با اشاره به تردد ۶۰ درصدی زوار از مرز مهران تأکید کرد: برای مدیریت، هدایت و تسهیل‌گری این حجم از ترددها باید اعتبارات ویژه‌ای تخصیص داده شود.

کد خبر 748068

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • استقرار نیروها و تجهیزات خدمات شهری همزمان با شروع بارندگی در مشهد
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • امداد رسانی هلال احمر اصفهان به ۲۴۵ فرد گرفتار در سیلاب