Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز - ايرنا - مديرکل دفتر مقررات فرودگاهي، مديريت بحران و پدافند غيرعامل شرکت فرودگاه هاي کشور بر لزوم ايمن سازي نقاط مختلف فرودگاه براي جلوگيري ورود احتمالي آب ناشي از سيل تاکيد کرد.

به گزارش روز جمعه ايرنا به نقل از روابط عمومي اداره کل فرودگاه هاي خوزستان، فرشيد گليج در جريان بررسي راهکارهاي مقابله با نفوذ احتمالي آب به فرودگاه اهواز بيان کرد: جلوگيري از نفوذ آب از ناحيه زيرين ديوارهاي حفاظتي به داخل اين فرودگاه و همچنين ورود آب به سايت هاي کمک ناوبري DVOR/ DME ، گلايدپس ، لکولايزر و همچنين ايستگاه هاي برق در اولويت قرار داشته و بايد هرچه سريعتر عمليات ايمن سازي آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: مي توان محل هاي نفوذ آب را تا حد امکان با خاک پوشاند و همچنين محوطه سايت هاي کمک ناوبري و ايستگاه هاي برق را نيز با چيدن کسيه هاي خاک و محصور کردن آن از نفوذ آب محافظت کرد.
محمد رضا رضايي مدير کل فرودگاه هاي استان خوزستان نيز گفت:با توجه به کمبود زمان و احتمال بارش شديد در روزهاي آينده ، تلاش خواهيم کرد تجهيزات لازم براي ايمن سازي محل هاي ياد شده را با همکاري ديگر دستگاه هاي اجرايي فراهم کرده و عمليات مقابله با نفوذ احتمالي آب را آغاز کنيم.
بر اساس اين گزارش، در اين بازديد نقاط مستعد پيشروي و نفوذ احتمالي آب در صورت جاري شدن احتمالي سيل به سمت فرودگاه به صورت هوايي و سپس از نزديک توسط مديرکل دفتر مقررات فرودگاهي، مديريت بحران و پدافند غيرعامل شرکت فرودگاه بررسي شد.
رودخانه کارون از ميان شهر اهواز مي گذرد که با وجود سيلابي شدن، گفته مي شود نگراني از بابت طغيان آن در شهر اهواز وجود ندارد.در سه روز گذشته به دليل سرريز کانال شهيد چمران و کانال سلمان که از کرخه منشعب مي شوند، رودخانه هاي کرخه و دز به هم پيوستند و به طرف شهر اهواز جاري شدند.
پس از آن، استاندار خوزستان دستور تخليه فوري پنج منطقه غرب اهواز را که داراي جمعيت بالا هستند صادر کرد.
گفتني است، تهران، اصفهان، يزد، شيراز، نوشهر، رشت، تبريز، بندرعباس، ساري، مشهد، کيش، عسلويه و خارک مسيرهاي پروازي از فرودگاه اهواز و بر عکس در سطح کشور هستند.
9931/ 6037
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۰۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،شهریار افندی‌زاده گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹برای احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

آقای افندی‌زاده گفت: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

وی گفت: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی در منطقه چهار
  • ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی بر اثر باران در منطقه چهار 
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • ترکیب احتمالی سپاهان مقابل استقلال در اهواز
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در چگنی
  • تخریب یک واحد مسکونی فرسوده بر اثر بارندگی در یزد
  • یک واحد مسکونی فرسوده بر اثر بارندگی تخریب شد