Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان گفت: ۹۹ درصد از ظرفیت سدهای استان گلستان معادل ۲۶۸ میلیون مترمکعب، آب دارد. ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۱ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، علی نظری عصر امروز در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت سدهای استان اظهار داشت: در خروجی سد بوستان از سرریز، 12 مترمکعب بر ثانیه است، خروجی سد گلستان از سرریز، 60 مترمکعب برثانیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین خروجی سد وشمگیر از سرریز نیز 60 مترمکعب بر ثانیه است.

نظری بیان کرد: همچنین در 23 فروردین 98، آبدهی مجموع 3 رودخانه چهل‌چای، نرماب و خرمارود ایستگاه ارازکوسه، 44 مترمکعب برثانیه، گرگانرود در ایستگاه گنبدکاووس 54 مترمکعب بر ثانیه، گرگانرود در ایستگاه قزاقلی 87، اترک در ایستگاه مراوه‌تپه 32 و سیاه‌آب در انتهای حوضه قره‌سو 36 مترمکعب برثانیه است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان گفت: لازم است از ظرفیت سدهای کوچک مخزنی شهرستان‌های آزادشهر و رامیان برای کنترل سیلاب احتمالی هفته آینده و ذخیره آب استفاده کنیم.

سیل پلدختر | شبکه‌ی آبرسانی شهر، همچنان با مشکل مواجه استتعیین تکلیف اراضی رودبار کوهدشت ظرف 48 ساعت؛ آب شرب روستاهای عشایری وصل شودتصاویر هوایی از مناطق سیل‌زده سوسنگرد؛ گستردگی آب موجود در زمین‌های خوزستان

نظری اظهار کرد: در این راستا سدهای کوچک مخزنی متعلق به شرکت، مانند مازیاران، سیدآباد و مرزبان در این 2 شهرستان از ظرفیت‌هایی است که می‌تواند نقش کنترل کننده سیلاب و ذخیره آب را در سیلاب احتمالی هفته آینده که سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرده است، داشته باشند.

با ذخیره آب در بالادست توسط این سدهای کوچک مخزنی و کنترل سیلاب می‌توان ورودی آب رودخانه گرگانرود را کاهش داده و از ورود آب جدید به شهرهای آق‌قلا وگمیشان جلوگیری کرد.

انتهای پیام/ ع

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۱۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین گرشاسبی دوشنبه شب در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از اهداف اصلی و اساسی ساخت سازه‌های آبخیزداری، افزایش سطح ایستابی چاه‌های کشاورزی و غنی‌سازی سفره‌های آب زیرزمینی است.

وی کنترل سیلاب و پیشگیری از خسارت سیل را از دیگر اهداف ایجاد سازه‌های آبخیزداری عنوان کرد و افزود: بسیاری از شهرها و روستاها و اراضی کشاورزی و تأسیسات پایین دست در سال‌های گذشته با کوچک‌ترین بارندگی به زیر آب می‌رفت و به آنها خسارت وارد می‌شد، اما با ساخت سازه‌های آبخیزداری، سیلاب‌ها و روان‌آب‌ها کنترل و از ایجاد خسارت جلوگیری می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر اظهار کرد: در اواخر هفته گذشته با وجود بارندگی‌های خوبی که در استان داشتیم و در برخی مناطق حتی بیش‌از ۸۰ میلیمتر بود، هیچ گزارشی از وقوع سیلاب نداشتیم که این از افتخارات حوزه آبخیزداری استان است.

وی بیان کرد: تا کنون افزون‌بر ۸۶۷ سازه آبخیزداری در استان اجرا شده که در بارندگی‌های مختلف در سال گذشته و امسال اثربخشی بسیار خوبی داشته است.

وی گفت: سازه‌های آبخیزداری در بارندگی روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت بیش‌از ۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار مترمکعب روان آب را جمع‌آوری و استحصال کردند.

گرشاسبی ادامه داد: در این بارندگی حوزه آبخیزداری شهرستان دشتستان با ۱۰ میلیون مترمکعب، شهرستان جم با ۴.۲ میلیون مترمکعب، شهرستان دیر با ۳.۷ میلیون مترمکعب و شهرستان دیلم با ۱.۵ میلیون مترمکعب بیشترین استحصال روان آب را در استان داشتند.

وی گفت: در زمان حاضر ۲۵۵ سازه آبخیزداری در شهرستان دشتستان داریم که در بارندگی اخیر ۱۰۰ درصد ظرفیت آنها تکمیل شد و در حوزه شهرستان جم با توجه به میزان بارندگی، ۳۶۱ مورد سازه آبخیزداری که پیش‌از این اجرا شده به طور کامل آبگیری شد و در سایر شهرستان‌ها از جمله تنگستان، دشتی و گناوه هم میزان آبگیری سازه‌ها اثربخشی خود در کنترل سیلاب و رسوبات و افزایش سطح سفره‌های زیرزمینی که از اهداف اجرای این طرح‌ها بوده را داشته است.

کد خبر 6098845

دیگر خبرها

  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • ۷۱ درصد از حجم سدهای آذربایجان‌غربی پر آب است
  • ۸ سد کردستان سرریز شد
  • پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید
  • پرشدگی ۸۱ درصدی سدهای خوزستان با بارش های اخیر
  • حجم ذخیره آب سد رئیس‌علی دلواری به ۵۳ درصد رسید
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان
  • آورد آب سد دز خوزستان در حد سیلاب نیست
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد