Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا شیخ‌عطار معتقد است، منافقین در طول ۴۰ سال گذشته در این حد به کاخ سفید نزدیک نبودند و هیئت حاکمه آمریکا تحلیل‌های منافقین را مبنای تصمیم‌گیری قرار داده‌اند. ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۸ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

علیرضا شیخ‌عطار، قائم مقام پیشین وزارت امور خارجه، در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، در تحلیل اقدام اخیر آمریکا در قراردادن نام سپاه پاسداران در لیست گروه‌های تروریستی، اظهار داشت: این اقدام اخیر آمریکا بیشتر از اینکه جنبه عملیاتی داشته باشد، یک اقدام روانی است، به این دلیل که سپاه در گذشته نیز یک رابطه عادی با غرب نداشت و از همان آغاز شکل‌گیری و بعد در دوران جنگ تجمیلی، سپاه از نظر غربی‌ها که حامی صدام بودند، یک عنصر معاند به حساب می‌آمد و با آن مقابله می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیزاده طباطبایی: تروریست‌خواندن سپاه "مبنای حقوقی" نداردمطهری: سپاه محبوب مردم ایران و ملت‌های منطقه استمجید انصاری: باید با نظامیان آمریکا در منطقه مثل تروریست‌ها رفتار کنیم

 

وی با بیان اینکه اگر تاریخچه 39 ساله سپاه را ببینید، سپاه هیچگاه با غرب رابطه عادی نداشت، گفت: سپاه با این کشورها نه خرید و فروشی انجام می‌داد و نه حتی برنامه‌های آموزشی گذاشته بود. مسئله تحریم سپاه و اقدام اخیر در تروریست خواندن سپاه، فشار واقعی علیه سپاه و تبعا کشور ایجاد نخواهد کرد.

** مبنای تصمیم آمریکا علیه سپاه پاسداران گروهک منافقین بود

این تحلیلگر مسائل بین‌المللی با تاکید بر اینکه این اقدام به تحریک ترامپ و اطرافیانش و اعتقاد آنها بر چند باور اتفاق افتاده است، خاطرنشان کرد: هیئت حاکمه آمریکا معتقدند اوضاع داخلی ایران نامسنجم است و طرح این موضوع موجب از هم پاشیدگی داخلی ایران می‌شود و آنها را به هدفشان که تغییر نظام است نزدیک‌تر می‌کند چراکه قصد ندارند تغییر نظام را از طریق دخالت مستقیم انجام دهند و برنامه‌شان ایجاد تحریکات داخلی است.

 

منافقین در طول 40 سال گذشته در این حد به کاخ سفید نزدیک نبودند. جان بولتون زمانی حقوق‌بگیر منافقین بود و هرسال در گردهمایی آنها در پاریس شرکت می‌کرد و پول می‌‌گرفت...

 

شیخ‌عطار ادامه داد: تحلیل دومشان هم این بود که اقتصاد ایران دست سپاه است و با تروریست خواندن سپاه، اقتصاد ایران از هم می‌پاشد. هر دو این تحلیل‌ها غلط و مبنای آن گروهک منافقین است، چراکه در طول 40 سال گذشته در این حد به کاخ سفید نزدیک نبودند. جان بولتون زمانی حقوق‌بگیر منافقین بود و هر سال در گردهمایی آنها در پاریس شرکت می‌کرد و پول می‌‌گرفت یا جولیانی وکیل ترامپ با‌ آنها بسیار نزدیک است و تحلیل‌های منافقین را مبنای تصمیم‌گیری قرار دادند.

** اتفاقات چندروز اخیر غلط بودن اقدام آمریکا علیه سپاه را نشان داد 

سفیر سابق ایران در آلمان با بیان اینکه همین اتفاق در چند روز اخیر نشان داد همه پشت سر سپاه ایستادند و موجب انسجام ملت شد، گفت: این مسئله همچنین نشان داد اقتصاد کشور دست سپاه نیست، اتفاقا سپاه چون از قبل مورد تحریم آمریکا بود، اگر شرکتی معلوم می‌شد تعلق به سپاه دارد با آن همکاری نمی‌کردند. این تصمیم بر مبنای تحلیل غلط و این تحلیل غلط براساس اطلاعات غلطی بود که منافقین به کاخ سفید داده بودند و اصل این طرح به ضرر  آمریکا تمام شده است.

قائم مقام پیشین وزارت امور خارجه درباره تاثیر بین‌المللی این اقدام ترامپ، تصریح کرد: در روزهای گذشته شاهد بودیم از مقامات رسمی اروپا تا سخنگوها و مطبوعات، به ندرت از این امر طرفداری کردند و حتی انتقاد می‌کردند، البته انتقاد نه از روی خیرخواهی بلکه معتقد بودند این اقدام ترامپ موجب می‌شود نقشه‌های براندازانه شکست بخورد و بهمین خاطر ترامپ را سرزنش می‌کردند حتی اگر به تحلیل‌های شبکه‌های فارسی زبان معاند نگاه کنید معتقد بودند این اقدام موجب انسجام در داخل ایران شد.

وی افزود: کشورهایی مانند روسیه و چین هم رسما موضع‌گیری کردند و عدم همراهی خود را نسبت به این تصمیم اعلام کردند. در منطقه هم بجز عربستان و رژیم صهیونیستی و کشورهای کوچکی مانند بحرین، مابقی هیچکدام با این امر همنوایی نکردند و نشان داد بازتاب بین‌المللی این تصمیم هم منفی بود. زودتر از آنچه ما فکر می‌کردیم غلط بودن آن معلوم شد و تشت این رسوایی از بام به زمین افتاد. 

انتهای پیام/

R1381/P/S1,1412/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سپاه پاسداران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سپاه پاسداران سپاه پاسداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۳۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی

حسین امیرعبداللهیان ضمن تقدیر از تصمیم اخیر دولت ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی، این اقدام را مهم توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه  جمهوری اسلامی ایران  در ادامه دیدارهای خود در حاشیه اجلاس سران اسلامی در بانجول، با «هاکان فیدان » وزیر امور خارجه ترکیه دیدار و گفتگو کرد.

مذاکرات وزیران  امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه بر روند تحولات منطقه بویژه تحولات غزه، همچنین تبادل نظر در خصوص آخرین تلاش ها و تحرکات برای توسعه و گسترش مناسبات دوجانبه تهران و آنکارا بویژه بر نتایج سفر آیت‌الله رئیسی به آنکارا متمرکز بود.

امیرعبداللهیان در این دیدار  ضمن تقدیر از تصمیم اخیر دولت ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی، این اقدام را مهم توصیف کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، ضرورت ایفای نقش نیرومندتر و فعال تر کشورهای اسلامی به‌ خصوص ایران و ترکیه در حمایت از مساله فلسطین را یادآور شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از این دیدار مواضع کشورمان را در روند عملیات مقتدرانه وعده صادق در چارچوب دفاع مشروع نیروهای مسلح ایران و در  تنبیه رژیم صهیونیستی تبیین کرد.

 امیرعبداللهیان در خصوص دیدار اخیر روسای جمهور دو کشور در آنکارا تاکید کرد: ارزیابی ما از مذاکرات روسای جمهور ایران و ترکیه و توافقات و پیگیری های صورت گرفته مثبت است، اما باید نتایج کامل توافقات محقق شود.

وزرای امور خارجه ایران و ترکیه همچنین دیدگاه مشترکی در مورد لزوم پیگیری مستمر توافقات سفر ابراهیم  رئیسی به ترکیه داشتند و  بر لزوم فعال تر شدن کمیته‌های مشترک همکاری دو کشور در زمینه‌های مختلف تاکید کردند.

هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، سفر موفقیت آمیز ابراهیم  رئیسی رئیس جمهور کشورمان به ترکیه را حائز اهمیت دانست و از نتایج آن ابراز خرسندی کرد 

هاکان فیدان توسعه روابط با ایران در همه زمینه‌ها را از اولویت‌های مهم ترکیه دانست و از تقویت همکاری های دو کشور در مجامع منطقه ای و ببن المللی استقبال کرد .

وزیر خارجه ترکیه با تشریح رویکرد و مواضع کشورش در قبال تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین بعنوان مهم ترین مساله جهان اسلام، موضع‌ همتای ایرانی خود مبنی بر ضرورت ایفای نقش فعال و پویاتر کشورهای اسلامی به خصوص ترکیه و ایران در سازمان همکاری اسلامی را مورد تاکید قرار داد.

دو وزیر همچنین در خصوص وضعیت فلسطین و راههای پایان بخشیدن به جنگ و جنایات سبوعانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری تبادل نظر کردند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • مقام انصارالله: ایران حیثیت اسرائیل را از بین برد
  • شوک نیروی قدس سپاه به تروریست های سیستان و بلوچستان /عوامل جیش الظلم کجا مخفی شده بودند؟
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • لفاظی مقام سابق آمریکا در مورد اقدام تنبیهی اخیر ایران علیه اسرائیل