Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر صنعت، معدن وتجارت گفت: چند سال پیش سهم ترکیه از بازار عراق ۲۵ درصد و ایران ۱۵ درصد بود که در حال حاضر سهم ایران به ۳۰ درصد رسیده است.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، رضا رحمانی در جلسه اقتصاد مقاومتی با حضور فعالان اقتصادی ایلام با بیان اینکه واحدی در وزارت صنعت، معدن و تجارت برای مناطق کمتر توسعه یافته ایجاد شده است، گفت: در همه جای دنیا مناطق مرزی و کنار دریا توسعه یافته هستند، اما در ایران این مناطق محرومند، با اینحال امروز باید به دنبال راهکاری‌های جدید در حوزه سرمایه گذاری باشیم و از ظرفیت‌های ایلام استفاده کنیم، چراکه ماندن در گذشته مشکلی را حل نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال ۹۸ صادرات و فناوری را در اولویت قرار دادیم، واحد‌های ما محصولاتشان باید قابل صادرات باشد که امروز بسیاری از واحد‌های تولیدی این ظرفیت را دارند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: امروز تولید برخی کالا‌ها و محصولات عمده همچون پتروشیمی، فولاد و مس به ترتیب ۲، ۲.۵ و ۱.۵ برابر مصرف کشور است، کاشی و سرامیک، سیمان، لبنیات و... نیز ظرفیت تولید بیشتر از میزان مصرف کشور است که راهکار فعال کردن این ظرفیت، افزایش صادرات به خصوص به کشور‌های همسایه است.

رحمانی ادامه داد: عراق، ترکیه، افغانستان و... ظرفیت‌های خوبی برای صادرات دارند، چنانکه شاید هیچ کشوری از چنین فرصتی برخوردار نباشد، وزارتخانه هم برای امسال روی همین موضوع متمرکز شده است.

وی افزود: در چندماه اخیر چندین دیدار با مقامات عراقی انجام شده که نشان می‌دهد اراده دو طرف برای افزایش مراودات اقتصادی جدی است، در این بین با افزایش تجارت با عراق، هم ایلام توسعه می‌یابد و هم تولیدکنندکان کشور منتفع می‌شوند.

رحمانی با بیان اینکه باید تا سال ۱۴۰۰ سطح روابط تجاری را به ۲۰ میلیارد دلار برسانیم، گفت: سرمایه ما برای افزایش تولید، مردم هستند و استان‌های مرزی نیز به دلایلی همچون روابط قومی و فرهنگی که با کشور‌های همسایه داریم فرصتی برای ما است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تفویض اختیارات به استان‌ها افزود: از تصمیم‌هایی که در استان‌ها گرفته می‌شود، حمایت می‌کنم، با تشکل‌های خصوصی در حال تفاهم هستیم تا هر کاری که امکانش وجود دارد را به بخش خصوصی از جمله اتاق بازرگانی و... واگذار می‌کنیم.

وی با بیان اینکه رهبری فرمودند: حل مشکلات اساسی کشور همچون بیکاری، فقر و... در رونق تولید است، اضافه کرد: در صادرات باید تولید مازاد را صادر کنیم، چراکه در جا‌هایی باید بازار داخل را تنظیم کنیم.

رحمانی با اشاره به فرصت‌های ایجاد شده با افزایش نرخ ارز گفت: با افزایش نرخ دلار کشور با مشکلاتی روبرو شده، اما فرصت‌هایی برای صادرات محصولاتی همچون پوشاک، لوازم خانگی و... ایجاد شده است.

وی با تاکید بر اینکه تا همدل نشویم، رونق تولید شکل نمی‌گیرد، افزود: وقتی رونق تولید را رهبری، ملت و دولت در اولویت قرار دادند، چرا نباید بانک‌ها به ان عمل نکنند.

وزیر صنعت، معدن وتجارت با اشاره به تبصره ۱۸ در قانون بودجه گفت: این تبصره ظرفیت خوبی دارد، تنها شرط ما نیز برای ارائه تسهیلات این است که واحد بتواند تولید کند و بفروشد.

وی افزود: در کنار تولید، کیفیت هم مهم است و در صادرات کالای ایرانی باید توجه داشته باشیم که این محصولات از کیفیت خوبی برخوردار باشند.

به گفته، رحمانی چند سال پیش سهم ترکیه از بازار عراق ۲۵ درصد و ایران ۱۵ درصد بود که در حال حاضر سهم ایران به ۳۰ درصد رسیده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر صنعت عراق صادرات ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۳۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو گفت: بیش از ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس اقتصادی تجاری ایران و آفریقا شرکت کردند که می‌تواند زمینه همکاری بیشتر در حوزه صادرات محصولات سلامت محور به این کشورها باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا اینانلو عنوان کرد: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت گفت: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است، می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای افریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره‌برداری برسانیم.

به گفته وی، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان