Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@09:46:59 GMT

ماموریت جدید ناسا برای جلوگیری از برخورد سیارک با زمین

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۰۴۰۸۳

ماموریت جدید ناسا برای جلوگیری از برخورد سیارک با زمین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی نت، ناسا با توجه به احتمال برخورد سیارک با زمین مأموریت DART را طراحی کرد. در این پروژه که شبیه فیلم‌های علمی تخیلی است، اسپیس ایکس نیز شرکت می‌کند.

ناسا قرارداد پرتاب DART را به اسپیس ایکس اعطا کرده است. قرار است این سیستم در ژوئن ۲۰۲۱ میلادی همراه یک موشک فالکون۹ از مقر وندربرگ در کالیفرنیا به فضا پرتاب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کل هزینه پرتاب DART حدود ۶۹ میلیون دلار تخمین زده می‌شود.

هدف از طراحی DART رصد قمر کوچک سیارک Didymos در اواخر ۲۰۲۲ میلادی است. در این زمان صخره فضایی به فاصله ۱۱ میلیون کیلومتری زمین می‌رسد. در همین راستا فضاپیمای مأموریت DARTبا هدف منحرف کردن قمر Didymoon، با آن برخورد می‌کند.

ناسا در این باره اعلام کرده است: این برخورد سرعت قمر در مداری که دور سیارک می‌زند را یک درصد تغییر می‌دهد.

اگر پروژه DART موفقیت‌آمیز باشد، همین طرح برای دور کردن سیارک‌های خطرناک از زمین به کار گرفته می‌شود.

کد خبر 4588876

منبع: مهر

کلیدواژه: ناسا سیارک شرکت اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۴۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، آنها حدود ۹ ساعت قبل از ایستگاه فضایی تیانگونگ سفرشان به زمین را آغاز کرده بودند.

هر ۳ خدمه شنژو ۱۷ یعنی تانگ هونگبوُ تانگ شنگجی و جیانگ شینلین سالم و ایمن هستند. کپسول شنژو ۱۷ همراه یک موشک لانگ مارچ۲F در ۲۵ اکتبر ۲۰۲۳ میلادی به فضا ارسال شد و ۶.۵ ساعت بعد به تیانگونگ رسید.

این دوازدهمین ماموریت ارسال فضانورد چین به فضا در کل و ششمین ماموریت سرنشین دار به تیانگونگ بود. علاوه بر آنچه گفته شد شنژو ۱۷ شامل جوانترین خدمه ای بودند که در ایستگاه تیانگونگ اقامت کردند.

خدمه ماموریت شنژو ۱۷ شش ماه پر ماجرا را در مدار پایین زمین گذراندند. آنها مجموعه ای از آزمایش های علمی انجام دادند و چند پیاده روی فضایی برای تعمیر پنل های خورشیدی تیانگونگ نیز انجام دادند که به دلیل برخورد زباله ها یا ریز سیارک ها آسیب دیده بود.

کد خبر 6093860 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟
  • ۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد