Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-07@21:24:21 GMT

شرایط اقتصادی ما در داخل کشور بدتر از این نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۰۴۱۹۸

شرایط اقتصادی ما در داخل کشور بدتر از این نمی‌شود

عبدالله رضیان گفت: شرایط اقتصادی ما در داخل کشور بدتر از این نمی‌شود. پس مردم نگران نباشند، ولی مسئولین نیز باید مدیریت کنند و شرایط را بهتر و اوضاع اقتصادی را بهبود بخشند.

گروه اقتصادکلان بازارنیوز: در خصوص تاثیر اقدام آمریکا درتروریست دانستن سپاه پاسداران در بازار ارز و طلا گفت: در فضای مجازی برخی فکر می کنند که با این اقدام آمریکا احتمال وقوع جنگ وجود دارد و ذهنیت این چنینی دارد ولی این را باید بدانیم که آمریکا چنین جراتی نمی کند که با ایران وارد جنگ شود و خود را درگیر هزینه های سنگین بین المللی و اقتصادی نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در این جریان رژیم صهیونیستی و عربستان نقش بسیار زیادی داشتند که آمریکا این اقدام نابخردانه را انجام دهد. آنها سعی می کنند که از فرصت های پیش آمده و رفتار غیرمنطقی ترامپ، استفاده کنند و بتوانند موقعیت های خود در منطقه را تقویت کنند.

آمریکا در تشدید تحریم ها موفق نخواهد شد
عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن تصریح کرد: آمریکا نهایت فشار خود را با خروج از برجام به ایران تحمیل کرده و در تشدید تحریم ها موفق نخواهد شد. با ارزیابی‌ای که نهادهای بین المللی داشتند اعلام کردند که دولت آمریکا نتوانسته موفقیت خوبی به دست آورد. البته فشارهایی که در فضای معیشتی و اقتصادی کشور بوجود آمد را نمی توان انکار کرد ولی کسانی هم بودند که از این فرصت ها سواستفاده کردند.

تشدید تحریم ها در اردیبهشت ماه یک فضای روانی است
وی به اخبار منتشر شده در خصوص تشدید تحریم ها در اردیبهشت ماه سال جاری اشاره کرد و افزود: این زمان بندیها بیشتر برای ایجاد یک فضای روانی است و دور از واقعیت است زیرا آنچه که باید اتفاق می افتاده، افتاده است و برخی از کشورها با ایران قطع ارتباط کردند ولی با این حال برخی از کشورهای همسایه ارتباطات را برگرداندند و روابط اقتصادی مجدد را برقرار کردند.

شرایط اقتصادی ما در داخل کشور بدتر از این نمی شود
نماینده مردم قائم شهر در مجلس تصریح کرد: شرایط اقتصادی ما در داخل کشور بدتر از این نمی شود. پس مردم نگران نباشند ولی مسئولین نیز باید مدیریت کنند و شرایط را بهتر و اوضاع اقتصادی را بهبود بخشند و سطح معیشت مردم باید بالا رود تا شرایط را تسهیل کنیم.

 

خانه ملت 

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000DPZ برچسب ها: دولت ، تحریم ، ترامپ ، سپاه پاسداران ، ارز ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: دولت تحریم ترامپ سپاه پاسداران ارز بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۴۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است


به گزارش صدای ایران از انتخاب،آسوشیتدپرس در گزارشی تفصیلی به بررسی تأثیر تحریم‌های اقتصادی بر فعالیت‌های قالی‌بافان سنتی در ایران پرداخته است که با چالش‌های زیادی مواجه هستند.

به نوشته این خبرگزاری، بازار تاریخی کاشان در مرکز ایران، با فرش‌های ابریشمی نفیس خود در جهان شناخته می‌شود، اما به دنبال فروپاشی توافق هسته‌ای جمهوری اسلامی با قدرت‌های جهانی، و افزایش تنش‌های گسترده با غرب، بافندگان این قالی‌ها برای فروش محصولات خود دچار مشکل هستند.

بر اساس آمار گمرک دولتی ایران، صادرات فرش این کشور که دو دهه قبل بیش از دو میلیارد دلار بود، در سال گذشته خورشیدی به کمتر از ۵۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

این خبرگزاری نوشت: با توجه به شرایط ایران، گردشگران خارجی کمتری به این کشور سفر می‌کنند، و از طرفی، به دلیل مشکلات انجام معاملات بین‌المللی، فرش‌های ایرانی به فروش نمی‌رسند.

به گفته علی فائز، صاحب یک مغازه فرش‌فروشی در بازار کاشان، آمریکایی‌ها از بهترین مشتریان فرش ایرانی بودند که اشتیاق فراوانی برای خرید این کالای لوکس داشتند، و در گذشته فرش‌های زیادی می‌خریدند.

صنعت قالی بافی کاشان در فهرست «میراث فرهنگی ناملموس جهانی» یونسکو به ثبت رسیده است.

بسیاری از بافندگان فرش‌های ایرانی، زن هستند و مهارت‌های لازم برای آفرینش این محصول سنتی نسل به نسل منتقل می‌شود. بافت یک فرش نفیس فرآیندی پیچیده دارد و ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

این خبرگزاری در بخشی از گزارش خود نوشت: گردشگران غربی و خارجی برای دهه‌ها بهترین مشتریان فرش‌های ایرانی بودند و در سفر خود به این کشور فرش‌های نفیس را به‌عنوان یادگاری یا سوغاتی می‌خریدند.

در بیش از چهار دهه گذشته، واردات فرش ایران به آمریکا چند بار توسط دولت‌های مختلف ایالات متحده ممنوع و آزاد شده است. پس از فروپاشی برجام، ورود فرش‌های ایرانی به ایالات متحده بار دیگر قدغن شد.

ممنوعیت واردات فرش ایران به آمریکا، از بهترین بازار‌های جهانی این کالای لوکس، ضربه سنگینی برای قالی‌بافان ایرانی محسوب می‌شود.

به گفته عبدالله بهرامی، رئیس سندیکای ملی تولیدکنندگان فرش دستباف، ارزش صادرات سالانه فرش ایران به آمریکا پیش از تحریم حدود ۸۰ میلیون دلار بود.

کاهش مسافرت گردشگران آمریکایی و اروپایی به کاشان یکی از دلایل دیگر وضعیت بد اقتصادی قالی‌بافان است. با توجه به شرایط کنونی در ایران و منطقه، تقریبا ورود این گردشگران به کاشان که بهترین مشتریان فرش ایرانی هستند، تا حد زیادی متوقف شده است.

دیگر خبرها

  • آمریکا در ۴۵ سال اخیر هیچ پیروزی‌ای در مقابل جمهوری اسلامی نداشته است
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است