Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@01:31:49 GMT

این شرکت عربستانی بزرگترین مصرف کننده نفت جهان می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۰۵۹۷۵

بیش از یک سوم نفت آرامکو در حال حاضر به پالایشگاه‌های تحت مالکیت خودش می رسد. این شرکت قصد دارد شبکه پالایشگاهی خود را دو برابر کند تا کنترل ۱۰ میلیون بشکه نفت در روز را تا ۲۰۳۰ در دست بگیرد . آفتاب‌‌نیوز : شرکت آرامکوی عربستان معروف است به بزرگترین صادر کننده نفت خام جهان و اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، به بزرگترین مصرف کننده نفت فسیلی هم تبدیل می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
بیش از یک سوم نفت آرامکو در حال حاضر به پالایشگاه های تحت مالکیت خودش می رسد. این شرکت قصد دارد شبکه پالایشگاهی خود را دو برابر کند تا کنترل ۱۰ میلیون بشکه نفت در روز را تا ۲۰۳۰ در دست بگیرد. 
جان استوارت، یک تحلیلگر در شرکت مشاوره وود مکنزی گفت:« هدف آرامکو ایجاد یک مقصد مطمئن برای تولید آینده نفتش است. این توسعه ،آرامکو را به بزرگترین پالایشگاه در جهان تبدیل می کند ». 
عربستان سعودی به خزانه آرامکو برای ساخت صندوق ثروت ملی و کمک به ایجاد صنایع جدید برای از بین بردن وابستگی عربستان به نفت، متکی است. آرامکو سعی می کند سود بیشتری از نفت خامی که به بنزین، پلاستیک و سایر مواد کاربردی در کالاهای مصرفی تبدیل می‌کند، به دست آورد. این شرکت ۶۹ میلیارد دلار برای حداکثر سهام شرکت پتروشیمی بیسیک اینداستریز عربستان هزینه می‌کند . آرامکو مالکیت کامل ۳ پالایشگاه را در عربستان و شرکتی موتیوا اینترپرایز را در آمریکا در دست دارد . تا پایان سال جاری، آرامکو پالایش نفت خام را در تاسیسات جدیدش در عربستان و مالزی آغاز می‌کند که ظرفیت کل پالایشی آن را به بیش از نیمی از نفت تولیدی این شرکت می رساند.
طبق پیش بینی وود مکنزی، تا ۲۰۳۰ نیمی از ظرفیت پالایشگاهی آرامکو خارج از عربستان خواهد بود .این کار، آرامکو را به یک مشتری بزرگتر برای نفت خودش تبدیل می سازد. به این ترتیب تقاضای نفت خام را با فروش آن به سیستم پالایشگاهی خودش حفظ می کند . آرامکو قراردادهای کوتاه مدتی برای تامین هدف ظرفیت پالایشگاهی خود بسته و قصد دارد در مواد شیمیایی هم پیشرفت کند. هدف این شرکت تبدیل روزانه ۳ میلیون بشکه نفت خام به مواد شیمیایی است. 
تسنیم 

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آرامکو مصرف کننده نفت عربستان سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۵۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند

دبیرکل اوپک در مقاله‌ای نوشت به جای سخن گفتن از پایان عصر نفت و پافشاری بر آن باید بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هیثم الغیص به‌تازگی در مقاله‌ای برای نشریه «میس» نوشت: پایان عصر نفت موضوعی غیرقابل تحقق است، زیرا سرعت رشد تقاضای انرژی به‌گونه‌ای پیش می‌رود که انرژی‌های جایگزین‌ در مقیاسی نیستند که بخواهند جای نفت را در سبد مصرف انرژی جهان بگیرند از این رو باید به جای کاهش مصرف نفت، تمرکز را بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید سوخت‌های فسیلی گذاشت.

وی افزود: روند نگران‌کننده‌ای درباره روایت‌های موجود درباره مصرف نفت وجود دارد که در آنها از عبارت‌هایی مانند پایان عصر نفت استفاده می‌کنند و این موضوع می‌تواند به هرج و مرج در حوزه انرژی دامن بزند.

الغیص در مقاله‌ای که نشریه میس در شبکه اجتماعی ایکس (X) به اشتراک گذاشت، نوشت: اگر در نتیجه کاهش سرمایه‌گذاری‌ها عرضه کاهش یابد، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان افزایش یابد، همان‌طور که امروز شاهد چنین روندی هستیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که پایان عصر نفت محقق‌شدنی نیست.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر این باور است که مصرف نفت در دهه‌های آینده همچنان رو به افزایش خواهد بود، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج خود می‌رسد.

الغیص در مقاله‌ای برای «میس» نوشت: صنعت نفت در فناوری‌هایی مانند استفاده از جذب کربن و ذخیره‌سازی، هیدروژن پاک و جذب مستقیم هوا سرمایه‌گذاری می‌کند، بنابراین این شرایط نشان از این دارد که امکان کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید نفت مورد نیاز جهان فراهم است.

وی در این مقاله آورده است: جهان در دو دهه اخیر بیش از ۹.۵ تریلیون دلار در زمینه دوره گذار به انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری کرده است، با این حال انرژی‌های بادی و خورشیدی هنوز هم تنها کمتر از ۴ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تأمین می‌کنند و خودروهای برقی ضریب نفوذ جهانی بین ۲ و ۳ درصد دارند،

به گفته الغیص، واقعیت این است که بسیاری از انرژی‌های جایگزین‌ها نمی‌توانند جایگزین نفت در مقیاس لازم شوند، یا در بسیاری از مناطق مقرون به‌صرفه نیستند.

دیگر خبرها

  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • هدیه عجیبی که رونالدو از عربستانی‌ها گرفت
  • نجات جان چند جوان عربستانی گرفتار در سیل با لودر (فیلم)
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • زریبار؛ بزرگترین دریاچه آب شیرین جهان، پذیرای گردشگران + فیلم
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • Home Assistant قصد دارد از یک پلتفرم به یک برند مصرف‌کننده تبدیل شود