Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- سرمربی تیم ملی از تغییر سیاست فدراسیون برای حضور اسکواش بازان نوجوان در تورنمنت های بین المللی خبر داد و گفت: در همین راستا، اولویت حضور ملی پوشان در رقابت های اروپایی است که نسبت به تورنمنت های آسیایی هزینه کمتری دارد.

به گزارش ایرنا، فدراسیون اسکواش در سال 98 برنامه های بسیاری را در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و نیز رقابت های اروپایی از جمله این برنامه ها محسوب می شود. اهمیت این موضوع سبب شد تا گفت وگویی با «محمدحسین سنایی» سرمربی اسکواش داشته باشیم که متن کامل آن به شرح ذیل است.

ایرنا: برنامه های شما برای اسکواش امسال چیست؟
- با توجه به اولویت های موجود در اسکواش و محدودیت های اقتصادی، اسکواش بازان تنها در مسابقات مهمی چون آسیایی و جهانی حضور می یابند. مسابقات انفرادی قهرمانی آسیا، رقابت های غرب آسیا از جمله برنامه های این فدراسیون به شمار می رود. البته در سال آینده مسابقات تیمی قهرمانی آسیا را خواهیم داشت که از اهمیت فراوانی برخوردار است. در سال گذشته توانستیم در این مسابقات برای نخستین مرتبه مقام سوم را کسب کنیم.

ایرنا: برای تیم جوانان چه مسابقاتی را در نظر گرفته اید؟
- قهرمانی جوانان آسیا در ماکائو و تیمی قهرمانی آسیا از جمله مسابقاتی است که اسکواش بازان در آن حضور می یابند. همچنین شرکت در تورنمنت های بین المللی را در کشورهای اروپایی برای افزایش رنگینگ ملی پوشان برنامه ریزی کردیم. هزینه سفر و سایر موارد در کشورهای آسیایی بسیار بالا است و به همین دلیل حضور در تورنمنت های اروپایی پیش بینی شده است تا ملی پوشان هم با سبک بازیکنان اروپایی آشنا شوند و نیز هزینه کمتری صرف کنند.

ایرنا: حضور در تورنمنت های بین المللی از چه نظر هزینه کمتری دارد؟
کشورهای اروپایی بسیار نزدیک به هم هستند و ملی پوشان می توانند از راه زمینی به راحتی در چند رقابت شرکت کنند. همچنین هزینه بلیت سفر به آسیا بیشتر از کشورهای اروپایی است. حضور در تورنمنت های اروپایی در افزایش اعتبار و جایگاه اسکواش ایران بسیار موثر است و موجب بالا رفتن رنکینگ جهانی آنان خواهد شد.

ایرنا: شیوه برگزاری برنامه های استعدادیابی امسال چگونه است؟
تمرکز اصلی خود را باید در چند استان بگذاریم و با پایان دوران استعدادیابی مطمئن باشیم از آن استان ها 2 دختر و پسر زیر 9 سال انتخاب شده اند. با توجه به اینکه برنامه های استعدادیابی در تمامی استانها در حال اجرا است نباید آن را رها کنیم و به همین شیوه در سال های آینده نگران پشتوانه تیم های ملی نخواهیم بود. در سال جاری نیز از کمیته استعدادیابی درخواست کردیم تا نخبگان رده سنی زیر 9 سال را مشخص کنند. پس از آن می توانیم برنامه ریزی دقیقی را برای برگزاری اردوها زیر نظر بهترین مربیان و اعزام آنان به رقابت های برون مرزی داشته باشیم.

ایرنا: مسابقات قهرمانی آسیا چه زمانی برگزار می شود؟
11 تا 15 اردیبهشت این رقابت ها برگزار می شود. این مسابقات نقش زیادی در محکم شدن جایگاه اسکواش بازان ایران در سطح آسیا خواهد داشت.

ایرنا: یک داور بین المللی ایرانی تا چه حد می تواند در پیشرفت اسکواش ایران موثر باشد؟
حضور هر نماینده در یک تورنمنت بین المللی چراغ ایران را در آن رویداد روشن نگاه می دارد. پارسال چهار نماینده در دوره مربیگری درجه 3 قبول شدند. حضور این مربیان باعث افزایش اعتبار و پیشرفت اسکواش ایران است.
ورزشی**9128**1067**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش اسكواش مسابقات اروپايي سرمربي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۶۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟

بین سال‌های ۱۹۶۹ و ۱۹۷۲، ماموریت‌های آپولو در مجموع ۱۲ فضانورد را به سطح ماه فرستادند و این اتفاق پیش از پیشرفت فناوری مدرن بود؛ بنابراین، چرا تلاش‌های کنونی فضانوردان، برای ورود مجدد به ماه بسیار کند و پیچیده شده است؟

یک پاسخ ساده واحد برای این سوال وجود ندارد، اما عمده دلایل به هزینه مالی، سیاست و اولویت‌ها ارتباط دارد.

هزینه مالی:

بیایید با پول شروع کنیم. ماموریت‌های آپولو در اوج خود، حدود ۵ درصد از کل بودجه فدرال را مصرف کرد و بیش از نیمی از آن به برنامه آپولو اختصاص یافت.

با حساب تورم، کل برنامه آپولو به دلار امروزی بیش از ۲۶۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت و اگر پروژه جمینی و برنامه رباتیک قمری را که پیش درآمد ضروری آپولو بودند، در نظر بگیرید، این رقم به بیش از ۲۸۰ میلیارد دلار می‌رسد.

در مقایسه، ناسا امروزه کمتر از نیم درصد از کل بودجه فدرال را با طیف وسیع تری از اولویت‌ها و دستورالعمل‌ها در اختیار دارد و در طول دهه گذشته، نزدیک به ۹۰ میلیارد دلار برای برنامه آرتمیس هزینه کرده است، البته با هزینه کمتر، فرود بر روی ماه، احتمالاً حتی با پیشرفت‌های تکنولوژیکی، روند آهسته تری خواهد داشت.

سیاست:

واقعیت‌های سیاسی ارتباط نزدیکی با واقعیت‌های مالی دارند. در دهه ۱۹۶۰، آمریکا در میانه مسابقه فضایی بود، رقابتی با اتحاد جماهیر شوروی برای دستیابی به بیشترین تعداد دستاورد‌ها در فضا، به ویژه در زمینه فرود انسان روی ماه.

مردم از این ایده حمایت کردند و مشتاق بودند، مانند قانونگذارانی که بودجه گسترده ناسا را مدیریت می‌کردند، اما این نوع هزینه‌ها تا حد زیادی ناپایدار بود، و زمانی که آمریکا "پیروز شد"، مردم به سرعت علاقه خود را از دست دادند و بودجه ناسا کاهش یافت. به زبان ساده اکنون اراده سیاسی یا به طور کلی اراده‌ای برای صرف این مقدار پول برای ورود مجدد به ماه وجود ندارد.

از این رو، ترکیبی از اراده سیاسی کم و منابع مالی کمتر، ناسا را مجبور به اتخاذ برخی تصمیمات حیاتی در اواخر دهه ۱۹۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰ کرد، تصمیماتی که بر روند مأموریت فضانورد آرتمیس تأثیر گذاشته است.

به طور خاص، زمانی که برنامه شاتل فضایی رو به پایان بود، مدیران ناسا نمی‌دانستند با قابلیت‌ها و مشارکت‌های صنعتی که منجر به ایجاد شاتل شد، چه کنند و تصمیم گرفتند با استفاده مجدد از بسیاری از بخش‌های شاتل، به‌ویژه موتور‌ها و گنجاندن آن ها در طراحی آرتمیس، این زیرساخت را حفظ کنند. 

از سوی دیگر، می‌توان استدلال کرد که این اقدام فراخوان درستی برای حفظ زیرساخت‌ها و استخدام مهندسان هوافضا بود، زیرا دقیقاً همان پایگاه فنی بود که ما برای راه اندازی رنسانس اخیر در شرکت‌های خصوصی پرواز فضایی نیاز داشتیم، اما این بحث جداگانه‌ای است.

اولویت ها:

در نهایت، مفهوم مدرن Artemis دارای مجموعه‌ای از اولویت‌های بسیار متفاوت با ماموریت‌های آپولو است، برای مثال، تحمل خطر ما بسیار کمتر از آن در دهه ۱۹۶۰ است.

ماموریت‌های آپولو کاملاً خطرناک بودند، با احتمال زیاد شکست، در واقع، چندین مأموریت با فاجعه مواجه شدند، از جمله: آتش سوزی آپولو ۱ که منجر به کشته شدن سه فضانورد، خرابی موتور در طول پرواز آپولو ۶ و نقص طراحی کشنده که نزدیک بود به مرگ فضانوردان آپولو ۱۳ بیانجامد. بنابراین، قانونگذاران و مردم مایل به پذیرش مجدد چنین سطحی از خطر نیستند.

ماموریت‌های آپولو مبالغ هنگفتی را صرف فرستادن فضانوردان به سطح ماه برای چند ده ساعت کردند. آن ها رفتند و نمونه‌هایی را جمع آوری کردند، آزمایش‌های ساده‌ای انجام دادند و سپس برگشتند.

ماموریت‌های آرتمیس حول یک مجموعه کاملا متفاوت از اهداف طراحی شده اند. در حالی که مأموریت‌های آپولو علم را به عنوان یک تفکر ثانوی تلقی می‌کردند و هدف اصلی آن پیشی گرفتن از شوروی بود، تحقیقات علمی در مرکز برنامه آرتمیس به اولویت تبدیل شده است، به این معنی که طراحی ماموریت طولانی‌تر و پیچیده‌تر را ضروری کرده است.

سرانجام، هدف برنامه آرتمیس فقط بازگرداندن انسان به ماه نیست، بلکه شروع ایجاد زیرساخت برای حفظ حضور دائمی انسان در آن جا است و همه چیز از انبار‌های سوخت‌گیری مداری گرفته تا انتخاب مکان برای مستعمرات آینده زیر چتر مأموریت قرار می‌گیرد. پروژه Artemis تعاملی‌تر است، زیرا چارچوبی برای تحقق رویا‌ها برای نسل‌های آینده فراهم می‌کند.

منبع: الیوم السابع

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا برای پرسپولیس و استقلال
  • حضور پاراتکواندو دشتستانی در اردوی تیم ملی
  • صعود تیم ایرانِ یک به جمع ۸ تیم برتر والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال آسیا
  • ژاپن ۱ - ۰ ازبکستان/ سامورایی‌ها بر بام آسیا ایستادند + فیلم
  • ژاپن ۱ - ۰ ازبکستان/ سامورایی‌ها بر بام آسیا ایستادند
  • والیبال ساحلی قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا؛ صعود ایران یک به مرحله بعد
  • خوشبین: امیدوار به ارتقای مدال‌های آسیایی هستیم
  • تیم فوتبال امیدهای عراق راهی المپیک شد/ اندونزی در یک قدمی المپیک
  • شگفتی بزرگ: سه قهرمان آسیا حذف شدند
  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟