Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود مستقیم در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: طی سال گذشته با حضور فعال پرسنل یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی در سطح مناطق تحت مدیریت و آزاد استان، مناطق مرزی با کشور افغانستان، ۲۵۳ نفر از شکارچیان غیر مجاز، متخلفین زیست محیطی و قاچاقچیان پرندگان زینتی کشف و ضبط شدند.

وی از کشف و ضبط هزار و ۶۰۵ عدد، قطعه، رأس، سر و انواع گونه‌های جانوری خبر داد و افزود: از این تعداد هزار و ۳۵۰ قطعه انواع پرندگان زینتی بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مستقیم با بیان اینکه ۷۹۶ قطعه مینا، ۴۰۳ قطعه عروس هلندی، ۱۲۰ قطعه کوتوله هندی، ۲۳ قطعه طوطی سبز و هشت قطعه طوطی رنگین کشف شده‌اند، افزود: همچنین ۴۲ رأس انواع پستانداران شامل دو رأس کل وحشی، یک رأس گوساله مرال، دو رأس آهو، لاشه و مقادیر گوشت ۱۴ رأس قوچ وحشی کشف شده‌اند.

فرمانده حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان کرد: ۲۱۰ قطعه انواع پرندگان وحشی شامل تعداد پنج قطعه بالابان، ۱۳ قطعه کبک وحشی، ۱۲۰ قطعه کبک پرورشی، ۲۷ قطعه هوبره، پنج قطعه قرقاول، پنج قطعه طاووس، ۱۱ قطعه کوکر، دو قطعه کبوتر وحشی، ۱۴ عدد تخم کبک، یک عدد تخم قرقاول و چهار قطعه مرغابی سرسبز کشف شده است.

وی از کشف ۴۹ قبضه سلاح‌های شکاری گلوله زنی و ساچمه زنی مجاز و غیر مجاز خبر داد و گفت: هزار و ۹۶۱ عدد انواع مختلف ادوات و وسایل انجام شکار غیرمجاز حیات وحش، دام و تله‌های شکار غیر مجاز هوبره و سایر حیات وحش از شکارچیان کشف شده است.

مستقیم بیان کرد: طی سال گذشته ۱۹۶ مورد تیمار و رهاسازی انواع مختلف حیات وحش توسط یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی انجام شده است.

کد خبر 4589162

منبع: مهر

کلیدواژه: شکارچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۶۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،  روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز را به دلیل نداشتن مجوز‌های بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.
در این اطلاعیه همچنین محصولاتی، چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام لازم را به عمل آورند.
در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • نجات صد‌ها پرنده کمیاب زینتی از چنگال قاچاقچیان در سیستان و بلوچستان
  • رهایی پرندگان کمیاب زینتی از دست قاچاقچیان در مرزهای سیستان و بلوچستان
  • کشف محموله پرندگان کمیاب و میمون از قاچاق در مرز بلوچستان