Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین بزرگداشت «۴۰ فیلم، ۴۰ فیلمساز» با حضور فیلمسازان و هنرمندان شناخته شده استان قم در مرکز همایش‌های شهرداری قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان قم، آیین بزرگداشت «۴۰ فیلم، ۴۰ فیلمساز» با حضور فیلمسازان و هنرمندان شناخته شده استان قم در مرکز همایش‌های شهرداری قم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم علاوه بر هنرمندان استان، سید مهدی سیدین‌نیا رئیس حوزه هنری قم، رضا ابوذر مدیر انجمن سینمای جوانان قم، ابوالقاسم مقیمی مدیرعامل سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری قم، سرهنگ مهدی کبیری معاون هماهنگ کننده سپاه امام علی بن ابیطالب(ع)، حسن مالکی‌نژاد رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر قم، کاظم رضوانی رئیس اداره سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم حضور داشتند. 

 

در ابتدای این آئین که به منظور تجلیل از فیلمسازان برگزیده استان قم که آثاری با مضمون انقلاب و دفاع مقدس خلق کرده‌اند، برگزار شد، رضا ابوذر مدیر انجمن سینمای جوانان قم درباره ایده برگزاری مراسم گفت: ایده برگزاری این همایش در ایام هفته دفاع مقدس مطرح شد. در ابتداء تصور این بود که شاید آثار زیادی در این زمینه موجود نباشد اما بعد که دست‌اندرکاران با کثرت آثار مواجه شدند، قرار شد این همایش به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب برگزار شود که در نهایت در هفته هنر انقلاب اسلامی اجرایی شد.

 

وی تصریح کرد: بیش از ۹۰ فیلم بلند، کوتاه، مستند، نماهنگ و انیمیشن واصل شد که با توجه به ایده چهل سالگی انقلاب، چهل فیلم منتخب از میان آثار برگزیده شد. سال آینده هم از ۴۰ فیلم دیگر تجلیل خواهد شد.

 

در ادامه علی بیطرفان، فیلمساز و هنرمند پیشکسوت قمی در سخنانی گفت: برگزاری این همایش و گردهمایی فیلمسازان، حرکت دلگرم کننده و امیدبخشی برای فیلمسازان قم است.

 

وی تصریح کرد: فیلم کوتاه همیشه به جهت عرضه به تماشاگران مظلوم و مهجور بوده‌ لذا اینکه چهل فیلم در قالب یک مجموعه به مخاطبان عرضه شود، اقدامی دلگرم کننده‌است و امیدوارم این حرکت در مناسبت‌های مختلف تداوم داشته‌باشد.

 

احمدرضا داوری مدرس دانشگاه و فیلمسازان نیز در سخنانی گفت: حوزه هنری قم همیشه در گردهمایی هنرمندان پیشقدم بوده و اینبار هم افتخار دیدار با فیلمسازان استان را فراهم کرده‌است.

 

وی افزود: آنچه ما در این ۴۰ سال انجام دادیم همیشه مورد تحلیل و نگرش است اما آنچه در ۴۰ سال آینده باید انجام دهیم دغدغه اصلی همه هنرمندان است. باید دید در زمینه سینمای انقلاب و دفاع مقدس چه بخش‌هایی مغفول مانده تا سینماگران و هنرمندان به آن بپردازند.

 

سید صادق جعفری از فیلمسازان قمی و عضو انجمن مستندسازان سینمای ایران چهارمین سخنران این مراسم بود وی در سخنانی با بیان اینکه باید استانداردهای خودمان را تغییر دهیم، گفت: یکی از آسیب‌هایی که در فیلم‌های موضوعی وجود دارد، درگیر تکرار شدن و کلیشه است.

 

این نویسنده و کارگردان افزود: در یک دوره زمانی، فیلمسازان قمی موفقیت‌های بسیاری را بدست آورند و هنوز هم فیلمسازان خوبی در قم داریم که در سطح کشوری کار می‌کنند. امیدوارم مسیر رشد را پیدا کنیم و فیلمسازان قم دوباره مطرح شوند.

 

پایان پیام/78

منبع: شبستان

کلیدواژه: سپاه پاسداران خسارت سیل خبرگزاری شبستان سیل سپاه نماز جمعه مسابقات قرآن سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم سیل خوزستان خبرگزاری فیلمسازی فیلمسازان حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۶۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس

جابر آفریدون رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: هنرمندان خطه مرزی تایباد در دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس در بندرعباس به روی صحنه رفتند و به اجرای موسیقی مقامی خراسان پرداختند.

وی افزود: این گروه هنری، متشکل از هنرمندان نسل قدیم و جدید موسیقی، با نام «مولانا» و با حضور اساتیدی همچون حسین رحمت الهی و یعقوب تنها و نیز یونس یوسفعلیزاده و عزیز عزیزانی به عنوان نماینده استان خراسان رضوی در این جشنواره فرهنگی حضور داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد ادامه داد: چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس و دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس از هفتم تا دهم اردیبهشت در تالار شهید آوینی مرکز استان هرمزگان برگزار شد.

آفریدون بیان کرد: از ۳۲ اثر ارسال شده، تعداد ۱۰ اثر برگزیده به بخش پایانی این جشنواره موسیقی راه پیدا کردند و هنرمندانی از استان‌های هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و کرمان به روی صحنه رفتند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خطه تایباد به عنوان مهد و خواستگاه موسیقی مقامی خراسان شناخته می‌شود؛ به طوریکه در حال حاضر ۱۵۰ هنرمند دوتارنواز در این شهرستان شناسایی شده اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد خاطرنشان کرد: در راستای انسجام بیشتر فعالیت فرهنگی و هنری، در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار باشگاه دوتارنوازان در شهرستان اساس گذاری شد که هدف آن استعدادیابی در حوزه موسیقی، پرورش و آموزش آن و نیز اعزام هنرمندان به رویداد‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • فعالان عرصه عقیدتی سیاسی در سپاه ناحیه آستارا تجلیل شدند
  • تجلیل از فعالان عرصه عقیدتی سیاسی در سپاه ناحیه آستارا
  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • همایش تجلیل و تکریم شوراهای اسلامی شهرستان قشم
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود
  • حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد