Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرما - ايرنا - مديرعامل شرکت گل گهر سيرجان با اشاره به نامگذاري سال 98به نام رونق توليد توسط مقام معظم رهبري گفت : تحقق اين مهم زمينه ساز اشتغال پايدار ، کاهش بيکاري و در نهايت تقويت بنيه اقتصادي کشور را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش ايرنا ، ناصر تقي‌زاده روز شنبه در نشست با جمعي از کارشناسان اين مجموعه افزود: نامگذاري سال جديد به نام رونق توليد وظيفه فعالان صنعتي ، معدني و اقتصادي از جمله گل گهر را بيش از پيش سنگين تر کرده و بايد با تلاش مضاعف و شبانه روزي در راستاي تحقق اهداف اين شعار راهبردي گام برداريم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به تحريم هاي ظالمانه دشمنان عليه بنيان اقتصادي کشورمان تصريح کرد: توجه معظم‌له در سال‌هاي اخير به مساله اقتصاد و توليد، ما را مکلف مي‌کند که بيش‌ از پيش به مقوله‌ توليد و اشتغال‌زايي جوانان به عنوان آينده سازان ايران اسلامي توجه کنيم.
تقي زاده اظهار داشت : همانطور که مقام معظم رهبري فرمودند ، رونق توليد مي‌تواند مشکل بيکاري، تورم، نقدينگي، کسري بودجه ساليانه دولت را برطرف کند و شرکت گل‌گهر اين موضوع را در اولويت کاري خود قرار داده است .
وي گفت : با توجه به اجراي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي در شرکت طي سال‌هاي گذشته و افزايش توليد و اشتغال‌زايي مناسب در اين راه، افق روشني در برابر ما ايجاد خواهد کرد که بتوانيم فرمايشات معظم له را الگوي عملي خود قرار دهيم .
به گفته تقي زاده شرکت گل گهر طي چهار سال گذشته با تدابير اتخاذ شده و همت تمام همکاران مجموعه، موفق به رشد چشمگير در توليد و راه‌اندازي پروژه‌هاي مختلف حتي جلوتر از برنامه‌ پيش‌بيني‌شده، برغم وجود تحريم‌هاي ظالمانه شده‌ است.
منطقه معدني و صنعتي گل گهر با داشتن معادن غني از سنگ آهن به عنوان يکي از مطرح ترين قطب هاي فعال معدني، صنعتي در خاور ميانه است که داراي قابليت هاي بسياري براي تبديل شدن به يک منطقه بزرگ و رقابتي در سطح ايران و حتي جهان مي باشد.
شرکت معدني و صنعتي گل گهر يکي از شرکت هاي فعال اين منطقه مي باشد که نقش مهمي در سياست گذاري و مديريت منطقه را برعهده دارد. اين شرکت در حال حاضر با ظرفيت توليد بيش از 15 ميليون تن کنسانتره و بيش از 10 ميليون تن گندله بزرگترين توليد کننده کشور مي باشد و با اجراي پروژه هاي توسعه و بهينه سازي خطوط شرکت، در افق چشم انداز، مجموع توليدات سالانه اين شرکت به بيش 30 ميليون تن خواهد رسيد.
اين شرکت به منظور توسعه زنجيره ارزش خود با تاسيس شرکت هاي فولادي سهم خود را در توليد محصولات فولادي نظير آهن اسفنجي توسعه داده است و در آينده نه چندان دور با توليد اسلب نازک و مقاطع فولادي اين زنجيره را تکميل خواهد کرد. گل گهر اولين منطقه اي در ايران خواهد بود که تمامي فرآيند توليد از معدن تا محصول نهايي را در يک منطقه در کنار هم قرار داده است.
4735/ 5054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۷۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران

تین نیوز

توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند تأثیر بسیار مهمی بر رونق اقتصادی ایران داشته باشد. این توسعه می تواند به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مرکز مدیریت راه های کشور، برخی از تأثیرات مهم توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای بر رونق اقتصادی ایران عبارتند از:

1. افزایش ترافیک و حرکت آسان تر کالا و مسافران: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، حرکت کالا و مسافران به صورت آسان تر و سریع تر انجام می شود که می تواند باعث افزایش تجارت و تبادلات اقتصادی شود.

2. افزایش فرصت های شغلی: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای منجر به ایجاد فرصت های شغلی در صنایع مختلف مرتبط با حمل و نقل، مانند حمل و نقل، خدمات پشتیبانی، تولید قطعات خودرو و غیره می شود.

3. افزایش توسعه مناطق مختلف: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، مناطق مختلف کشور بهبود یافته و به سرعت توسعه پیدا می کنند، که این می تواند به تعادل توسعه مناطق کمک کند.

4. کاهش هزینه ها: با بهبود شبکه های حمل و نقل جاده ای، هزینه های حمل و نقل کاهش پیدا می کند که می تواند به افزایش سودآوری کسب وکارها و کاهش هزینه های تولید منجر شود.

5. افزایش رقابت پذیری: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای باعث افزایش رقابت در بازار محصولات و خدمات می شود که این می تواند به بهبود کیفیت و قیمت محصولات منجر شود.

بنابراین، توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند به رونق اقتصادی ایران کمک کند و به توسعه صنعت، تجارت، سرمایه گذاری، اشتغال و سودآوری کسب و کارها کمک کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند